Chtělo by to restart
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chtělo by to restart
Čas aktualizace : 2010/3/16 14:31:44
Připojených hráčů : 79
Acare, včera to byla asi jen pětiminutovka, byli jsme v jedné místnosti s jedním drakem, takže náš lokál to asi nebyl.
Připojených hráčů : 79
Acare, včera to byla asi jen pětiminutovka, byli jsme v jedné místnosti s jedním drakem, takže náš lokál to asi nebyl.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
19:50
Proc to nejde?
Proc to nejde?
Provider stávkuje.
Tezko rict, masina je nedostupna vsemi prostredky krom fyzickyho nejspis. Ostatne ani stranky casablanky nejedou. Ale kdo vi, treba sme poslali malo penez :pLucky píše:19:50
Proc to nejde?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nekdo si rek ze je nacase to vypnout
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
mno to snad ne to bych neunesl.King píše:nekdo si rek ze je nacase to vypnout
Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
minule jak byl vypadek tady lidi breceli ze prisli o equip a nikdo jim nic nevratil tak proc by mel ted nekdo vam neco vracet ? dyt by to byl support.Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
nehazet trenky do obili, brod je daleko, a ty problemy se asi nevyresili ...Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
premyslim co bude, ale hlavne kdy to bude ...
za prve: urcite nejde jen o nas a za druhe: ty jsi GM? myslim, ze ne, tak si ty svoje rozumy nech pro nekoho kdo je na to zvedavej, dekujuKing píše:minule jak byl vypadek tady lidi breceli ze prisli o equip a nikdo jim nic nevratil tak proc by mel ted nekdo vam neco vracet ? dyt by to byl support.Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ale najednou najednou to resis ? kdyz umrel Kvuli necemu podobnemu Longhorn gmka se mu vysmali ale ted tobe maj pomoct ?Aknah píše:za prve: urcite nejde jen o nas a za druhe: ty jsi GM? myslim, ze ne, tak si ty svoje rozumy nech pro nekoho kdo je na to zvedavej, dekujuKing píše:minule jak byl vypadek tady lidi breceli ze prisli o equip a nikdo jim nic nevratil tak proc by mel ted nekdo vam neco vracet ? dyt by to byl support.Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
Ja vim, ze vy za to nemuzete, ale my taky ne, a docela to cloveka zamrzi a nastve..takze budem urcite radi, kdyz by se to nejak vyresilo, aspon tim nejblizsim navratem dekujuAcarus píše:nehazet trenky do obili, brod je daleko, a ty problemy se asi nevyresili ...Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
premyslim co bude, ale hlavne kdy to bude ...
och zavist. Otazkou neni proc se to neudelalo, ale spis proc to neslo udelat. Ono taky mohlo bejt u toho ze bylo sice kam vratit, ale nebylo to v radech hodiny, ale skoro 10 hodin a to uz je moc. Popripade nebylo kam, kuli preteceni mista a ukladaji se tak neuplne save. Popride toho ze se tak stalo a gm na to prislo az za Xy hodin.tj bylo i treba kam vracet ale ubehlo tolik casu, ze by bylo nasranejch jeste vic.King píše:minule jak byl vypadek tady lidi breceli ze prisli o equip a nikdo jim nic nevratil tak proc by mel ted nekdo vam neco vracet ? dyt by to byl support.Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
klidne jim to vratte ale vy ste se tu minule ohaneli tim ze co kdyz se to stane a zadne gm nebude online tak jim taky nepomuze tudiz ste je nechali mrtve ..Acarus píše:och zavist. Otazkou neni proc se to neudelalo, ale spis proc to neslo udelat. Ono taky mohlo bejt u toho ze bylo sice kam vratit, ale nebylo to v radech hodiny, ale skoro 10 hodin a to uz je moc. Popripade nebylo kam, kuli preteceni mista a ukladaji se tak neuplne save. Popride toho ze se tak stalo a gm na to prislo az za Xy hodin.tj bylo i treba kam vracet ale ubehlo tolik casu, ze by bylo nasranejch jeste vic.King píše:minule jak byl vypadek tady lidi breceli ze prisli o equip a nikdo jim nic nevratil tak proc by mel ted nekdo vam neco vracet ? dyt by to byl support.Aknah píše:Tak jsme byli dung a bohuzel jsem kvuli tomu vypadku umreli, tela pryc, docela by byl namiste navrat save...co vy na to?
To mas pravdu, tenhle argument je opravdu padnej. Ale vzhledem k tomu, ze to najelo a za chvili zase spadlo ... takze problamy pretrvavaji tak to neni dobre moc.King píše: klidne jim to vratte ale vy ste se tu minule ohaneli tim ze co kdyz se to stane a zadne gm nebude online tak jim taky nepomuze tudiz ste je nechali mrtve ..
Navic ono tech duvodu mohlo bejt proc se stalo jak se stalo mnohem vic nez jen tento argument. Ono koule jako takova pada kdyz neni zadne gmko s pristupem u net, nejlip jeste kdyz neni u netu a navic pretece save a pod. Nevim jestli uz to nekdo ve hre udelal, ale neni nic proti nicemu tedka ohlasit "kriticky stav docasne nestability providera" s tim ze se to savne a ohlasi se anarchy do doby nez se to bude zdat stabilni. Pak se uvidi.
Rád bych, kdybych se stalo pravidlem, že vždy když je návrat save byl tento zásah uveden na webu. A to přesto, že se vrátil save např. jen o hodinu. Pokud není ani zmínka o návratu save dochází k celé řadě různých nedorozumění a komplikacím.
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
Nejspis chyba na me strane , ze sem nespecifikoval o kolik. Nejak mi to nedoteklo. Omlouvam se za vznikle komplikace.Bimbac píše:Rád bych, kdybych se stalo pravidlem, že vždy když je návrat save byl tento zásah uveden na webu. A to přesto, že se vrátil save např. jen o hodinu. Pokud není ani zmínka o návratu save dochází k celé řadě různých nedorozumění a komplikacím.
//Redd: On spíš myslel včera, kdy jsem to tam zapomněl napsat. Doběhl jsem z práce, ICQ blikalo, tak jsem to nahodil a šel si udělat večeři. Jinak, Bimbaci, ono to pravidlem je. To, že se to jednou nestalo neznamená, že se to nestává pořád. Ach vy hráči, tvorové neomylní. Za 25ti minutové komplikace se omlouvám.
To je nějaký pokus o sarkasmus? Jen jsem požádal o to, aby byli hráči informováni o návratu save, nic víc.Redd píše: Ach vy hráči, tvorové neomylní.
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
Ne, to byla odpověď na tvé "Rád bych, kdybych se stalo pravidlem..."
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Čas aktualizace : 2010/4/1 10:02:06
Připojených hráčů : 49
Nějak tak pořád od doby co jsem vstal.
Připojených hráčů : 49
Nějak tak pořád od doby co jsem vstal.
-J-afk: