Fnuk
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Blood
taky si všímamTriglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
aha proto upravujete dungy, predelavate salaty aby se lehalo a do dungu nechodilo ... diky za objasneniTriglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Nene to si pletes to je proto, aby se zvedala zabavnost hry. Protoze prece vetsina navrhu na ztizeni prichazi od hracu, GM to pro nas jen nascriptujou aby sme se lip bavili (umirali). *peace*King píše:aha proto upravujete dungy, predelavate salaty aby se lehalo a do dungu nechodilo ... diky za objasneniTriglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
No to je prece jasny, vzdyt to je pro nase dobro. Tebe snad nebavi lehat v dungu?King píše:aha proto upravujete dungy, predelavate salaty aby se lehalo a do dungu nechodilo ... diky za objasneniTriglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
lehat me nevadi vadi mi refovatDucky píše:No to je prece jasny, vzdyt to je pro nase dobro. Tebe snad nebavi lehat v dungu?King píše:aha proto upravujete dungy, predelavate salaty aby se lehalo a do dungu nechodilo ... diky za objasneniTriglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Enquea: By ses člověče divil. Jak s tou zábavností, tak s těma návrhama.
Kapr: Njn, hráči se zlepšujou, programy hraní zlehčujou a GM místo aby taky hraní zjednodušovali, aby si pro TOPko mohla pěkně férově dojít předevčírem vykopaná a včera založená guilda ňůbíků, tak si dovolej upravit obtížnost někdy i směrem nahoru. JAJX, co s tím ?
Ducky: Tak tak. Taky nechápu proč jsou třeba v single hrách různé obtížnosti. Je přeci naprosto jasné, že každého dlouhodobě baví pouze si hru pustit a se zavřenejma očima klikáním na jednu klávesu ji celou projít. Stejně jako ty jednoduše nerozumím, z jakého důvodu by si mohl někdo někdy nastavit obtížnost jinou než I'm too young to die. Proč jen jsem já hrával na Hurt me plenty nebo častěji ještě spíše na Ultra-Violence mi skutečně zůstává dodnes záhadou.
Pojdmě nad tím podumat. Dum, dum :]
Kapr: Njn, hráči se zlepšujou, programy hraní zlehčujou a GM místo aby taky hraní zjednodušovali, aby si pro TOPko mohla pěkně férově dojít předevčírem vykopaná a včera založená guilda ňůbíků, tak si dovolej upravit obtížnost někdy i směrem nahoru. JAJX, co s tím ?

Ducky: Tak tak. Taky nechápu proč jsou třeba v single hrách různé obtížnosti. Je přeci naprosto jasné, že každého dlouhodobě baví pouze si hru pustit a se zavřenejma očima klikáním na jednu klávesu ji celou projít. Stejně jako ty jednoduše nerozumím, z jakého důvodu by si mohl někdo někdy nastavit obtížnost jinou než I'm too young to die. Proč jen jsem já hrával na Hurt me plenty nebo častěji ještě spíše na Ultra-Violence mi skutečně zůstává dodnes záhadou.
Pojdmě nad tím podumat. Dum, dum :]
Nexios
A kam ze se to tolik nechodi??? Ja jen kde sou ty supr pokladyTriglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.

Jen by me zajimalo, zda tento topic vznikl v navaznost a neresitelnost dane hadnaky. Ci prival vzteku nad nutnosti premyslet a hledat

Ja myslim ze hadanky jsou dobra vec, paklize neplni funkci eliminace vetsiny, na které těži 1-2 skupiny.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
S timto nazorom sa stotoznujem :p Ztazujte si kolko chcete.. ale nech ten clovek co to raz aj dojde nieco z toho aspon ma :pNasoska píše:nemyslim si ze vetsine vadi ztezovani,ale spis to ze se stizenim prijde zaroven snizeni dropu a kdyz clovek nekde tvrdne 4 a vic hodin a prd mu padne,to ho to teprve nebavi
Spravte dung jak bol volakedy desp. ze tam xy vyprav vykapalo a az po dlhej dobe sa to doslo.A poklad?;p Epickyy. A potom to toho cloveka bavit bude :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
za to "malo vylehu" si mohou gm castecne sami revizi brnek, kdy z 20/+25 sou dnes v porovnani s minulosti top zbroje... kdyz tri roky back bylo top myth, bylo to neco uplne jinyho:p a vyndaval si nas v despu se str treba i dread chameleon bird... dneska uz to sou chodici tanky a clovek(krom maga:p) ani nevi, ze tam nejakyho chameleona ma:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
pekny odpad si napisal, nesuhlasim v podstate s kazdym slovomMrakoplas píše:za to "malo vylehu" si mohou gm castecne sami revizi brnek, kdy z 20/+25 sou dnes v porovnani s minulosti top zbroje... kdyz tri roky back bylo top myth, bylo to neco uplne jinyho:p a vyndaval si nas v despu se str treba i dread chameleon bird... dneska uz to sou chodici tanky a clovek(krom maga:p) ani nevi, ze tam nejakyho chameleona ma:p
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Kdyz stim zrovna nesouhlasis ty tak to preci hned odpad byt nemusi ne??Dexxter píše:pekny odpad si napisal, nesuhlasim v podstate s kazdym slovomMrakoplas píše:za to "malo vylehu" si mohou gm castecne sami revizi brnek, kdy z 20/+25 sou dnes v porovnani s minulosti top zbroje... kdyz tri roky back bylo top myth, bylo to neco uplne jinyho:p a vyndaval si nas v despu se str treba i dread chameleon bird... dneska uz to sou chodici tanky a clovek(krom maga:p) ani nevi, ze tam nejakyho chameleona ma:p

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Jako s tim lehanim je to tezky no :p Taky jsem se nad tim musel pozastavit i pres to, ze jsem zastance snizovani dropu a zvysovani obtiznosti. Tedko sme s lidma zkouseli dojit pridko na vlastni koule, bez maga co by nas protahl celym dungem a dosli sme to v pomeru 1 vyleh 1 uspech.... s tim ze po uspesnem dojiti dungu, sme v pokladu nasli klamaka se jmenem naseho maga a odnesl jsem si veci, ktere mi nezaplatili ani desetinu toho co sem tam minule nechal. ( Ne nesel jsem v topku a ani dokonce v invul kompletu). Docela me to zklamalo.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Abych to upresnil. Po tyhle zkusenosti se nedivim, ze do tech tezkejch dungu ty lidi nechodej lehat. Protoze odmena za ty vylehy proste nestoji. Radsi si priste dojdu shame na jistotu za polovicni cas a se stejnym ziskem.
Ale to je jaksi uz jina diskuze viz. topic o Despu.
Ale to je jaksi uz jina diskuze viz. topic o Despu.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit