Sejra píše:Tak mě napada nezkoušiš tady na nas nějakou zvrhlou reklamu :p?
Zvrhlou reklamu? To tím myslíš co? :p
Ty tvoje strasně nenapadny linky v postech ?
Edit by Excelsior: Vysvětlení od GM se ti dostalo. Myslím, že lock bude nejlepsším řešením. Pokud máš k tomu výhrady napiš mi PM. Ja tě budu ignorovat aspon teda do doby, než ti dá někdo ban.
To se vám to naváží. Je třeba se vžít do situace dotyčného, než tu začnete ten obvyklej "lol nebreč" průjem.
Podívejme se na to z jeho strany: Nu tak někdo ho pojede v bance a nikdo s tím nic nedělá - což je v pořádku. No a co pak nevidí - zapsanej prohřešek a za co? No jasně, přesně to, na co mu nikdo neodpověděl.
Tak dobře, štve ho to. Tak teda napíše na forum, aby zjistil, proč se taková nespravedlnost udála - potud to je ještě naprosto pochopitelné. Problém je, že dotyčný jednoduše místo toho, aby, když už nic, tak psal slušně, tak se začne na foru rozcapovat a označovat GMka za ehm a všechny kolem posílat .. až domu. Což je veliká, veliká chyba.
Protože ten prohřešek se stal trochu jinak, než je zapsán (no není tam místo na třísvazkovej román) a tudíž se to nedá srovnávat - shodou okolností, já jsem se nad tím totiž taky podivoval.
Po tom, co jsi sem napsal Helloweene, tak si nejsem jistej, jestli si tohle ještě můžeš přečíst, nebo už máš ban. No každopádně, chce to příště zkusit méně komedie.
No a vy ostatní? Držte držky. Skutečně. Je si třeba uvědomit, že né každý tu má na icq tři kámoše gm (jako já), který mu vždycky odpověděj a tak se někteří mohou dostat do situací, kde se jim může zdát, že to je prostě fšechno_nespravedlivý. No blbý je, když to řeší takhle.
Hunter píše:To se vám to naváží. Je třeba se vžít do situace dotyčného, než tu začnete ten obvyklej "lol nebreč" průjem.
...
Jako me se teda libi, ze ty zrovna budes moralizovat. To se muze povest jen tobe a tem tvym kamaradickum z Luzr bandy, aby ti nekdo odemknul topik kterej uz byl zamcenej a to behem 10 minut. Tak nevim co tady resis. To je presne to kamaradickovani a vlezdoprdelskovstvi. Nebo je to jen recese ??
No a vy ostatní? Držte držky. Skutečně. Je si třeba uvědomit, že né každý tu má na icq tři kámoše gm (jako já), který mu vždycky odpověděj a tak se někteří mohou dostat do situací, kde se jim může zdát, že to je prostě fšechno_nespravedlivý. No blbý je, když to řeší takhle.
A to je duvod se vyjadrovat tak, jak predvedl? I kdyz nemas icq na 3 GM kamose, tak muzes jednat slusne... Kdyby tak ucinil, ve vsi slusnosti a ne se sproste a hrube navazel do gm a vsech ostatni, tak se mozna docka jinych reakci. Ale no offence, nechci ti kazit tvou novou image na forku.
Pallando píše:Kdyby tak ucinil, ve vsi slusnosti a ne se sproste a hrube navazel do gm a vsech ostatni, tak se mozna docka jinych reakci.
Sposob vyjadrovania aky popisujes ja na dp len snom v dalekej buducnosti. Fakt je to ze v 95% topicoch ( 99 by bolo zase podnetom k slovickareniu ) je obsah prvej odpovede len ciste honenie ega alebo snaha o zosmiesnenie problemu toho druheho.. Takze inu reakciu som od Halloweena ani necakal po tom co sa do neho pustili stálice dp fóra A ako vidim slova "prosim len vyjadrenie gm" tu pre nikoho nic neznamenaju
Keby sa do vas tiez niekto navazal tak tiez urcite len tak nestojite jak curaky pred sexom.
Pallando píše:Kdyby tak ucinil, ve vsi slusnosti a ne se sproste a hrube navazel do gm a vsech ostatni
To chce kliiid GM uz neni ublizovano, uz se jich nemusis zastavat, ve vsi slusnosti bych ti doporucil to co ty jemu
"Doporučuji různé sebeovládací kurzy, případně kurzy asertivity. Myslím, že by ti prospěly. "
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Jednoduše: GM jsou totální piče a řeší jen svoje kamarády kteří jim brečí na rameno.
S tím jděte do prdele.
Zde jsem skončíl. Kdyby ste aspoň ten support maskovali, al tímhle jen dokazujete Vaši stupiditu a hloupost.
No ja nevim, ale me tohle prijde jako chovani uplne zbytecne.. Ja jsem asi v tech 5% lidi, kteri by tak nereagovali. Myslim, ze Helloweenovi tu bylo slusne vysvetleno, ze ten jeho pripad byl odlisny od toho, ktery byl potrestan.
Helloween:
Jako ze zacatku jsem ti fandila, protoze v necem mas urcite pravdu, ale vyjadrit se to da i jinak. Na druhou stranu je dobre, ze si svoji agresivitu vybijis na anonymnim internetu, nez na rodine ;p
Jednoduše: GM jsou totální piče a řeší jen svoje kamarády kteří jim brečí na rameno.
S tím jděte do prdele.
Zde jsem skončíl. Kdyby ste aspoň ten support maskovali, al tímhle jen dokazujete Vaši stupiditu a hloupost.
No ja nevim, ale me tohle prijde jako chovani uplne zbytecne.. Ja jsem asi v tech 5% lidi, kteri by tak nereagovali. Myslim, ze Helloweenovi tu bylo slusne vysvetleno, ze ten jeho pripad byl odlisny od toho, ktery byl potrestan.
Helloween:
Jako ze zacatku jsem ti fandila, protoze v necem mas urcite pravdu, ale vyjadrit se to da i jinak. Na druhou stranu je dobre, ze si svoji agresivitu vybijis na anonymnim internetu, nez na rodine ;p
Podívej, vyjádřit by to šlo určitě jinak, i slušně, ale když napíšeš na ICQ Gm že je takový a makový problém a oni te odpálkují s tím, že je to dávno tak to se na mě nezlob. Sou logy v kterých se to dá dohledat.
Jejich chování vůči hráčům (co nemají support) je těžce neetický a za svým vyjádřením si stojím i kdyby mě měli zabanovat. Tady i ve hře.
Já tohle chování nechápu.
Lidi, klidně se do mě navážejte jak chcete, já Vás mám víte kde. Veškerý reakce sem čekal. Všichni tady až na pár vyjímek ste vlezprdelky vůči GM, ale nepřiznáte si to. Proto takový reakce od Vás
1. - nepsal jsi page z příslušného místa hned, jak se Ti to stalo.
2. - psal jsi GMku, který takový věci neřeší a jasně to má napsáno v kontaktech.
3. - Nedokážeš pochopit, co už tu GM psalo. Popř. si nedokážeš připustit, že to tak opravdu může být. (Kdybychom měli řešit každého pojetého modráka modrákem, to bychom nemuseli dělat taky nic jiného)
4. - nadáváš tu, jak malej kluk
Křivdy, co se vám stanou, máte řešit hned (page). U kontaktů je vždy napsáno, co dané GM řeší. Ostatní to třeba ani technicky řešit nemůžou.
Helloween píše:Podívej, vyjádřit by to šlo určitě jinak, i slušně, ale když napíšeš na ICQ Gm že je takový a makový problém a oni te odpálkují s tím, že je to dávno tak to se na mě nezlob. Sou logy v kterých se to dá dohledat.
Ono to ICQ je prave chyba, pokud ma hrac problem existuje page. To ze si lidi zvykly psat gm na icq protoze si pak pripadaj jako velky kamosi, je jich problem. Na ICQ vetsinou zadna responze na dobre napsaou page ji mas do par dnu.
Pokud by jsi napsal...Zabiti v bance sumem bez killu-19:30-21.12-hracem-XXX tak by ses do tydne dvou dockal uznani, jo muzes to pisnout i PvP gm na icq. Ale copak vis kdo na to ma cas a komu napsat? Ses na Free serveru ne placenym.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
musim se gm zastat, dohledavani ve starych logach je opdavdu dost casove narocne (nejen na sphere), takze by se mi do toho taky nechtelo. To, ze ses ozval az po tom co jiny za to dostal trest, znamena ze te to asi zas tolik nepoznamenalo. Jestlize si ma clovek vybrat mezi tim, jestli bude lecit tvoji zranenou pychu a dve hodiny se strachat v hromadach textu, nebo za tu dobu vyresit 5 aktualnich problemu, odpoved je jasna.
ale s odezvou gm to bylo vzdycky spatne, mozna by byla precejenom lepsi vzdycky aspon odpoved "na tohle nemam cas/tohle neresim", nez nic. pak to vyvolava frustraci a zbytecne topicy.
Naposledy upravil(a) Mikee dne 26 led 2009 10:45, celkem upraveno 1 x.
