Paladin
Re: Paladin
řekněme, že toto dotrénování je poněkud nepříjemné - ale vzhledem k faktu, že kvestík splnit není příliš náročné mi přijde tento způsob ekvivalentní. Až nebudeme "jen" běhat, ale při získávání přicházet o eqvipy, potom, by to bylo řekněme - vytáčející. V tomto stavu nikoli
(a ano mám natrénavé všechny 3)
(a ano mám natrénavé všechny 3)
Noobikem navždy :)
Uznávám, quest opravdu není nijak náročný, vzhledem k tomu že jsem ho i já udělal jen tak z nudy na druhý pokus, stačí trochu znát maze ... ale ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
Kelnor - Člen Spolku
Ber to tak, že paladin je výjimečný a proto jsou na něj kladeny vyšší nároky...Kelnor píše:le ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
Naposledy upravil(a) Ardent dne 01 srp 2010 12:31, celkem upraveno 1 x.
Noobikem navždy :)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a nebo je to jen lama co se musi prvne naucit behat a az pak poradne ovladat zbranArdent píše:Ber to tak, že paladin je vyjímečný a proto jsou na něj kladeny vyšší nároky...Kelnor píše:le ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
To je sice hezké, ale víš jak =) No nebudu to dál rozpitvávat, asi není v plánu to nějak měnit ...Ardent píše:Ber to tak, že paladin je vyjímečný a proto jsou na něj kladeny vyšší nároky...Kelnor píše:le ani válečníci nemají zrovna obtížný úkol na +10 kombinézu a pokud se nepletu, tak se jim ze skillu po jejím oblečení neodečítá ...
Kelnor - Člen Spolku
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
- paladinske specky nejdou uz udelat neznicitelne
Muzu dostat vysvetleni? Nebo dostanu vypozoruj si to ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Muzes no mel se tam botu, ze kdyz si mel dur 1/1 tak by se to zacalo odecitatt do minusu a neznicila by se nikdy ... takze sem to musel trosku fixnout.Nagash píše:- paladinske specky nejdou uz udelat neznicitelne
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Jeste by me zajmalo jak je mozne ze mi sumon, ktery mlatil me ( ne ja do nej jak by kazdeho chytraka mohlo napadnout ) znicim specialku na pavouky (mela 60 durabky, a text o zniceni zbrane se napsala nad sumonem a ne nademnou). Stalo se vam to nekomu?
Musels s tim prastit neco, cokoliv na co ta zbran proste neni urcena. Jestli se emote udelal nad summem, tak si prastil summa.Nagash píše:Jeste by me zajmalo jak je mozne ze mi sumon, ktery mlatil me ( ne ja do nej jak by kazdeho chytraka mohlo napadnout ) znicim specialku na pavouky (mela 60 durabky, a text o zniceni zbrane se napsala nad sumonem a ne nademnou). Stalo se vam to nekomu?
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
poslu ti jurnal vyfocenej ..... jsem si jistejAcarus píše:Musels s tim prastit neco, cokoliv na co ta zbran proste neni urcena. Jestli se emote udelal nad summem, tak si prastil summa.Nagash píše:Jeste by me zajmalo jak je mozne ze mi sumon, ktery mlatil me ( ne ja do nej jak by kazdeho chytraka mohlo napadnout ) znicim specialku na pavouky (mela 60 durabky, a text o zniceni zbrane se napsala nad sumonem a ne nademnou). Stalo se vam to nekomu?
popr te mohlo neco trefit do zbrane, coz take spousti ten trigger, coz je mala sance ale stat se to muze. Takze fakt pech, pokusim se to nejak opravit.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Planuje se nak oprava toho crusheru/smasheru aby to uz nebyly top pvp zbrane na humany ale vylozene jen na nemrtvy?
Diky za odpoved
Diky za odpoved
Naposledy upravil(a) Lucky dne 09 srp 2010 11:43, celkem upraveno 1 x.
ano je tam to shazovani statu.Lucky píše:Planuje se nak oprava toho crusheru/smasheru aby to uz nebyly top pvp zbrane na humany ale vylozene jen na nemrtvy?
Dotaz. Jaké shazování statu? mám to brát tak, že je nějak pořešený, že když budu mlátit hráče, tak to hodi řekněme nevýhodný efekt? Jde mi o to, jestli instant zničení new zbraně o hráče je záměr, či nikoliv? (to, že jsem s tím zkusil někoho praštit, zda je to tak nastaveny a *You see zbran se znicila* je moje blbost )Acarus píše:ano je tam to shazovani statu.
reknete mi co to je za chujovinu kdys stojim na trhu a nejaky typek do me pleskne a ja ho nechtene placnu crusherem a on se uplne novy znici ? tohle vymyslel kdo? a kdys uz proc to nebylo napsany v novinkach? boha takova blbost...... a kdys vam to vadi v pvp tak at se to nici treba po 10ti durabce nebo ja nevim ale tuto .....
bys ji rozsekal na 10 hitu afk na trhu ....Kentak píše:reknete mi co to je za chujovinu kdys stojim na trhu a nejaky typek do me pleskne a ja ho nechtene placnu crusherem a on se uplne novy znici ? tohle vymyslel kdo? a kdys uz proc to nebylo napsany v novinkach? boha takova blbost...... a kdys vam to vadi v pvp tak at se to nici treba po 10ti durabce nebo ja nevim ale tuto .....
muzu tam dat nerozbijeni v safe to neni nic proti nicemu.
pocky jak na 10 hitu ? to byla jedna rana a novy war hammer se znicil, ja tu nebrecim ze sem prisel o specku ale spis mi zarazi ten princip toho ničení, nehlede na to ze se o tom nic nezmínilo v novinkách....
Rikam, ze kdyby se to nicilo ne hned, ale po 10 hitech tak si toho afk taky nevsimnes treba a znbicis ji i tak.Kentak píše:pocky jak na 10 hitu ? to byla jedna rana a novy war hammer se znicil, ja tu nebrecim ze sem prisel o specku ale spis mi zarazi ten princip toho ničení, nehlede na to ze se o tom nic nezmínilo v novinkách....
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by dobre kdyby se v Safe nic nenicilo. Lidi takto casto provokuji. Treba ted jak vsechny gate z dungu vedou na trh tak si nekdo okamzite musi po dngu odskocit a nemas cas nanic proste musi odbehnout tak mu nekdo takhle muze znicit cobowku kamenovku a tak dal
vsak je 5 kroku port do trinu hq....Edward Cullen píše:Bylo by dobre kdyby se v Safe nic nenicilo. Lidi takto casto provokuji. Treba ted jak vsechny gate z dungu vedou na trh tak si nekdo okamzite musi po dngu odskocit a nemas cas nanic proste musi odbehnout tak mu nekdo takhle muze znicit cobowku kamenovku a tak dal