Craftsman

Odpovědět
Imp aen Cillin
Order Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imp aen Cillin »

Melvior píše:vypálil sem s kraftem snad 1k fish steaku na ohýnku a ani 0,1% (na 40% se to zaseklo, ale před tím to lezlo dobře), je to na ohýnku omezené do 40% nebo je to opět vypnuté? nikde jsem se nedočetl o změně. dík
Pouzivejte panvicky! (vynalezeno by F.L.Kmet :p)
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Tonda Bijec
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Bijec »

Secure Remover

na DP je recept na vyrobu .. 5 gold ingot, 5 silver ingot, 5 cooper ingot, 2 star sapphire

plus k tomu mam v baglu vice jak 10 logu a vice jak 10 ingu a taky jeden tinkering tools, presto se v menu KEYS secure remover neukaze, nevite cim to ?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Tonda Bijec píše:Secure Remover

na DP je recept na vyrobu .. 5 gold ingot, 5 silver ingot, 5 cooper ingot, 2 star sapphire

plus k tomu mam v baglu vice jak 10 logu a vice jak 10 ingu a taky jeden tinkering tools, presto se v menu KEYS secure remover neukaze, nevite cim to ?
je v menu secure chest

... Vision vs Speech test ...
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

mne sa to stalo tize som nevedel najst Wand of Sacrifice a nasiel som ju az v menu Jewelery
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

imho to taky v brzke dobe projde velmi dukladnou a podrobnou revizi vcetne webu :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Jak jste na tom s robama z cobů ? Při šití roby pro crafta mi vznikne vždy roba s durabkou 0/0. Jsem sama komu to dělá nebo to je normal ?
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stain »

Breezeway píše:Jak jste na tom s robama z cobů ? Při šití roby pro crafta mi vznikne vždy roba s durabkou 0/0. Jsem sama komu to dělá nebo to je normal ?
Je to normalni. Znici se vetsinou pri prvnim uderu. Prisel jsem ted o ni na Stedrej den
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

taky vám přijde že je větší fíz u valorka jak u blood rocku?? bloodrock se kove fajně ale valorko fízne častěji..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

Erik Nighelt píše:taky vám přijde že je větší fíz u valorka jak u blood rocku?? bloodrock se kove fajně ale valorko fízne častěji..
mi fizuje vsechno krome blackrocku. zatim jsem koval jen dve casti, ale ani jedna nefizla, pricemz pri stejnem skillu(90+kladivo+roba) pofizuju polovinu veritu, o valoru ani nemluve...
vono to asi bude tou kouli...
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

vidim to tak, ze ak by si toho nakoval niekolko (desiatok) tisic kusov, zistis ze to fizuje tak jak ma...
z par kovani sa neda nic vypozorovat.

prvy moj myth plate (bez stitu), som si pofizoval mozno 200 mythu. desny opruz. a par dni neskor som koval platy (+stit) kamaratovy. fizz? nic. po dalsej dobe (zas jemu) chainy+ring. fizz - coifa. dalsie platy - ruky a helma...
kde je spravodlivost? ked sebe kovam verite, fizuje mi to viac nez kamaratovy myth...
riesenie je jednoduche. nekovat. alebo sa nezatazovat podobnymi hovadinami
Pepik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepik »

Mě se zase osvědčuje mít prázdnej bágl, žádný brnko, jen boost od clerdu + doheal a matroš přesně na ten itemek... Když to sphéra poručí, tak budu stát před kompem na jedný noze a druhou mít za krkem :D. Tohle je prostě ta craftí magie... Poslední případ - zkoušel jsem dělat elven bows.. Sedím si na židli v domečku a 7x fizz, stoupnu si a 2x superior crafted by... Tak si tipněte - budu u toho příště sedět? :D
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Jde někomu vyrobit trofej co se věší na zeď ? Medvědí hlava a odobně. Co jsem se ptala známých tak to nikomu nejde.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Breezeway píše:Jde někomu vyrobit trofej co se věší na zeď ? Medvědí hlava a odobně. Co jsem se ptala známých tak to nikomu nejde.
Menili se recepty ...
Yoshua
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185

Příspěvek od Yoshua »

Wilson píše:
Breezeway píše:Jde někomu vyrobit trofej co se věší na zeď ? Medvědí hlava a odobně. Co jsem se ptala známých tak to nikomu nejde.
Menili se recepty ...
Ono nám to nešlo ani předtím :) A jestli se do toho strká "a zdechla krysa" aby to mělo pevnost, tak to se nezkoušelo 8)
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

na webu píší že na vyrobení barrel lid je potřeba boardy ale žere mi to logy..myslim že se o tom na foru nekde mluvilo ale nenašel sem to a snad se to opravovalo nebo se mylim?

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

Erik Nighelt píše:na webu píší že na vyrobení barrel lid je potřeba boardy ale žere mi to logy..myslim že se o tom na foru nekde mluvilo ale nenašel sem to a snad se to opravovalo nebo se mylim?
opravovaly se jen bednicky... uz jsem na to poukazoval zde protoze jsem na tom chtel tenit carp, ale zatim bez nejake reakce...
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Machlik píše:
Erik Nighelt píše:na webu píší že na vyrobení barrel lid je potřeba boardy ale žere mi to logy..myslim že se o tom na foru nekde mluvilo ale nenašel sem to a snad se to opravovalo nebo se mylim?
opravovaly se jen bednicky... uz jsem na to poukazoval zde protoze jsem na tom chtel tenit carp, ale zatim bez nejake reakce...
No jasny Mul kdyz to opravoval tak byli hlaseny chby jen v tech bednach ... Tak ted ho musite dokopat aby udelal este jednu opravu a opravil ty barrel Lidy :p
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Malwen píše:Ahoj, mam BS asi 62 a uz mi to temer vubec neleze :( Na dykach sem uz protrenil asi 2500 ingu a slo to jen asi o 0.2. Kolik mam ocekavat u 99.9? 1M ingu?
max 90k
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Proste kovej..me se to zastavilo na asi 85celých a za 3hodiny ani o píd nahoru..prostě kovej dokud nebude max..

Malwen
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malwen »

tak to si nemyslim, treba u tinkeru se mi podstane lepe zveda skill u stringu nez u hrebiku... (mam to odzkouseny cca na 3000 ingach) si myslim ze to ma vyznam...nekde sem cetl ze idealni pro trenink je vyrobek ktery ma +/- 60% uspesnost... Ty dyky uz delat nebudu sem je koval celej den a 0.2 mi prijde slaba odmena.... A pokud jsi myslel tech 70k na postup z 99.9 na 100 tak to je opravdu brutus... - jako ze doufam ze jsi to myslel na postup z 62 na 100, ale tomu zase pres dyky neverim...se mi to zda malo...
Odpovědět