Helloween píše:
Podívej, vyjádřit by to šlo určitě jinak, i slušně, ale když napíšeš na ICQ Gm že je takový a makový problém a oni te odpálkují s tím, že je to dávno tak to se na mě nezlob. Sou logy v kterých se to dá dohledat.
Jejich chování vůči hráčům (co nemají support) je těžce neetický a za svým vyjádřením si stojím i kdyby mě měli zabanovat. Tady i ve hře.
Já tohle chování nechápu.
a co ti tak strasne branilo hned po incidentu (nebo i v prubehu kdyz si nedelal nic pro to aby se to nestalo) napstat treba pejdz?
Helloween píše:
Lidi, klidně se do mě navážejte jak chcete, já Vás mám víte kde. Veškerý reakce sem čekal. Všichni tady až na pár vyjímek ste vlezprdelky vůči GM, ale nepřiznáte si to. Proto takový reakce od Vás
Mikee píše:musim se gm zastat, dohledavani ve starych logach je opdavdu dost casove narocne (nejen na sphere), takze by se mi do toho taky nechtelo. To, ze ses ozval az po tom co jiny za to dostal trest, znamena ze te to asi zas tolik nepoznamenalo. Jestlize si ma clovek vybrat mezi tim, jestli bude lecit tvoji zranenou pychu a dve hodiny se strachat v hromadach textu, nebo za tu dobu vyresit 5 aktualnich problemu, odpoved je jasna.
ale s odezvou gm to bylo vzdycky spatne, mozna by byla precejenom lepsi vzdycky aspon odpoved "na tohle nemam cas/tohle neresim", nez nic. pak to vyvolava frustraci a zbytecne topicy.
Nemáš pravdu. Pokud víš datum a čas, je to otázka deseti možná dvaceti minut.
Helloween: zjevne si nikdy nic nedohledaval v gigabytech logu.. ja mluvim ze zkusenosti
EDIT: nebudu psat dalsi prispevek. kdyz si to nikdy nedelal, tak mlc, protoze zjevne nevis o cem mluvis.
Naposledy upravil(a) Mikee dne 26 led 2009 10:54, celkem upraveno 1 x.
Redd píše:1. - nepsal jsi page z příslušného místa hned, jak se Ti to stalo.
2. - psal jsi GMku, který takový věci neřeší a jasně to má napsáno v kontaktech.
3. - Nedokážeš pochopit, co už tu GM psalo. Popř. si nedokážeš připustit, že to tak opravdu může být. (Kdybychom měli řešit každého pojetého modráka modrákem, to bychom nemuseli dělat taky nic jiného)
4. - nadáváš tu, jak malej kluk
Křivdy, co se vám stanou, máte řešit hned (page). U kontaktů je vždy napsáno, co dané GM řeší. Ostatní to třeba ani technicky řešit nemůžou.
Psal sem GMkům, kteří to řeší. Zajímavý, tak Talyn to potrestá a najednou to neřeší
Fajn tak proč se dával trest? To je řešený tak, že se řeší jeden případ z pěti, nebo náhodně. Líp ten Support nedokážeš skrýt viď? Mám stejný právo jak dotyčný co se mu to stalo.
Redd píše:Mikee, proč bychom měli každému odepsat. Vždyť je to na hlavu, kolik věcí Ti přijde na icq. A většinou ještě nějaký blbosti.
Když něco odepíšu, tak následuje další otázka od hráče. Když neodepíšu, nenásleduje nic.
Občas i předám zprávu dalšímu GM, co danou věc může vyřešit. Když člověk napíše jednu page, tak je to 100x lepší.
Jenomže uvědom si taky jednu věc. Už kolikrát se mě stalo, že jsem napsal Page skrze bug a jak to dopadlo. Nijak, odezva žádná. Protože předemnou bylo asi dalších 20 page.
Ona se ta jedna jaksi ztratí, to nikdo nepozná že?
Myslím, že tohle fakticky nemá cenu řešit. Člověk se může domáhat čehokoliv a stejně dopadne tak, jako já (Jinak to dopadne za předpokladu, že máte support).
Ať udělám cokoliv, je to špatně a můžu si tak max políbit prdel.
Nemá to cenu fakt řešit. Zabanujte mě, smažte a já nevím co.
Su jak dlaždič a léčím si zde komplexy Podle Vás
GM nejsou vždy online.
Všichni GM nemají stejná práva (dohledávání v logu...), takže pokud něco bugne, ne všichni to můžou vyřešit. Nebo to můžu řešit tak, že Ti skočim na page, řeknu, že je to smůla a page smažu.
Já nevím, o čem mluvíš. Nic konkrétního nepíšeš, takže těžko Ti na něco konkrétně odpovím.
Pokud se cítíš jen ublížený, je mi to líto.