(a ano mám natrénavé všechny 3)
Ber to tak, že paladin je výjimečný a proto jsou na něj kladeny vyšší nároky...Kelnor píše:le ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
a nebo je to jen lama co se musi prvne naucit behat a az pak poradne ovladat zbranArdent píše:Ber to tak, že paladin je vyjímečný a proto jsou na něj kladeny vyšší nároky...Kelnor píše:le ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
To je sice hezké, ale víš jak =) No nebudu to dál rozpitvávat, asi není v plánu to nějak měnit ...Ardent píše:Ber to tak, že paladin je vyjímečný a proto jsou na něj kladeny vyšší nároky...Kelnor píše:le ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
Muzes no mel se tam botu, ze kdyz si mel dur 1/1 tak by se to zacalo odecitatt do minusu a neznicila by se nikdy ... takze sem to musel trosku fixnout.Nagash píše:- paladinske specky nejdou uz udelat neznicitelne
Muzu dostat vysvetleni? Nebo dostanu vypozoruj si to ?
Musels s tim prastit neco, cokoliv na co ta zbran proste neni urcena. Jestli se emote udelal nad summem, tak si prastil summa.Nagash píše:Jeste by me zajmalo jak je mozne ze mi sumon, ktery mlatil me ( ne ja do nej jak by kazdeho chytraka mohlo napadnout ) znicim specialku na pavouky (mela 60 durabky, a text o zniceni zbrane se napsala nad sumonem a ne nademnou). Stalo se vam to nekomu?
poslu ti jurnal vyfocenej ..... jsem si jistejAcarus píše:Musels s tim prastit neco, cokoliv na co ta zbran proste neni urcena. Jestli se emote udelal nad summem, tak si prastil summa.Nagash píše:Jeste by me zajmalo jak je mozne ze mi sumon, ktery mlatil me ( ne ja do nej jak by kazdeho chytraka mohlo napadnout ) znicim specialku na pavouky (mela 60 durabky, a text o zniceni zbrane se napsala nad sumonem a ne nademnou). Stalo se vam to nekomu?
ano je tam to shazovani statu.Lucky píše:Planuje se nak oprava toho crusheru/smasheru aby to uz nebyly top pvp zbrane na humany ale vylozene jen na nemrtvy?
Dotaz. Jaké shazování statu? mám to brát tak, že je nějak pořešený, že když budu mlátit hráče, tak to hodi řekněme nevýhodný efekt? Jde mi o to, jestli instant zničení new zbraně o hráče je záměr, či nikoliv? (to, že jsem s tím zkusil někoho praštit, zda je to tak nastaveny a *You see zbran se znicila* je moje blbostAcarus píše:ano je tam to shazovani statu.
bys ji rozsekal na 10 hitu afk na trhu ....Kentak píše:reknete mi co to je za chujovinu kdys stojim na trhu a nejaky typek do me pleskne a ja ho nechtene placnu crusherem a on se uplne novy znici ? tohle vymyslel kdo? a kdys uz proc to nebylo napsany v novinkach? boha takova blbost...... a kdys vam to vadi v pvp tak at se to nici treba po 10ti durabce nebo ja nevim ale tuto .....
Rikam, ze kdyby se to nicilo ne hned, ale po 10 hitech tak si toho afk taky nevsimnes treba a znbicis ji i tak.Kentak píše:pocky jak na 10 hitu ? to byla jedna rana a novy war hammer se znicil, ja tu nebrecim ze sem prisel o specku ale spis mi zarazi ten princip toho ničení, nehlede na to ze se o tom nic nezmínilo v novinkách....
vsak je 5 kroku port do trinu hq....Edward Cullen píše:Bylo by dobre kdyby se v Safe nic nenicilo. Lidi takto casto provokuji. Treba ted jak vsechny gate z dungu vedou na trh tak si nekdo okamzite musi po dngu odskocit a nemas cas nanic proste musi odbehnout tak mu nekdo takhle muze znicit cobowku kamenovku a tak dal