Craftsman
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je přesně ten důvod, proč píšu: nezdá se, že by jich nějak padalo dost, a pár jich dodat do prodeje by nikoho nezabilo. (Tím spíš po za stažení krumpáčů z volného prodeje, kdy ještě navíc pár kopáčů ubylo).Enquea píše:imho tam nejsou umyslne, aby bylo potreba taky naky kaminky kopat (vsecky ostatni koupit jdou)
A nebo ne: co kdyby pak všichni přestali kopat star safíry a všechna gpčka by kvůli tomu zmizela ze světa? Při množství 10ks/ na vendora by se to totiž klidně mohlo stát!.
Ja myslim ze je to dobra regulace poctu vyrobku ze star safiru... protoze pocet nakoupenych safiru by byl podle me vetsi nez pocet naminingovanejch, cimz by nastal efekt preplneni trhu vyrobkama ze star safiru (ted je jich dostatecne mnozstvi)Papez píše:Ano, to je přesně ten důvod, proč píšu: nezdá se, že by jich nějak padalo dost, a pár jich dodat do prodeje by nikoho nezabilo. (Tím spíš po za stažení krumpáčů z volného prodeje, kdy ještě navíc pár kopáčů ubylo).Enquea píše:imho tam nejsou umyslne, aby bylo potreba taky naky kaminky kopat (vsecky ostatni koupit jdou)
A nebo ne: co kdyby pak všichni přestali kopat star safíry a všechna gpčka by kvůli tomu zmizela ze světa? Při množství 10ks/ na vendora by se to totiž klidně mohlo stát!.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych jim to chudackum dal k tomu vendorovy, ten mining je obcas hroznej. Pred par tejdnama sme 4 lidi 2 dny nemohli vykopat jeden citrine ve fire. Kdybych tohle musel absolvovat nekdy i na povrchu tak by me jeblo.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No co se týče magic ballů, tak pořád dobití z krystalu je dražší než nabití v MB: z krystalu vyjde tak od 400gp, zatímco při ceně 2000-2200gp/10 nabití vychází max 220gp za první nabití. Imho jestli je množství MB ve světě problém (což budou mít nejlepší přehled gm), tak bych naprosto chápal nemožnost prodeje star saphiru u vendorů a dobíjecí krystaly. Jenže viz cena - změna receptu, kde by se recharge krystaly dělaly místo z goldu z mědi, by zase ovlivnila spoustu dalších věcí. A teď babo raď.
[quote="Papez"][/quote]
Pokud si za crafta budes moci vsechen spotrebak koupit, tak to je craft opravdu jen support char, ktery si hodi inzerat na vyvesku a pak si neco vyrobi. Timhle se ale totalne nici celej princip toho charu.
Craft ma byt o tom ze si spotrebak vydoluje sam a ne koupi v obchode.
Jinak k star saphirum bych spis zvetsil drop, ostatnich kaminku mam kolem 1k kdyz jsem aktivne kopal ale star saphiru "O" opravdu maji vetsi vyuziti nez je jejich mnozstvi.
Pokud si za crafta budes moci vsechen spotrebak koupit, tak to je craft opravdu jen support char, ktery si hodi inzerat na vyvesku a pak si neco vyrobi. Timhle se ale totalne nici celej princip toho charu.
Craft ma byt o tom ze si spotrebak vydoluje sam a ne koupi v obchode.
Jinak k star saphirum bych spis zvetsil drop, ostatnich kaminku mam kolem 1k kdyz jsem aktivne kopal ale star saphiru "O" opravdu maji vetsi vyuziti nez je jejich mnozstvi.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Jen jsem se chtěl zeptat jestli není plánovaná nějaká uprava lekcí pro crafta... kamarad dostal lekci udelat 30 medenejch kompletu a za celou praci dostal odmenu 0,1 BS. Coz si myslím, že je docela málo. Myslím si, že kdyby se pridali dalsí vendori, kteří by dávali lekce i na ostatní craftí skilly a ten gain skillu za zhotovení lekce by se trosku zvýšil tak si myslím, že by to spestřilo trening craftika. Další plus je, že by víc lidí začalo trenovat crafta prez lekce a ubylo by hracu co jen makrujou dyky. Kdyžtak sem napiste jakej názor na to máte vy.
Podle me myslel taveni brneni zpatky na ingy A na to urcite jen mining nestaci, nejspis bude jeste potreba BS ale to je tipuju:).Samial píše:Si pojel kopáče , teď co s tim myth orem)Pheme píše:Nevim jestli to je nekde napsano tak se zeptam zde
Co vse je potreba ke smeltovani a jake skily?
Všechno řeší mining..
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nevím jak ostatní, ale na old copper části určitě nestačí mít jenom mining nebo blacksmithy. Zkoušel jsem to s vampem co má max mining - nešlo to. Zkoušel jsem s craftkou, co má max blacksmithy - nešlo to. Jen craft co měl blacksmithy i mining, to dokázal.Johny Matovic píše:ne to neniPapez píše:Na přetavení (smeltnutí) částí z ingotů vyšších než iron je třeba blacksmithy i mining.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
me to teda slo zrovna u old copperu jen s miningem (negr)Papez píše:nevím jak ostatní, ale na old copper části určitě nestačí mít jenom mining nebo blacksmithy. Zkoušel jsem to s vampem co má max mining - nešlo to. Zkoušel jsem s craftkou, co má max blacksmithy - nešlo to. Jen craft co měl blacksmithy i mining, to dokázal.
edit: arms lore nula cela neco malo, tim to taky nebude.. co kdyz nektery kovy/brnka proste nejdou pretavit?
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 14 dub 2009 11:49, celkem upraveno 1 x.
hemeneks more gadzo vazelina!
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to slo s clerem jen s miningem bez blacksmithyDave Lister píše:me to teda slo zrovna u old copperu jen s miningem (negr)Papez píše:nevím jak ostatní, ale na old copper části určitě nestačí mít jenom mining nebo blacksmithy. Zkoušel jsem to s vampem co má max mining - nešlo to. Zkoušel jsem s craftkou, co má max blacksmithy - nešlo to. Jen craft co měl blacksmithy i mining, to dokázal.