Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

aha tak dík moc za interviu :)
příště budu o zálohu ID moudřejší já i kamarád
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Prafotr Morava píše:
Sofia píše:Ale my věci schroustané Spherou dohledáváme a případně nahrazujeme celkem běžně. Teda kromě zmizení koně při savu.
ano? A počítá se taky mezi to bedna s equipem za víc jak mega, kterou ti v dungu proste sezere sfera? Nebo se jedná jen o konkrétní věci?
Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:p
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Big Bud píše:Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:p
u toho sem byl :p

a pak jak tatka prisel o skladacku :p
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:
Big Bud píše:Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:p
u toho sem byl :p

a pak jak tatka prisel o skladacku :p
No ja znam manika co si skladacku rozstrihal nuzkama omylem, jeden by myslel ze to nejde :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

myslim ze je nacase znova vytiahnut staru oblubenu otazku ci acidi zeru skladacky :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Shadowsong píše:myslim ze je nacase znova vytiahnut staru oblubenu otazku ci acidi zeru skladacky :p
Běž to vyzkoušet .p
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ved to :p
ale ked mi darujes log a string tak to kludne pojdem vyskusat. fakt, slubujem :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Big Bud píše:
Prafotr Morava píše:
Sofia píše:Ale my věci schroustané Spherou dohledáváme a případně nahrazujeme celkem běžně. Teda kromě zmizení koně při savu.
ano? A počítá se taky mezi to bedna s equipem za víc jak mega, kterou ti v dungu proste sezere sfera? Nebo se jedná jen o konkrétní věci?
Ja si pamatuju jak sfera sezrala 2 nb bishopky behem 1 dungu... tusim ze i idcka byli ale nic se nedohledavalo..:p
ani jedno idcko nebylo ...
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Acarus píše: ani jedno idcko nebylo ...
..a vratili jste jim to? Ci to ID je NUTNOST?..
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Caroline píše:
nevratili ... a id nutnost neni ... zalezi na situaci a na zvazeni daneho gm. ale vetsinou neni gm = neni to jak resit ...
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Acarus píše:
Caroline píše:
nevratili ... a id nutnost neni ... zalezi na situaci a na zvazeni daneho gm. ale vetsinou neni gm = neni to jak resit ...
Och, tak to je drsne... Rozumim tomu tedy tak, ze nekdy se neco vrati, ze?
...Jinak se stale priklanim k nazorum, ze by nekdy meli dostat sanci i slusni hraci a ne jen ti co radi skodi jinym... jo, zlodej si neco odskace,dostane ban pak druhou sanci (pripadne nejak obejde ono ovoce) a ten okradeny nedostane nic...Jj, vim securky a banky, to je jasne, ale presto..... No jo no...
Dix
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Caroline píše:...pak druhou sanci...
Nevim zda zrovna ty ji dostanes,chudak Striga,kdyz sem mu rikal co se stalo,byl smutnej a neveril mi a ja ho jeste presvedcoval... ch jo..
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]

[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Dix píše:
Caroline píše:...pak druhou sanci...
Nevim zda zrovna ty ji dostanes,chudak Striga,kdyz sem mu rikal co se stalo,byl smutnej a neveril mi a ja ho jeste presvedcoval... ch jo..
Ja druhou sanci prece nepotrebuji :), jedna se zde o ostatni hrace, popleto ... A Strigu moc pozdravuj, ju?
Dix
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Hmm.ja vim,vytahl sem to jen tak.. jo vyridim...
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]

