příště budu o zálohu ID moudřejší já i kamarád
Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:pPrafotr Morava píše:ano? A počítá se taky mezi to bedna s equipem za víc jak mega, kterou ti v dungu proste sezere sfera? Nebo se jedná jen o konkrétní věci?Sofia píše:Ale my věci schroustané Spherou dohledáváme a případně nahrazujeme celkem běžně. Teda kromě zmizení koně při savu.
No ja znam manika co si skladacku rozstrihal nuzkama omylem, jeden by myslel ze to nejdeWilson píše:u toho sem byl :pBig Bud píše:Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:p
a pak jak tatka prisel o skladacku :p
ani jedno idcko nebylo ...Big Bud píše:Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:pPrafotr Morava píše:ano? A počítá se taky mezi to bedna s equipem za víc jak mega, kterou ti v dungu proste sezere sfera? Nebo se jedná jen o konkrétní věci?Sofia píše:Ale my věci schroustané Spherou dohledáváme a případně nahrazujeme celkem běžně. Teda kromě zmizení koně při savu.
Och, tak to je drsne... Rozumim tomu tedy tak, ze nekdy se neco vrati, ze?Acarus píše:nevratili ... a id nutnost neni ... zalezi na situaci a na zvazeni daneho gm. ale vetsinou neni gm = neni to jak resit ...Caroline píše:..a vratili jste jim to? Ci to ID je NUTNOST?..Acarus píše: ani jedno idcko nebylo ...
Nevim zda zrovna ty ji dostanes,chudak Striga,kdyz sem mu rikal co se stalo,byl smutnej a neveril mi a ja ho jeste presvedcoval... ch jo..Caroline píše:...pak druhou sanci...
ahaaaa takze priste si psat id vsech beden a pytliku co tahnu do dungu, okej beru to v potaz :pSofia píše:Tady čas moc nehraje roli, narozdíl od řešení jiných situací. Neuvidíme tam nikde žádné zbytky bedny či něco podobného, tohle se musí komplet dohledat, takže ID je skutečně nutné, bez něj si ani neškrtneme.
Pro mě to nutnost je. Nejsem v dohledávání žádnej machr, dělám to jen když je Acarus na smrtelné posteli a nemůže se hnout, trvá mi to hodiny a bez ID si ani neškrtnu. Za celou svou GM kariéru jsem vracela jen tři věci. Jednou zbugnutou securku nějakému nbíčkovi, ten ID neměl, ale měla jsem výjimečně asi nějaké odtemnění mysli, protože jsem dohledala i bez toho a potom dvě nějaké rare cetky také schroustnuté Koulí. Takže ano, někdy věci vracíme, Mil, ale to o ně jejich majitel nesmí přijít vlastním přičiněním. Záleží na posouzení situace a tuto situaci jsme posoudili tak, že majitelé těch věcí si za to mohou z velké části opravdu sami (zvlášť když někdo nechá ležet svůj nejvzácnější item na zemi v sáčku cca měsíc a pak tomu říká "okamžik než jsem relogl"). Já si například hodila jednou omylem krabku na regy do mrtvolky pavouka - prostě mi tam padla, a mrtvolka za vteřinku zmizela a ani ve snu by mě nenapadlo si krabku vracet (navíc nebyla moje, musela jsem pak za to pěkně platit a platím dodnes). Prostě pokud hráč může zabránit tomu, aby o ten předmět přišel a neučiní to, tak je to pak jeho problém. Ovšem hráč těžko zabrání tomu, aby něco "sežrala" Koule, takže v tom případě je to už náš problém a bereme to jako své zavinění, dohledáváme a pokud se potvrdí, že to Koule opravdu schroustala, tak vracíme.Caroline píše:..a vratili jste jim to? Ci to ID je NUTNOST?..Acarus píše: ani jedno idcko nebylo ...
Ten cas som pisal v porovnani so siedmimi rokmi ako som sa k tomu uz aj vyjadroval... A ked sa nad tym zamyslis, tak cas je relativny pojem... Pre niekoho je mesiac vela a pre niekoho malo... Nemozes sa pozerat na vsetko len zo svojej strany... Cakal by som od GM vacsiu lojálnosť... Niesom azda debil, ze, ked raz poviem jedno a potom tvrdim v zapati ine...Sofia píše:Pro mě to nutnost je. Nejsem v dohledávání žádnej machr, dělám to jen když je Acarus na smrtelné posteli a nemůže se hnout, trvá mi to hodiny a bez ID si ani neškrtnu. Za celou svou GM kariéru jsem vracela jen tři věci. Jednou zbugnutou securku nějakému nbíčkovi, ten ID neměl, ale měla jsem výjimečně asi nějaké odtemnění mysli, protože jsem dohledala i bez toho a potom dvě nějaké rare cetky také schroustnuté Koulí. Takže ano, někdy věci vracíme, Mil, ale to o ně jejich majitel nesmí přijít vlastním přičiněním. Záleží na posouzení situace a tuto situaci jsme posoudili tak, že majitelé těch věcí si za to mohou z velké části opravdu sami (zvlášť když někdo nechá ležet svůj nejvzácnější item na zemi v sáčku cca měsíc a pak tomu říká "okamžik než jsem relogl"). Já si například hodila jednou omylem krabku na regy do mrtvolky pavouka - prostě mi tam padla, a mrtvolka za vteřinku zmizela a ani ve snu by mě nenapadlo si krabku vracet (navíc nebyla moje, musela jsem pak za to pěkně platit a platím dodnes). Prostě pokud hráč může zabránit tomu, aby o ten předmět přišel a neučiní to, tak je to pak jeho problém. Ovšem hráč těžko zabrání tomu, aby něco "sežrala" Koule, takže v tom případě je to už náš problém a bereme to jako své zavinění, dohledáváme a pokud se potvrdí, že to Koule opravdu schroustala, tak vracíme.Caroline píše:..a vratili jste jim to? Ci to ID je NUTNOST?..Acarus píše: ani jedno idcko nebylo ...