Ranger

Odpovědět
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Jarin Van Fead píše: spíš bych řekl, že nasadíš silver luk a máš o 10HP víc než když se přepiješ bez silver luku:p
tak jen do sebe chlapci!!! roztrhejte si občanky kvůli 10 HP :roll:
Mno nechci rypat, ale rozdil mezi 10 hp a 0 hp je sakra velky.
Bez podpisu
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Jarin Van Fead »

Movalis píše:
Jarin Van Fead píše: spíš bych řekl, že nasadíš silver luk a máš o 10HP víc než když se přepiješ bez silver luku:p
tak jen do sebe chlapci!!! roztrhejte si občanky kvůli 10 HP :roll:
Mno nechci rypat, ale rozdil mezi 10 hp a 0 hp je sakra velky.
tak a teď zabředneme do debaty o velikosti 10HP :roll:
poďme si spíš zadebatovat o tom, kolika smrtí vás tento přeboost v dungu ušetří? Ranger moc nechcípá. já chodím v dungu většinou bez silver luku bo ho dycky zapomenu. v těžším dungu chcípám málo, průměrně 2x-7x dejme tomu (když nemám své dny). V kolika případech by mě přeboost silverem zachránil? Od všech smrtí mě určitě nezachrání. Takže třeba 0-2 smrtí bych byl ušetřen kdybych ho měl.
Jn máte pravdu ten ranger je díky tomu luku strašně přeboost :D
Výrobní cena by se klidně mohla zvýšit, představoval bych si ji tak kolem 20k, ikdyž nevim jak změnit recept, aby to mělo i nějakou logiku. Možná přidat na výrobu nějaké diamanty, nic víc mě nenapadá.
Ještě taková hypotetická otázka -> kdyby byl silver luk zdražen mnohem víc, tak ho asi začnu zapomínat záměrně :p
No a zrušení přídávání +10HP rangovi, jak z mé hypotetické teze můžete vyčíst, tak efekt těch 10HP se zdá být zanedbatelným, ne vždy a ne pro každého, ale přesto si dovoluju to takto definovat.
Tudíž si myslím, že zrušení přidávání 10HP je zbytečným zásahem do systému, když sou prioritnější věci k řešení :twisted:
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

někdo to tu už navrhoval. zrušit +10STR u obyčejných silver luků a přidat tuto vlastnost +9silver lukům
The Pukka Ranger
Ingham-Alagar
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ingham-Alagar »

Jestli vám příjde, že právě kvůli silver luku je rang tak strašně silnější než ostatní, tak mi to prosím někdo vysvětlete.
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

10 hp zadarmo ? to je podla teba malo ?
Ingham-Alagar
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Takže začálo ta klasicky, "ranger je přeboost", asi proto, že má velký armor, proběhla debata jak všelijak mu snížit armor.. Někdo navrhl například, jak oslabit ranga, to s tím silver lukem a už je i silver luk "strašnej přeboost", ale do předevčera nevadilo nic, dneska všem prijde 10hp z luku mega moc, armor mega moc a už jsem slyšel něco i o portech. Tohle mi krapet nesedí. Lepší by bylo shodnout se na tom, jestli opravdu je ranger tak strašně silnější než ostatní a pak zjistit čím to je a pouvažovat jak to změnit.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Legend Of Pain píše:10 hp zadarmo ? to je podla teba malo ?
A tobě to přijde takovej mega přeboost?
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Piscot píše:
no nato ze je to zadarmo mi to prijde ako sakra preboost no
Hinata
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Hinata »

Ingham-Alagar píše: jestli je ranger tak strašně silnější než ostatní.
Podla mna nie. Budte radi ze kamos Ranger ma moznost byt este silnejsi v dungu. Ja by som chcel radsej silver katanu co mi znizi miss u palata :wink:
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Legend Of Pain píše:no nato ze je to zadarmo mi to prijde ako sakra preboost no
je to zadarmo béééé
ako sakra preboost bééééé
má moc velký AR bééééé
má porty bééé
má srdíčka béééé
lečí jed bandou bééé
a co ta pauza na klamáky, to už si fakt děláte prdel béééééé

fakt tu brečím smíchy retardi :D :D :D
když vás to tak fascinuje hrajte ranga :)
myslim ze vetsinu těch ubrečenců, by to rychle přešlo, až by museli trenit prudérni taming a neustale harvit peří a klamáky a hodf na dungy

to už nikdo nevidí, ale prostě přebůůůst bééééé !!
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