[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Sofia píše:Tady čas moc nehraje roli, narozdíl od řešení jiných situací. Neuvidíme tam nikde žádné zbytky bedny či něco podobného, tohle se musí komplet dohledat, takže ID je skutečně nutné, bez něj si ani neškrtneme.
ahaaaa takze priste si psat id vsech beden a pytliku co tahnu do dungu, okej beru to v potaz :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Caroline píše:
Pro mě to nutnost je. Nejsem v dohledávání žádnej machr, dělám to jen když je Acarus na smrtelné posteli a nemůže se hnout, trvá mi to hodiny a bez ID si ani neškrtnu. Za celou svou GM kariéru jsem vracela jen tři věci. Jednou zbugnutou securku nějakému nbíčkovi, ten ID neměl, ale měla jsem výjimečně asi nějaké odtemnění mysli, protože jsem dohledala i bez toho a potom dvě nějaké rare cetky také schroustnuté Koulí. Takže ano, někdy věci vracíme, Mil, ale to o ně jejich majitel nesmí přijít vlastním přičiněním. Záleží na posouzení situace a tuto situaci jsme posoudili tak, že majitelé těch věcí si za to mohou z velké části opravdu sami (zvlášť když někdo nechá ležet svůj nejvzácnější item na zemi v sáčku cca měsíc a pak tomu říká "okamžik než jsem relogl"). Já si například hodila jednou omylem krabku na regy do mrtvolky pavouka - prostě mi tam padla, a mrtvolka za vteřinku zmizela a ani ve snu by mě nenapadlo si krabku vracet (navíc nebyla moje, musela jsem pak za to pěkně platit a platím dodnes). Prostě pokud hráč může zabránit tomu, aby o ten předmět přišel a neučiní to, tak je to pak jeho problém. Ovšem hráč těžko zabrání tomu, aby něco "sežrala" Koule, takže v tom případě je to už náš problém a bereme to jako své zavinění, dohledáváme a pokud se potvrdí, že to Koule opravdu schroustala, tak vracíme.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Sofia píše:
Caroline píše:
Pro mě to nutnost je. Nejsem v dohledávání žádnej machr, dělám to jen když je Acarus na smrtelné posteli a nemůže se hnout, trvá mi to hodiny a bez ID si ani neškrtnu. Za celou svou GM kariéru jsem vracela jen tři věci. Jednou zbugnutou securku nějakému nbíčkovi, ten ID neměl, ale měla jsem výjimečně asi nějaké odtemnění mysli, protože jsem dohledala i bez toho a potom dvě nějaké rare cetky také schroustnuté Koulí. Takže ano, někdy věci vracíme, Mil, ale to o ně jejich majitel nesmí přijít vlastním přičiněním. Záleží na posouzení situace a tuto situaci jsme posoudili tak, že majitelé těch věcí si za to mohou z velké části opravdu sami (zvlášť když někdo nechá ležet svůj nejvzácnější item na zemi v sáčku cca měsíc a pak tomu říká "okamžik než jsem relogl"). Já si například hodila jednou omylem krabku na regy do mrtvolky pavouka - prostě mi tam padla, a mrtvolka za vteřinku zmizela a ani ve snu by mě nenapadlo si krabku vracet (navíc nebyla moje, musela jsem pak za to pěkně platit a platím dodnes). Prostě pokud hráč může zabránit tomu, aby o ten předmět přišel a neučiní to, tak je to pak jeho problém. Ovšem hráč těžko zabrání tomu, aby něco "sežrala" Koule, takže v tom případě je to už náš problém a bereme to jako své zavinění, dohledáváme a pokud se potvrdí, že to Koule opravdu schroustala, tak vracíme.
Ten cas som pisal v porovnani so siedmimi rokmi ako som sa k tomu uz aj vyjadroval... A ked sa nad tym zamyslis, tak cas je relativny pojem... Pre niekoho je mesiac vela a pre niekoho malo... Nemozes sa pozerat na vsetko len zo svojej strany... Cakal by som od GM vacsiu lojálnosť... Niesom azda debil, ze, ked raz poviem jedno a potom tvrdim v zapati ine...
A jasne si napisala, preco si zasadne proti vracaniu veci.. Nepomohli mne, nepomozem ani vam :wink: Ja musim platit za krabku, nech platia aj ostatny... Ja osobne viem aky je pocit o nieco prist a nechcem aby to uz ludia zazivali, tak by sme sa fakt vsetci mali zamysliet a pomahat si, sme tu jeden pre druheho a prave preto by sme mali vymysliet a postupne zdokonalovat nejaky system...
A inak je rozdiel ci veris svojmu domu alebo mrtvole do ktorej hadzes veci ;)
Aka je pravdepodobnost, ze za dany cas zo 7 rokov (co je zanedbatelny cas vzhladom na celkovu dlzku) ti vykradnu barak v prave v tej chvili, ked tam mas tu vec, ktora ani nebola vidiet a teda nelakala zlodejov, ked este aj kradeze barakou sa podielaju na beznom diani malou pravdepodobnostou? Pravdepodobnost sa totiz blyzi k 0 a preto s tym nikto nepocita, hoci je jav mozny, ako sme vsetci videli...

A co sa tyka toho, ze ty to bez ID dohladat nevies je len smiesna vyhovorka.. Pretoze vsetko sa da naucit, na vsetko sa da prist a vymysliet fintu ako si pracu ulahcovat, musis len chciet a snazit sa... Ked nieco robis prvy krat, jasne ze ti to trva dlho (cas kym sa zorientujes) ale ked uz robis nieco casto, tvoj cas sa znizuje pretoze vies ako v tom chodit...
Hej hej ale tak ty sa venujes druhym sanca, banom ako je na webe uvedene, len proste pomoct ludom, ktory si fakt svojou hlupostou vysluzili ban, pretoze prudili a robili kadeco.. Hej mas pravdu, tym pomoct treba...
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

tududun tun! proste nic nedostanes smir uz se s tim

btw pravdepodobnost ze ti vykradou barak se zdaleka neblizi 0 a prave proto nas na to gm vsemozne upozornujou a prave proto si mas davat cenny veci do sekurky..
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Dave Lister píše:tududun tun!
Jsi se zbláznil, nebo co? 8)
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Piscot píše:
Dave Lister píše:tududun tun!
Jsi se zbláznil, nebo co? 8)
nenasel sem vhodnejsi citoslovce pro takovej ten zvuk ze staryho riskuj kdyz si odpovedel spatne :p
Odpovědět