Pk do Cechu?

Vaše nápady a návrhy
Hinata
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hinata »

2Aken: Ano nepojde ti skill tak rychlo hore ale zase mas v pluse vsetky macro skilly, healing, magerku k tomu. Po pravde som spokojnejsi v NB dungu aj ked SW mi nejde tak rychlo hore ale mam vela fame a karmy, skusenosti ktore su dolezitejsie ako skill.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hinata píše:2Aken: Ano nepojde ti skill tak rychlo hore ale zase mas v pluse vsetky macro skilly, healing, magerku k tomu. Po pravde som spokojnejsi v NB dungu aj ked SW mi nejde tak rychlo hore ale mam vela fame a karmy, skusenosti ktore su dolezitejsie ako skill.
sak jo v prirode trenis o neco pomaleji, ale lezou ti u toho este skilly ze skillpointu a opravdu k tomu ziskavas dost cene zkusenosti, pokud zacinas jako newbik ...
Hinata
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hinata »

Wilson píše:
Hinata píše:2Aken: Ano nepojde ti skill tak rychlo hore ale zase mas v pluse vsetky macro skilly, healing, magerku k tomu. Po pravde som spokojnejsi v NB dungu aj ked SW mi nejde tak rychlo hore ale mam vela fame a karmy, skusenosti ktore su dolezitejsie ako skill.
sak jo v prirode trenis o neco pomaleji, ale lezou ti u toho este skilly ze skillpointu a opravdu k tomu ziskavas dost cene zkusenosti, pokud zacinas jako newbik ...
Na druhu stranu ked si mam predstavit ze by som tak mal vytrenovat vsetky 3 bojove skilly, neviem neviem. :)
Kamikaze
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kamikaze »

jezis co tu resite porad za kraviny ? Chces riskovat tak di do cechu. Kdyz ne di do prirody. Co na tom je tak tezkyho. Vybrecte se doma.
Jdu se podívat co je vepředu....
Odpovědět