no niezeby som sa chcel do toho neak hlbsie motat, ale ranga som hral a za tak spatne to nebolo. Preto viem co ta postava obnasa a napad, dat tu STR na +ove silverky, je napad viac nez dobry
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Legend Of Pain píše:
Piscot píše:
no nato ze je to zadarmo mi to prijde ako sakra preboost no
hehe, že prý sakra přeboost :lol: když to používám tak mám třeba (střelím od pasu) 207/177 HP před skokem, když luk zapomenu tak 197/177 (to je rozdíl co :p). nehledě na to, že když už si dál v dungu po pár krizovkách a máš těch 207/177 HP a si už nažraný salátů tak ti ten přeboost silver lukem letí tak rychle dolu, že než skočíš do další gaty tak ho už ani nemáš :p
No a pokud chceš být furt tak super extra truper duper turbo mega přeboost a mít těch obrovsky převelikých 10 HP navrch, tak si pro boj v dungu prakticky nepoužitelný, v některých případech absolutně nepoužitelný. :wink:
pokud bleskuju tak je lepší mít armor než 10HP navrch, no a střílet se s tím nedá. (ikdyž zažil sem lidi co s tím šili do LLL :lol: )

a + silvera podle mě nemá +10 HP zcela záměrně, jelikož by rang měl jak velký damage tak výhodu +10 HP. proto má +10hp zadara ale za cenu, že pokud si je chce stále držet tak je osůabený v boji.
Naposledy upravil(a) Jarin Van Fead dne 14.08.2008 09:16:26, celkem upraveno 2 x.
Ingham-Alagar
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Legend Of Pain píše:no niezeby som sa chcel do toho neak hlbsie motat, ale ranga som hral a za tak spatne to nebolo. Preto viem co ta postava obnasa a napad, dat tu STR na +ove silverky, je napad viac nez dobry
A v čem je to tak skvělý nápad?
Aldeigjuborg
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aldeigjuborg »

Han Gamms píše:když vás to tak fascinuje hrajte ranga :)
myslim ze vetsinu těch ubrečenců, by to rychle přešlo, až by museli trenit prudérni taming a neustale harvit peří a klamáky a hodf na dungy
No nechci ti do toho kecat, ale podle mě tak půlka těch "ubrečenců", co s tím začala, toho ranga hraje :p
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Jarin Van Fead píše: No a pokud chceš být furt tak super extra truper duper turbo mega přeboost a mít těch obrovsky převelikých 10 HP navrch, tak si pro boj v dungu prakticky nepoužitelný, v některých případech absolutně nepoužitelný. :wink:
Budem reagovat len natoto, lebo je toho vela :)

Boost od clera, GS, Luk -> dohealis sa, das si gh a luk si kludne zloz ale tych 10 hp naviac budes mat furt aj ked budes strielat inou zbranou pripadne budes bleskovat so stitom.
Tych extra truper duper tubo 10 hp mi par krat zivot zachranilo, asi som mal stastie 8)
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Legend Of Pain píše:
Jarin Van Fead píše: No a pokud chceš být furt tak super extra truper duper turbo mega přeboost a mít těch obrovsky převelikých 10 HP navrch, tak si pro boj v dungu prakticky nepoužitelný, v některých případech absolutně nepoužitelný. :wink:
Budem reagovat len natoto, lebo je toho vela :)

Boost od clera, GS, Luk -> dohealis sa, das si gh a luk si kludne zloz ale tych 10 hp naviac budes mat furt aj ked budes strielat inou zbranou pripadne budes bleskovat so stitom.
Tych extra truper duper tubo 10 hp mi par krat zivot zachranilo, asi som mal stastie 8)
mám tady dva posty:) tak si přečti ten první, aby sis nemyslel, že to co si teď napsal nevim :p
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Tak potom nechapem tvoj druhy post teda :)

Presnejsie tuto vetu

"No a pokud chceš být furt tak super extra truper duper turbo mega přeboost a mít těch obrovsky převelikých 10 HP navrch, tak si pro boj v dungu prakticky nepoužitelný, v některých případech absolutně nepoužitelný.
pokud bleskuju tak je lepší mít armor než 10HP navrch, no a střílet se s tím nedá. (ikdyž zažil sem lidi co s tím šili do LLL )"
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Han Gamms píše:je to zadarmo béééé
ako sakra preboost bééééé
má moc velký AR bééééé
má porty bééé
má srdíčka béééé
lečí jed bandou bééé
a co ta pauza na klamáky, to už si fakt děláte prdel béééééé
sorry, jestli neches psat rozumne s padnyma argumentama, tak radsi nepis, protoze pro posty tohohle typu tu fakt tahle sekce rly neni ...

