stava se toRedd píše:Stát se to může. Nestává se to. Chce si to jen dávat trochu pozor.
Despise
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
otázka na balta,doslech jsem se že vstup do toho nového despu 5 byl dán na konec jednoho ze konců despise,nebylo by lepší jej dat na rozcestník mezi 2,3,4(tuším že tam to 4 rameno na to je) s tím že na vstup do něj by byl potřeba speciální klíč který by se vyrobil ze střepů tak jak to původně zamýšlela naja?
ty střepy tu prezentuji už delší dobu,je to naprosto item na prd bez jakéhokoliv využití a jak mi bylo řečeno na světě jich je za těch pár let dost.Pokud by byl zrovna ten problém že na světe jich je už hodně a proto by se zkoušelo velmi často 5 dojít,myslím že není problém střepy wipnout a ať začne sběr pěkně na novo.
možnosti jak udělat ze střepů klíč mě napadají hned dvě.Výměnou u nějakého npc kdesi volně v přírodě nebo v dungu,nebo třeba možnost ukraftění.Jistě by se přišlo i na něco dalšího pokud by se chtělo.
ty střepy tu prezentuji už delší dobu,je to naprosto item na prd bez jakéhokoliv využití a jak mi bylo řečeno na světě jich je za těch pár let dost.Pokud by byl zrovna ten problém že na světe jich je už hodně a proto by se zkoušelo velmi často 5 dojít,myslím že není problém střepy wipnout a ať začne sběr pěkně na novo.
možnosti jak udělat ze střepů klíč mě napadají hned dvě.Výměnou u nějakého npc kdesi volně v přírodě nebo v dungu,nebo třeba možnost ukraftění.Jistě by se přišlo i na něco dalšího pokud by se chtělo.
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Ta moznost ukraftit to v dungu je docela dobra, alespon by se craft vyuzil i dalsim dungu.Reginald píše:možnosti jak udělat ze střepů klíč mě napadají hned dvě.Výměnou u nějakého npc kdesi volně v přírodě nebo v dungu,nebo třeba možnost ukraftění.Jistě by se přišlo i na něco dalšího pokud by se chtělo.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Reginald: Mas pravdu, urcite to nejak upravim.
Nejsem si jisty, mozna ty strepy ve svete jsou opravdu na houby (vim ze tehda se mluvilo o nejakem timeru v radu dni), pokud ano, precejen desp je desp bych jim dal nejake rozumne cislo do magickeho recyklatoru.
Taky jak jsem vcera koukal na vypravu v 4, ta je drsna sama o sobe, zacinam koketovat s myslenkou jestli na vstup do 5 nebudou stacit libovolne 2 ze 3.
Tohle nectete:
necti: Nelibi se mi, ze kvuli tomu ze vypravy vychcipaj v Acarove ctyrce nemuzu koukat, jak vychcipou v petce
Nejsem si jisty, mozna ty strepy ve svete jsou opravdu na houby (vim ze tehda se mluvilo o nejakem timeru v radu dni), pokud ano, precejen desp je desp bych jim dal nejake rozumne cislo do magickeho recyklatoru.
Taky jak jsem vcera koukal na vypravu v 4, ta je drsna sama o sobe, zacinam koketovat s myslenkou jestli na vstup do 5 nebudou stacit libovolne 2 ze 3.
Tohle nectete:
necti: Nelibi se mi, ze kvuli tomu ze vypravy vychcipaj v Acarove ctyrce nemuzu koukat, jak vychcipou v petce

srbqf
Ucraftit? Jen vymyslet jak to udelat aby nemeli lidi nutkani tahat toho crafta na duale...Baltik píše:Reginald: Mas pravdu, urcite to nejak upravim.
Tohle nectete:
srbqf
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
my jsme se o tom bavili s Najou jednou v hospodě a právě říkala,že celí ten koncept se střepy byl tak nějak zamýšlen pro finální 5(nechci mluvit teda za Naju,jen ona ví jak to tehdy bylo přesněBaltik píše:Nejsem si jisty, mozna ty strepy ve svete jsou opravdu na houby (vim ze tehda se mluvilo o nejakem timeru v radu dni)

dual je snad uplně zakázán ne?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Zamýšlen, problém je spíš s tim, že když je zamýšlen pět let, tak to je potom těžký ;PReginald píše:my jsme se o tom bavili s Najou jednou v hospodě a právě říkala,že celí ten koncept se střepy byl tak nějak zamýšlen pro finální 5(nechci mluvit teda za Naju,jen ona ví jak to tehdy bylo přesně),ale zdá se mi právě časově drastické dávat vstup do 5 tam kde je teď,tímto by se vše usnadnilo.
Střepy jsem využil jedinkrát za historii, to byla ta questovní oprava hradu LB. Staré zásoby bych rozhodně jako vstupenky neviděl dobře. Spíš je tedy nechat na výkup, pokud někdo chce - viz Balt. A na pětku, pokud vstup střepózní, tak spíše tedy střepy nové.
Nexios
Je, ale prave proto se mi zda extremne nemoudre delat pozadavek na dung takovy, aby to lidi tak moc lakalo ten zakaz porusovat.Reginald píše: dual je snad uplně zakázán ne?
Jako na druhou stranu s bandanou, krumplem, sekackama TMR, Lavabombama a mrakem svitku a dalsiho harampadi (RR) by se to jit dalo aktivne, ale bojim se ze pocet vybavenych craftu je mnohem mensi nez pocet vyprav ktere by tam pripadne chodily.
srbqf
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
dokud se nepřišlo na to,že palat na tu funkci stačil sám...pak už se tam netahali..jediný pvm pro crafta je asi jeden nejmenovaný dung a forma na myth scima..Acarus píše:Crad v dungu fungoval trebas v pride.Baltik píše:Nebo spis potahne na duale a kdyz uz mu na to nahodou prijdu, tak bude nastvanej a ja takyPrafotr Morava píše:Tak si ho kvůli tomu vybaví ne? :p
s tim D5..ja nejsem zrovna hráč,kterej by se tam podíval..ae myslím si,že ten původní nápad Naji je celkem dobrej

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
A hlavne bude min mamonu ze:(Miki píše:Proboha, jen to né ..... muset tahat crafta do Despu.... akorát máte o jednoho člověka ve výpravě mín a lidi budou naštvaný že zdržuje.
Ja teda nevim, ale ten napad zapojit aktivne krafta do dungu mi prijde dobry. Nevim jak by kraft mohl zdrzovat, kdyz mobilitou je to vlastne war. Aspon se vyuzije kraft mystik v dungu. Ja nevim ze pro nektery je hned vsechno hotovy navzdory tomu, ze treba kraft se krome pride nikdy a nikde moc do vypravy nebral. ( co se tyka top dungu) Tudiz nejsou nejake vetsi zkusenosti s kraftem v dungu.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
klidne at se tam neco krafti to je fuk ale at na to neni timer ze slozim klic a musim to zajit ...
Edit: poskladam klic dejme tomu ze strepu z 2 a 3 to je na takovych 10 hodin a jeste mam jit D5 ? tak to hodne stesti .)
Edit: poskladam klic dejme tomu ze strepu z 2 a 3 to je na takovych 10 hodin a jeste mam jit D5 ? tak to hodne stesti .)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.