Trein s viacerymi kotlikmi je zakazany ale ked uz mas 100 cooking tak si mozes robit jak chces nie?Byotch píše:Ale tech 2k loku pak za 20sec nemas :pWizzy píše:1k salatu se da udelat za 20 sec takze nejaky akce skoncila nema moc cenu resit :p

Trein s viacerymi kotlikmi je zakazany ale ked uz mas 100 cooking tak si mozes robit jak chces nie?Byotch píše:Ale tech 2k loku pak za 20sec nemas :pWizzy píše:1k salatu se da udelat za 20 sec takze nejaky akce skoncila nema moc cenu resit :p
Echm ty treníš cooking na kotlíkách?Morpheus píše:Trein s viacerymi kotlikmi je zakazany ale ked uz mas 100 cooking tak si mozes robit jak chces nie?Byotch píše:Ale tech 2k loku pak za 20sec nemas :pWizzy píše:1k salatu se da udelat za 20 sec takze nejaky akce skoncila nema moc cenu resit :p
A na co tam je teda pak ten skill?Prafotr Morava píše:a naco ti je ta roba při kopání nebo sekání? Ono to pak víc padá?
si tak kůl kdyz umis inglišMesmeric píše:
Proste jako u vseho craftiho, vliv to mit muze, ale nemusi. Zalezi na stesti a tom jak si to jedinec dokaze vypozorovat. Jak to je ti nikdo presne nepovi jako neznas presne hodnoty dmg u zbrani a dalsich veci. V posledni diskuzi vyplinulo od GM ze v budoucnu mozna bude questik ktery te robe da par bodiku durabky, ale ze si hraci musej proste pockat.Tux. píše:
Aspon ze nekdo vi jak to presne je.Mesmeric píše: Když máš 100% mining a lumberjacking tak nosit robu je s ohledem na 3.bod zbytečnost.
Vsadím se, že mě Bytoch asi po tomhle postu ukameujeTux. píše:nj ja len narazam na to ze GM kvoli trhovcom co maju roby len na trh, poskodili craftov ktory to povolanie skutcne "hraju"Byotch píše:Proste jako u vseho craftiho, vliv to mit muze, ale nemusi. Zalezi na stesti a tom jak si to jedinec dokaze vypozorovat. Jak to je ti nikdo presne nepovi jako neznas presne hodnoty dmg u zbrani a dalsich veci. V posledni diskuzi vyplinulo od GM ze v budoucnu mozna bude questik ktery te robe da par bodiku durabky, ale ze si hraci musej proste pockat.Tux. píše:
Ono by těch 30% archery asi moc nepořešiloMiramar píše:No tak ja sem vypozoroval že craft je kiler jako praseA dale sem vypozoroval že vliv ma všechno hlavně na funkci a cituji Dakona Frosta kopalsem je i z krumpačem a utíkali a utíkali dokud mě nedostali
Taky by jste těm crftum mohli dat Archeri kdiž teda uměj vzít každou zbran kterou vyroí do ruky ne
Tak proč teda neMesmeric píše:Ono by těch 30% archery asi moc nepořešiloMiramar píše:No tak ja sem vypozoroval že craft je kiler jako praseA dale sem vypozoroval že vliv ma všechno hlavně na funkci a cituji Dakona Frosta kopalsem je i z krumpačem a utíkali a utíkali dokud mě nedostali
Taky by jste těm crftum mohli dat Archeri kdiž teda uměj vzít každou zbran kterou vyroí do ruky ne
![]()
, ale je to vlastně napsané v příběhu tak proč by ne
vymysli ho, postav ho, dej ho na zkontrolovani gm, a kdyz bude vyhovovat a gm ti to odsouhlasej, proc ne, vlastni realizaci se meze nekladouMiramar píše:Tak proč teda ne![]()
![]()
Ješte jsem tu od žadneho GM nčetl proč NE změní se to ? Už prosím dlouho třeba na to udelejte qest nejakou menší bojovku pro crftiky ad se pobavěj vždit jich plno chodí bojovat bude zabava ,jine chari porad mají sve qesty proč ne craft neco nového
nech si ide pre shadow kamen sam :pMiramar píše:Tak proč teda neMesmeric píše:Ono by těch 30% archery asi moc nepořešiloMiramar píše:No tak ja sem vypozoroval že craft je kiler jako praseA dale sem vypozoroval že vliv ma všechno hlavně na funkci a cituji Dakona Frosta kopalsem je i z krumpačem a utíkali a utíkali dokud mě nedostali
![]()
, ale je to vlastně napsané v příběhu tak proč by ne
![]()
![]()
Ješte jsem tu od žadneho GM nčetl proč NE změní se to ? Už prosím dlouho třeba na to udelejte qest nejakou menší bojovku pro crftiky ad se pobavěj vždit jich plno chodí bojovat bude zabava ,jine chari porad mají sve qesty proč ne craft neco nového
Kdyz budu moct mit v ruce vse co vyrobim takze i +10 silver bow proc neDante píše:nech si ide pre shadow kamen sam :p