Pk do Cechu?

Vaše nápady a návrhy
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Pk do Cechu?

Příspěvek od Lucifers Angel »

Nekteri novacci jsou treba pk a nemaji vytrenovane postavy.Stalo se mi ze mam rangera bohuzel pk s 3 killama a nepusti me to do cechu a nemam sanci si vydelat na odkoupeni killu...Neslo by to upravit ze do cechu smí pk co maj maximlane 4 killy?
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

a na co ti to bude když tě hned pri prvni přiležitosti zgardí npc ?
holt na tom HB zstrávíš trošku víc času no...

Edit: než se do mě pusti naše inteligentní publikum s kecama typu na hb to pk nepustí, tak nejdřív bych prosil zapnout mozek...
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Prosimte vedeme tu inteligentni diskusi...odky jsou v cechu gardi?Mluvim tu vicemene o cechu warioru...a pres tb muzes vzdy portnout do cechu akorat kdyz si pk tak te to vyhodi ven..chapes uz o co tu de?
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

před tim cechem samozřejmě nejsou gardi a pokud vim mluvil si o rangerovi... a navic nevidim jeden jedinej duvod proř ustupovat někomu kdo neni schopnej ohlidat si trening...
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Víš.....Nejde tu jen o mne...Na dp Jsou taky nováčci a ja myslim ze zrovna ten ranger to nema nejlehčí...Stači malinkej lag,spatnej reflex tzv. Tab warmodu a mas kill...
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

sparrying nebyl nikdy podporovan, smula.
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Lucifers Angel píše:Víš.....Nejde tu jen o mne...Na dp Jsou taky nováčci a ja myslim ze zrovna ten ranger to nema nejlehčí...Stači malinkej lag,spatnej reflex tzv. Tab warmodu a mas kill...
tak promiň měl jsem jenom 3 rangery a ani u jednoho se mi nestalo že by byl pk. iop zabil jsem, byl jsem sedej ... iop byl jsem nb bez skilu... ale abych zabil 3* a mel pk s nb postavou, tak na to sem si daval sakra velkyho majzla. A ohlidat si trening neni zase až tak velkej problém, pokud teda nejsi jeden z těch co stojí v cechu od 8 ráno do 4 odpoledne a celou tu dobu nejsou schopny odpovědět... to se potom neni čemu divit, žes pk a prosíš o vpuštění do cechu...

P.S. 100 tisic neni zas až tak moc... navíc za blbost se holt musí platit :wink:
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Prosimte radsi sem nepostuj...Jde o zacinajici hrace kteri maji 500gp .../nekteri ani to ne protoze si koupi rb/
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Lucifers Angel píše:Prosimte radsi sem nepostuj...Jde o zacinajici hrace kteri maji 500gp .../nekteri ani to ne protoze si koupi rb/
Tak proste nemaji sparrovat, trenovat muzou v nb dungach.
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Udelej si nb postavu...jdi do nb dungu...a az za rok vylezes s 50 sw,archery nebo tak tak se mi ozvi 323541846 vemu te trenovat a rád..
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Di do prirody zabijej potovory nebo do minidungu. Potrenujes a jeste si vydelas na to odkoupeni. Tohle neni single kterej dohrajes za 20 cistych hodin.
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Lucifers Angel píše:Udelej si nb postavu...jdi do nb dungu...a az za rok vylezes s 50 sw,archery nebo tak tak se mi ozvi 323541846 vemu te trenovat a rád..
ja narozdil od nb hrace mam dost penez na to abych si nakej kill vykoupil, kterej si ale tezko udelam, bo nejsem idiot...
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Kolikrat mam rikat ze se tu nejedna o mě :-D Tak prosimte nepostuj ...- Jdi,muzes atp...
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

Lucifers Angel píše:Kolikrat mam rikat ze se tu nejedna o mě :-D Tak prosimte nepostuj ...- Jdi,muzes atp...
a kolikrat ti mam psat, ze sparrying neni ze strany podporovan?
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Pk do Cechu?

Příspěvek od Schonny »

Lucifers Angel píše:...nemam sanci si vydelat na odkoupeni killu...
Mas.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Uplnej zacatecnik ani nevi, co to sparrying je.
Takze, ten co mu to poradi mu ma taky rict rizika afk trenovani.

V prirode se da urcite trenovat velmi dobre, ale zase moznost zlodeju.
Nb dungy, jesle doporucuju vsem uplnejm zacatecnikum a doufam, ze si nekterej z nich vsimne tech truhel v cechu a tabulek s icq nad nema a napise si tam o radu. Stejne tak doufam, ze rady jak zacit hrat dostanou
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

Pheme píše:Uplnej zacatecnik ani nevi, co to sparrying je.
Takze, ten co mu to poradi mu ma taky rict rizika afk trenovani.

V prirode se da urcite trenovat velmi dobre, ale zase moznost zlodeju.
Nb dungy, jesle doporucuju vsem uplnejm zacatecnikum a doufam, ze si nekterej z nich vsimne tech truhel v cechu a tabulek s icq nad nema a napise si tam o radu. Stejne tak doufam, ze rady jak zacit hrat dostanou
v prirode na zlodeje prakticky nenarazis pokud nejsi na nakym proflaklim miste typu spawn,likepvp cesticky,ziskavas fame,karmu,prachy,itemy,a dalsi skillpointy :p sem takhle natrenoval klera za skoro ten samej cas jako kdybych stal nekde v nakym cechu kde je moznost afk kontroly nebo obecniho prudice :p a nb dunk....trenink+skillpointy+vydelek,obcas poklad takze o tom zadna :)
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Lucifers Angel píše:Prosimte vedeme tu inteligentni diskusi...
*usmál se*
Lucifers Angel píše:Prosimte radsi sem nepostuj...Jde o zacinajici hrace kteri maji 500gp .../nekteri ani to ne protoze si koupi rb/
Práskneš na sebe, že sparruješ a máš z toho kvůli své blbosti (ano, kvůli svojí vlastní blbosti máš ty killy, ne kvůli lagu ani ničemu jinému) a čekáš, že ti to neomlátí o hlavu?

A konečně k prapodivnému tématu:
300 k (rozuměj 3 killy) jsou pro nb určitě rána, ale řešení je jednoduché - prostě se prorvat, nebo se vykopat znovu.
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Leny :- D ja s tim problem fakt nemam...sparinguju tj pravda..myslim si ze to sice zatezuje server ale je to NEJucinejsi na trenink bojovych a lecich skilů...
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

de,ale tady znamena ucinost=afk :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Odpovědět