Pouzivejte panvicky! (vynalezeno by F.L.Kmet :p)Melvior píše:vypálil sem s kraftem snad 1k fish steaku na ohýnku a ani 0,1% (na 40% se to zaseklo, ale před tím to lezlo dobře), je to na ohýnku omezené do 40% nebo je to opět vypnuté? nikde jsem se nedočetl o změně. dík
Craftsman
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- Tonda Bijec
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
imho to taky v brzke dobe projde velmi dukladnou a podrobnou revizi vcetne webu :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Jak jste na tom s robama z cobů ? Při šití roby pro crafta mi vznikne vždy roba s durabkou 0/0. Jsem sama komu to dělá nebo to je normal ?
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
taky vám přijde že je větší fíz u valorka jak u blood rocku?? bloodrock se kove fajně ale valorko fízne častěji..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
mi fizuje vsechno krome blackrocku. zatim jsem koval jen dve casti, ale ani jedna nefizla, pricemz pri stejnem skillu(90+kladivo+roba) pofizuju polovinu veritu, o valoru ani nemluve...Erik Nighelt píše:taky vám přijde že je větší fíz u valorka jak u blood rocku?? bloodrock se kove fajně ale valorko fízne častěji..
vono to asi bude tou kouli...
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
pivař 4ever
vidim to tak, ze ak by si toho nakoval niekolko (desiatok) tisic kusov, zistis ze to fizuje tak jak ma...
z par kovani sa neda nic vypozorovat.
prvy moj myth plate (bez stitu), som si pofizoval mozno 200 mythu. desny opruz. a par dni neskor som koval platy (+stit) kamaratovy. fizz? nic. po dalsej dobe (zas jemu) chainy+ring. fizz - coifa. dalsie platy - ruky a helma...
kde je spravodlivost? ked sebe kovam verite, fizuje mi to viac nez kamaratovy myth...
riesenie je jednoduche. nekovat. alebo sa nezatazovat podobnymi hovadinami
z par kovani sa neda nic vypozorovat.
prvy moj myth plate (bez stitu), som si pofizoval mozno 200 mythu. desny opruz. a par dni neskor som koval platy (+stit) kamaratovy. fizz? nic. po dalsej dobe (zas jemu) chainy+ring. fizz - coifa. dalsie platy - ruky a helma...
kde je spravodlivost? ked sebe kovam verite, fizuje mi to viac nez kamaratovy myth...
riesenie je jednoduche. nekovat. alebo sa nezatazovat podobnymi hovadinami
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mě se zase osvědčuje mít prázdnej bágl, žádný brnko, jen boost od clerdu + doheal a matroš přesně na ten itemek... Když to sphéra poručí, tak budu stát před kompem na jedný noze a druhou mít za krkem
. Tohle je prostě ta craftí magie... Poslední případ - zkoušel jsem dělat elven bows.. Sedím si na židli v domečku a 7x fizz, stoupnu si a 2x superior crafted by... Tak si tipněte - budu u toho příště sedět? 

podpis v rozporu s pravidly fora :D
Jde někomu vyrobit trofej co se věší na zeď ? Medvědí hlava a odobně. Co jsem se ptala známých tak to nikomu nejde.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Ono nám to nešlo ani předtímWilson píše:Menili se recepty ...Breezeway píše:Jde někomu vyrobit trofej co se věší na zeď ? Medvědí hlava a odobně. Co jsem se ptala známých tak to nikomu nejde.

[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
na webu píší že na vyrobení barrel lid je potřeba boardy ale žere mi to logy..myslim že se o tom na foru nekde mluvilo ale nenašel sem to a snad se to opravovalo nebo se mylim?
- Machlik
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
opravovaly se jen bednicky... uz jsem na to poukazoval zde protoze jsem na tom chtel tenit carp, ale zatim bez nejake reakce...Erik Nighelt píše:na webu píší že na vyrobení barrel lid je potřeba boardy ale žere mi to logy..myslim že se o tom na foru nekde mluvilo ale nenašel sem to a snad se to opravovalo nebo se mylim?
Machlik - NB Paladin
pivař 4ever
pivař 4ever
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No jasny Mul kdyz to opravoval tak byli hlaseny chby jen v tech bednach ... Tak ted ho musite dokopat aby udelal este jednu opravu a opravil ty barrel Lidy :pMachlik píše:opravovaly se jen bednicky... uz jsem na to poukazoval zde protoze jsem na tom chtel tenit carp, ale zatim bez nejake reakce...Erik Nighelt píše:na webu píší že na vyrobení barrel lid je potřeba boardy ale žere mi to logy..myslim že se o tom na foru nekde mluvilo ale nenašel sem to a snad se to opravovalo nebo se mylim?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Proste kovej..me se to zastavilo na asi 85celých a za 3hodiny ani o píd nahoru..prostě kovej dokud nebude max..
tak to si nemyslim, treba u tinkeru se mi podstane lepe zveda skill u stringu nez u hrebiku... (mam to odzkouseny cca na 3000 ingach) si myslim ze to ma vyznam...nekde sem cetl ze idealni pro trenink je vyrobek ktery ma +/- 60% uspesnost... Ty dyky uz delat nebudu sem je koval celej den a 0.2 mi prijde slaba odmena.... A pokud jsi myslel tech 70k na postup z 99.9 na 100 tak to je opravdu brutus... - jako ze doufam ze jsi to myslel na postup z 62 na 100, ale tomu zase pres dyky neverim...se mi to zda malo...