Fnuk

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

rejp- co takhle misto hadanek udelat dung, kde se bude lehat a ten krasnej poklad dostane skupina co si to zaslouzi tim ze se jim to podari dojit :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
None

Příspěvek od None »

*doufa ze se tady lehat bude*
A tobe nepripad fer ze se musis zamyslet nez neco dostanes nebo lehnes :p ?
Naposledy upravil(a) None dne 08.03.2009 23:38:31, celkem upraveno 1 x.
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Blood

Příspěvek od Smoce »

Triglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.
taky si všímam :-)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Triglav píše:Bohužel dnešní morálka většiny hráčů je taková, že když se někde lehá, tak tam nechoděj.
aha proto upravujete dungy, predelavate salaty aby se lehalo a do dungu nechodilo ... diky za objasneni
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

King píše:
aha proto upravujete dungy, predelavate salaty aby se lehalo a do dungu nechodilo ... diky za objasneni
Nene to si pletes to je proto, aby se zvedala zabavnost hry. Protoze prece vetsina navrhu na ztizeni prichazi od hracu, GM to pro nas jen nascriptujou aby sme se lip bavili (umirali). *peace* 8)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

King píše:
No to je prece jasny, vzdyt to je pro nase dobro. Tebe snad nebavi lehat v dungu? :lol:
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Kam se nechodí??? :D
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ducky píše:
King píše:
No to je prece jasny, vzdyt to je pro nase dobro. Tebe snad nebavi lehat v dungu? :lol:
lehat me nevadi vadi mi refovat :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Enquea: By ses člověče divil. Jak s tou zábavností, tak s těma návrhama.

Kapr: Njn, hráči se zlepšujou, programy hraní zlehčujou a GM místo aby taky hraní zjednodušovali, aby si pro TOPko mohla pěkně férově dojít předevčírem vykopaná a včera založená guilda ňůbíků, tak si dovolej upravit obtížnost někdy i směrem nahoru. JAJX, co s tím ? Obrázek

Ducky: Tak tak. Taky nechápu proč jsou třeba v single hrách různé obtížnosti. Je přeci naprosto jasné, že každého dlouhodobě baví pouze si hru pustit a se zavřenejma očima klikáním na jednu klávesu ji celou projít. Stejně jako ty jednoduše nerozumím, z jakého důvodu by si mohl někdo někdy nastavit obtížnost jinou než I'm too young to die. Proč jen jsem já hrával na Hurt me plenty nebo častěji ještě spíše na Ultra-Violence mi skutečně zůstává dodnes záhadou.

Pojdmě nad tím podumat. Dum, dum :]
Nexios
Nasoska
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nasoska »

nemyslim si ze vetsine vadi ztezovani,ale spis to ze se stizenim prijde zaroven snizeni dropu a kdyz clovek nekde tvrdne 4 a vic hodin a prd mu padne,to ho to teprve nebavi :wink:
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

A kam ze se to tolik nechodi??? Ja jen kde sou ty supr poklady :)

Jen by me zajimalo, zda tento topic vznikl v navaznost a neresitelnost dane hadnaky. Ci prival vzteku nad nutnosti premyslet a hledat :)

Ja myslim ze hadanky jsou dobra vec, paklize neplni funkci eliminace vetsiny, na které těži 1-2 skupiny.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Nasoska píše:nemyslim si ze vetsine vadi ztezovani,ale spis to ze se stizenim prijde zaroven snizeni dropu a kdyz clovek nekde tvrdne 4 a vic hodin a prd mu padne,to ho to teprve nebavi :wink:
S timto nazorom sa stotoznujem :p Ztazujte si kolko chcete.. ale nech ten clovek co to raz aj dojde nieco z toho aspon ma :p
Spravte dung jak bol volakedy desp. ze tam xy vyprav vykapalo a az po dlhej dobe sa to doslo.A poklad?;p Epickyy. A potom to toho cloveka bavit bude :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Jezis... staci mi si precist par tech mouder kteri tu nekteri pisou a radsi "Označit všechna témata jako přečtená" & close this tab, peace.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

za to "malo vylehu" si mohou gm castecne sami revizi brnek, kdy z 20/+25 sou dnes v porovnani s minulosti top zbroje... kdyz tri roky back bylo top myth, bylo to neco uplne jinyho:p a vyndaval si nas v despu se str treba i dread chameleon bird... dneska uz to sou chodici tanky a clovek(krom maga:p) ani nevi, ze tam nejakyho chameleona ma:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Mrakoplas píše:za to "malo vylehu" si mohou gm castecne sami revizi brnek, kdy z 20/+25 sou dnes v porovnani s minulosti top zbroje... kdyz tri roky back bylo top myth, bylo to neco uplne jinyho:p a vyndaval si nas v despu se str treba i dread chameleon bird... dneska uz to sou chodici tanky a clovek(krom maga:p) ani nevi, ze tam nejakyho chameleona ma:p
pekny odpad si napisal, nesuhlasim v podstate s kazdym slovom
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Dexxter píše:
Mrakoplas píše:za to "malo vylehu" si mohou gm castecne sami revizi brnek, kdy z 20/+25 sou dnes v porovnani s minulosti top zbroje... kdyz tri roky back bylo top myth, bylo to neco uplne jinyho:p a vyndaval si nas v despu se str treba i dread chameleon bird... dneska uz to sou chodici tanky a clovek(krom maga:p) ani nevi, ze tam nejakyho chameleona ma:p
pekny odpad si napisal, nesuhlasim v podstate s kazdym slovom
Kdyz stim zrovna nesouhlasis ty tak to preci hned odpad byt nemusi ne?? :roll:
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Jako s tim lehanim je to tezky no :p Taky jsem se nad tim musel pozastavit i pres to, ze jsem zastance snizovani dropu a zvysovani obtiznosti. Tedko sme s lidma zkouseli dojit pridko na vlastni koule, bez maga co by nas protahl celym dungem a dosli sme to v pomeru 1 vyleh 1 uspech.... s tim ze po uspesnem dojiti dungu, sme v pokladu nasli klamaka se jmenem naseho maga a odnesl jsem si veci, ktere mi nezaplatili ani desetinu toho co sem tam minule nechal. ( Ne nesel jsem v topku a ani dokonce v invul kompletu). Docela me to zklamalo.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Tak to nechod..
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Abych to upresnil. Po tyhle zkusenosti se nedivim, ze do tech tezkejch dungu ty lidi nechodej lehat. Protoze odmena za ty vylehy proste nestoji. Radsi si priste dojdu shame na jistotu za polovicni cas a se stejnym ziskem.

Ale to je jaksi uz jina diskuze viz. topic o Despu.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Odpovědět