Kdyz vis jak ji pouzivat, tak te klerdu vubec hnat nemusi. Kus je ted myslim udelana odpovidajicim zpusobem. Je to takovy spestrujici mystik a ma svoje vyuziti.Caroline píše: . asi by mne klerda hnal, kdybych ji brala do dungu![]()
Ranger
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Tak sama jsem s ni chodila, to ale bylo pred soucasnou aktualizaci... Bavilo mne schovavani seSir Artuhr píše:Kdyz vis jak ji pouzivat, tak te klerdu vubec hnat nemusi. Kus je ted myslim udelana odpovidajicim zpusobem. Je to takovy spestrujici mystik a ma svoje vyuziti.Caroline píše: . asi by mne klerda hnal, kdybych ji brala do dungu![]()

Chtel bych se optat na elfi tetivu. S vymizenim elven kingu, tak nejak vymizela i tetiva a zas nejak moc ji v pokladech nevidam. Tak, kdyz by ste se mohli mrknout na vyskyt (jak moc jich je, jak moc jich pribejva) a pripadne zvysit vyskyt v pokladech a nebo trebas ji zaclenit i do dropu nekomu. Bylo by to vcelku fajn :p
edit: no, ze by bylo skoda, aby vymizela, tak trebas mrknout, jestli je ten drop dostatecnej, pripadne se v tom postrachat
edit: no, ze by bylo skoda, aby vymizela, tak trebas mrknout, jestli je ten drop dostatecnej, pripadne se v tom postrachat
Naposledy upravil(a) Pallando dne 09.03.2008 23:39:59, celkem upraveno 1 x.
Přeji pěkný den!
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no v dropu ji ma nejen elven king, ale jeji pravdepodobnost na drop je hodne mala :pPallando píše:Chtel bych se optat na elfi tetivu. S vymizenim elven kingu, tak nejak vymizela i tetiva a zas nejak moc ji v pokladech nevidam. Tak, kdyz by ste se mohli mrknout na vyskyt (jak moc jich je, jak moc jich pribejva) a pripadne zvysit vyskyt v pokladech a nebo trebas ji zaclenit i do dropu nekomu. Bylo by to vcelku fajn :p
-
- Book Snake
Ehm nerušil se náhodou drop z těch NPC, které myslíš?Wilson píše:no v dropu ji ma nejen elven king, ale jeji pravdepodobnost na drop je hodne mala :pPallando píše:Chtel bych se optat na elfi tetivu. S vymizenim elven kingu, tak nejak vymizela i tetiva a zas nejak moc ji v pokladech nevidam. Tak, kdyz by ste se mohli mrknout na vyskyt (jak moc jich je, jak moc jich pribejva) a pripadne zvysit vyskyt v pokladech a nebo trebas ji zaclenit i do dropu nekomu. Bylo by to vcelku fajn :p
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
-
- Book Snake
-
- Book Snake
potom co zmizel ten, co byl u abota tam někde zbyli tam 2 ne?
Ale mě spíš zajímá ten drop tětivy, jak to s tím opravdu je, protože mě od té doby, co byl +- odstraněn elven king u abota v Pekle, nepadla jediná.A to sem ty NPC, ze kterých mi to sem tam padlo harvil eště častěj než předtím.
Ale mě spíš zajímá ten drop tětivy, jak to s tím opravdu je, protože mě od té doby, co byl +- odstraněn elven king u abota v Pekle, nepadla jediná.A to sem ty NPC, ze kterých mi to sem tam padlo harvil eště častěj než předtím.
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
prave, ze v pokladech sem je uz dlouho nevidel, proto jsem je tu pripomnel, bylo by skoda, kdyby se rangovi zmensil repertoar zbrani a tyhle zaniklyWilson píše:zbyl 1 + druhej byl z naslapny pasti ...Jarin Van Fead píše:potom co zmizel ten, co byl u abota tam někde zbyli tam 2 ne?
jenze jak rika nemik, ted je peklo zavreny coz je docela naprd no, takze tetivy se objevuji max v pokladech coz bych rekl ze neni moc optimalni padavost ...
Přeji pěkný den!
TY jsi je neviděl ... úsměvné =o)Pallando píše:prave, ze v pokladech sem je uz dlouho nevidel
Tím neříkám že na padavost tětivy nekouknem ale v pokladech se opravdu vyskytuje přesně tak jak má a žádná změna se neudála.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Si vzpominam ze onehda padla pruvodcum v jedny elfi vesnicce... Jen nevim jestli to byl nakej support (nekamenujte me, oni by si ho klidne zaslouzili), nebo to tam driv padalo legalne (otazka je jestli to nepada porad)Wilson píše:no v dropu ji ma nejen elven king, ale jeji pravdepodobnost na drop je hodne mala :pPallando píše:Chtel bych se optat na elfi tetivu. S vymizenim elven kingu, tak nejak vymizela i tetiva a zas nejak moc ji v pokladech nevidam. Tak, kdyz by ste se mohli mrknout na vyskyt (jak moc jich je, jak moc jich pribejva) a pripadne zvysit vyskyt v pokladech a nebo trebas ji zaclenit i do dropu nekomu. Bylo by to vcelku fajn :p
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Slo by to dohledat podle kalendare NB akci, jestli maji zaznamy, ale ne min nez rok zpatky, spis jeste vic...Dexxter píše:definuj "onehda"Enquea píše:Si vzpominam ze onehda padla pruvodcum v jedny elfi vesnicce...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?