jinak o healingu se tu nikdo nezminoval, takze nechapu proc to tu zminujes, o klamacich, srdickach taky ne, ze ma ar velky jako vamp v humanovi kterej je melee a rang je ranged, tak na tom asi neco bude ne? a porty tu zminoval pahejl, ale jak uz rikal sil na porty se uz rangovi sahalo a dnesni nastaveni mi prijde OK, takze bych dal nemenil ...
Han Gamms píše:fakt tu brečím smíchy retardi :D :D :D
protoze nekdo se umi na ranga podivat z jineho uhlu pohledu a vidi nevyrovnanost, je to retard? takze pro priste si tyhle vylevy nech taky pro sebe ...
Han Gamms píše:když vás to tak fascinuje hrajte ranga :)

to už nikdo nevidí, ale prostě přebůůůst bééééé !!
ranga hraju no, taming mam, a harvit neustale peri a klamaky a hodf?

Klamaky dou i koupit, pokud te nebavi tamovat (pak ale nechapu proc hrajes ranga), hodf taky prodava kazdej druhej na vyvesce a peri si bud naharvis a nebo koupis no ... i za jiny chary musis shanet veci do dungu, takze zase mimo misu ...
Jarin Van Fead píše:hehe, že prý sakra přeboost Laughing když to používám tak mám třeba (střelím od pasu) 207/177 HP před skokem, když luk zapomenu tak 197/177 (to je rozdíl co :p). nehledě na to, že když už si dál v dungu po pár krizovkách a máš těch 207/177 HP a si už nažraný salátů tak ti ten přeboost silver lukem letí tak rychle dolu, že než skočíš do další gaty tak ho už ani nemáš :p
prebust to je jen v tom ze jiny chary aby tohole dosahli musej pro to puzivat itemy za nekolik M (kdyz nebudu pocitat bishopku), a jestli se ti 10 hp nezda jako vyhoda, tak je to smutny ...
Jarin Van Fead píše:No a pokud chceš být furt tak super extra truper duper turbo mega přeboost a mít těch obrovsky převelikých 10 HP navrch, tak si pro boj v dungu prakticky nepoužitelný, v některých případech absolutně nepoužitelný. Wink
pokud bleskuju tak je lepší mít armor než 10HP navrch, no a střílet se s tím nedá. (ikdyž zažil sem lidi co s tím šili do LLL Laughing )
nepouzitelny? nahodit luk dobandit 10 hp prepit gh, a zas prehodit na stit, jinou palnou zbran, to mas za dejme tomu za 5 sekund, a na fakt mas cas temer vzdy ...
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Legend Of Pain píše:Tak potom nechapem tvoj druhy post teda :)

Presnejsie tuto vetu

"No a pokud chceš být furt tak super extra truper duper turbo mega přeboost a mít těch obrovsky převelikých 10 HP navrch, tak si pro boj v dungu prakticky nepoužitelný, v některých případech absolutně nepoužitelný.
pokud bleskuju tak je lepší mít armor než 10HP navrch, no a střílet se s tím nedá. (ikdyž zažil sem lidi co s tím šili do LLL )"
to sem čekal:) tohle je taková rádoby parodie na ranga -> to sem popisoval situaci, kdy ranger jde celý dung se silvrem v ruce a raduje se z 10HP navrch :) (prostě situaci jak nikdo nehraje - snad? :) ) trošku přehnané no :(

jasné je, že když se přeboostíš tak ti těch asi 207HP drží a máš to zadarmo, což je opravdu výhoda. ale jen do doby než buďto dostaneš ránu nebo ti něco shodí staty, protože já v boji silvera nenasazuju abych měl +10hp ale spíš jedu dmg nebo sumy/klamáky abych prospěl družině, než abych měl přeboost. takže v některých případech tě tento přeboost opravdu zachrání, ale většinou se to stává jen na začátku boje, kdy ho ještě máš (pochopitelně se může stát, že vydrží celou dobu). všechno tohle je ale diskutabilní, protože každý hraje jinak :p
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

paneboze uz hovorim snad o tom ze mas tych 207 hp cely dung ? Idem sa naranajkovat a chod aj ty lebo rozpravas z hladu. papa lala
Odpovědět