Ranger
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
breky brek, fnuky fnuk
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Uplatneni ten mystik temer nema oproti ostatnim mystikum je pomer cena vykon 0. Vyzkouseno to bylo i v ruznych situacich v dungach a uplatneni prakticke to nenaslo prilis. Jestli byly tedy prozkoumany vsechny moznosti te kuse. Ja si totiz myslel, ze se jeste neprislo na to jak ta kuse sprave funguje a prave sem doufal,ze ten poisoning je prvni vyuzitelna vlastnost kuse.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz nic tak je to aspon nofame ne?:)
Takze pro lamky rangy co si neudrzi famu a zrovna nemaj zadnou elvenku ani silverku to vyuziti ma.

Je jasny ze v soucasne dobe je to nejslabsi mystik.. a zmenu by to chtelo
Treba zapojit ten lepsi poison do toho "hidovani" a oddelat poison z toho "nehidovani".
Takze pro lamky rangy co si neudrzi famu a zrovna nemaj zadnou elvenku ani silverku to vyuziti ma.
Tak samozrejme sem to myslel s tim vypnutym modem na hiding. Jinak na potvory co miloujou jed hold bleskovat nebo naky kaminkovy wf (kdyz teda neni ta fama) a hura do prvni radyTobias píše:s tím, že buď hiduje (klerici tě ukoušou) + do toho občas poinuje (myslel jsem, že má dva mody, které se nepřekrývají, ale při modu na hiding to občas poison hodí) a nebo jenom poisnuje neefektivně(ukouše tě zbytek vypravy, protože dost potvor miluje jed).

Je jasny ze v soucasne dobe je to nejslabsi mystik.. a zmenu by to chtelo

Treba zapojit ten lepsi poison do toho "hidovani" a oddelat poison z toho "nehidovani".
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 08.01.2008 15:28:13, celkem upraveno 2 x.
s tím, že buď hiduje (klerici tě ukoušou) + do toho občas poinuje (myslel jsem, že má dva mody, které se nepřekrývají, ale při modu na hiding to občas poison hodí) a nebo jenom poisnuje neefektivně(ukouše tě zbytek vypravy, protože dost potvor miluje jed).Night Storm píše:Kdyz uz nic tak je to aspon nofame ne?:)
spojením mystiku a poisoningu jsem myslel, buď:
1) zvýšení šance na to dát poison (momentálně to je zhruba každá 7-10 šipka)
2) škytnout 2x extremly a pak se doškytat je mnohem méně, než u otrávené kudličky (poměr cena X výkon)
3) možnost u rangu poisnovat jenom mystikem za cenu, že bude stejně účinná jako kudlička
4) snížení čekací doby na první škyt
5) všchno dohromady :p
The Pukka Ranger
Když jsem se ráno probudil ve svém baráčku v Minocu, ruce mě stále bolely a na nohou jsem se sotva udržel. Rozhrnul jsem závěsy u oken a šel si ošplíchnout obličej, přičemž se mi celou dobu vybavovaly situace minulé noci -jako bych byl pořád ještě v boji, ten pocit že to ještě neskončilo-. Po snídani jsem se rozhodl, že napíšu Martinovi dopis....
Martine,
chtěl bych ti poděkovat za vše co jsi pro mě udělal. Nelhal si, když si říkal, že to bude náročné. Nelhal si, když si mi vyprávěl, jak dlouhá cesta to bude. Nelhal si, když si mi tvrdil, že často budu myslet na to, že to vzdám. Měl jsi pravdu ve všem co jsi říkal, ale až časem jsem tomu sám uvěřil a začal ti naslouchat. Tvé rady mne dovedli úplně až na konec, až k setkání se samotným králem elfů...
Potkal jsem i tvého učitele, Andrewa, a strávil jsem s ním dlouhé hodiny povídaní o historii a krásách tohoto světa. Říkal, že je teď dost časově zaneprázdněn, ale přesto věří ve vaše brzké setkání. Samozřejmě tě mám pozdravovat i od tvých přátel z mládí, za kterými si mě poslal. Mimochodem nebylo to s nimi věru jednoduché.
S pozdravem
Tobias, ranger guildy V.I.R
Dopis jsem sroloval, nechal poslat a šel si užívat všednosti obyčejného dne...
Martine,
chtěl bych ti poděkovat za vše co jsi pro mě udělal. Nelhal si, když si říkal, že to bude náročné. Nelhal si, když si mi vyprávěl, jak dlouhá cesta to bude. Nelhal si, když si mi tvrdil, že často budu myslet na to, že to vzdám. Měl jsi pravdu ve všem co jsi říkal, ale až časem jsem tomu sám uvěřil a začal ti naslouchat. Tvé rady mne dovedli úplně až na konec, až k setkání se samotným králem elfů...
Potkal jsem i tvého učitele, Andrewa, a strávil jsem s ním dlouhé hodiny povídaní o historii a krásách tohoto světa. Říkal, že je teď dost časově zaneprázdněn, ale přesto věří ve vaše brzké setkání. Samozřejmě tě mám pozdravovat i od tvých přátel z mládí, za kterými si mě poslal. Mimochodem nebylo to s nimi věru jednoduché.
S pozdravem
Tobias, ranger guildy V.I.R
Dopis jsem sroloval, nechal poslat a šel si užívat všednosti obyčejného dne...
The Pukka Ranger
...Mozna se ted zeptam hloupe, ale nikde jsem nevycetla co umi ted nase Mystical Woods Crossbow noveho, je vlastne nic moc zbrani (leda tak na semtam solovani)...Vzhledem k tomu, ze vice nez mesic nehraji, nemam moznost zkouset. V novinkach jsem o zmene cetla, ale blizsi info nemam... Vypise mi to sem nekdo? ...
(Viz. Scripta a nastaveni na webu DP:
22.01.2008 00:47:17 - Triglav
- Drobná úprava Mystical Woods Crossbow.)

(Viz. Scripta a nastaveni na webu DP:
22.01.2008 00:47:17 - Triglav
- Drobná úprava Mystical Woods Crossbow.)
[rejp] pomer cena/vykon = 0?, to jakoze cena je nula a vykon muze byt jakkoliv velkej?[/rejp]Sir Artuhr píše:Uplatneni ten mystik temer nema oproti ostatnim mystikum je pomer cena vykon 0. Vyzkouseno to bylo i v ruznych situacich v dungach a uplatneni prakticke to nenaslo prilis. Jestli byly tedy prozkoumany vsechny moznosti te kuse. Ja si totiz myslel, ze se jeste neprislo na to jak ta kuse sprave funguje a prave sem doufal,ze ten poisoning je prvni vyuzitelna vlastnost kuse.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele: