Chtělo by to restart
Re: Chtělo by to restart
dej mi číslo na balta ja mu klidně zavolam :p
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
17.3.2011 17:45 nedá se hrát- sem tam conection lost, kolik je hracu nezjistim, driv mi to spadne a stranky nam to nereknou
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
To proto, ze s timhle nema sphere nic co docineni...Dudek píše:17.3.2011 17:45 nedá se hrát- sem tam conection lost, kolik je hracu nezjistim, driv mi to spadne a stranky nam to nereknou
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
a nějakej jinej konkretní viník?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Tezko rict, ale koukam ze se to objevuje sem tam tedka castejc, bych rekl neco spis jakoze s hostingem, protoze dycky nelognu ani na masinu...Dudek píše:a nějakej jinej konkretní viník?
mno teďkom je to šílený 28.3.2011 10:50 ... chtělo by to asi začít nějkým způsobem řešit... protože ta hra se stává nehratelná
už by to chtělo vážně něco s tím začít dělat celodenní lagy už se skoro nedá zajít dung.
Celodenni ? JA vcera nezaznemenal zadnej. Muzete to aspon nejak rozvizt a popsat nejak bliz, z tohohle clovek neni zrovna moudrej, co by a kde hlavne hledat.Ciatronic píše:už by to chtělo vážně něco s tím začít dělat celodenní lagy už se skoro nedá zajít dung.
Byly dneska lagy v ?
?:
09:22
10:24
10:56 +- minuta
11:26
13:29
14:35
14:45
tak errory z tehle casu fixed. ale to asi nebylo ono.
Potvrdit a nebo vyvratit, jestli v tehle casech +- rekneme 5 minut se ty krutoprisny lagy objevily.
9:11 +-1 krutoprisne castejsi nekolikavterinove zaseky.
10:50 - dlouhy cca 10s zasek az nutny relog
Jeste jeden takovy blud, jednou se stalo ze zaskub melo pouze par lidi, ostatnim to jelo v pohode
10:50 - dlouhy cca 10s zasek az nutny relog
Jeste jeden takovy blud, jednou se stalo ze zaskub melo pouze par lidi, ostatnim to jelo v pohode
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tie posledne dva potvrdzujemAcarus píše: 13:29
14:35
14:45
tak errory z tehle casu fixed. ale to asi nebylo ono.
Potvrdit a nebo vyvratit, jestli v tehle casech +- rekneme 5 minut se ty krutoprisny lagy objevily.
+ten 13:29 by sa mohol pomenovat "Wilsnov Lag"
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
od 9:45 - 10:45 pravidelné záseky
11:30 - 11:40 nejdriv drobny zaškuby pak lagy a vytuhnuti na 10 vteřin
docela nechutný!!
16:09 dalsi lag ale monster
docela nechutný!!
16:09 dalsi lag ale monster
Byla pustena nejaka mereni a tak na 80 +- % tusim co to je.
mozna oprava nejdriv v utery a nebo nektery dlsi den v tydnu. Neni chyba v kouli ci ve scriptech. Pravdepodobne bude byt muset proveden reinstall.
mozna oprava nejdriv v utery a nebo nektery dlsi den v tydnu. Neni chyba v kouli ci ve scriptech. Pravdepodobne bude byt muset proveden reinstall.
tak uz ste to nahodili, nvm co ste s tim delali ale začalo to dělat jednu vec ktera už to byla. Když ovladam sumy a spamuju shodi me to uo a 10 minut nejde nalognout
Mam stejny problem.
Navic jsem logoval prez fenixe to mi neslo nalognout, tak jsem vyzkousel prez obyc clienta a pise to your account has been blocked. Po 10 minutach vse jede dokud zase nezautocim summem.
tak tak, ale myslim tak rok z5 uz tu byl stejny problem
co vam k tem topicum mam asi napsat no, radsi nic protoze bych moh bejt sprostej, ale tesi me, ze Vam neni lhostejny jestli to bezi a nebo ne. A ano to odlogovani opravime. Je to jen cteni a zapis keepera do registru. nic tezkeho. To problemy s tim sem tam zasekem pri behu fakt nebylo mozne vyzkouset pri jednom cloveku naloglem. A to se taky odstrani.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
dakujeme. aj my ta mame radi :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
kdyz to tak po sobe ctu, vyznelo to trosku jako bych vam nadaval. To tak v zadnem priade byt nemelo, chtel sem jen upozornit na chybu, tot vse