Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Redd píše:Stát se to může. Nestává se to. Chce si to jen dávat trochu pozor.
stava se to
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Kazdej kdo chodi desp trosku pravidelneji, tak to urcite aspon jednou nebo dvakrat zazije..
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Ha ani sem necekal takovou podporu. No je videt, ze se to asi opravdu stava. Tak se Redde nenechej premlouvat :unibrow:
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

otázka na balta,doslech jsem se že vstup do toho nového despu 5 byl dán na konec jednoho ze konců despise,nebylo by lepší jej dat na rozcestník mezi 2,3,4(tuším že tam to 4 rameno na to je) s tím že na vstup do něj by byl potřeba speciální klíč který by se vyrobil ze střepů tak jak to původně zamýšlela naja?

ty střepy tu prezentuji už delší dobu,je to naprosto item na prd bez jakéhokoliv využití a jak mi bylo řečeno na světě jich je za těch pár let dost.Pokud by byl zrovna ten problém že na světe jich je už hodně a proto by se zkoušelo velmi často 5 dojít,myslím že není problém střepy wipnout a ať začne sběr pěkně na novo.

možnosti jak udělat ze střepů klíč mě napadají hned dvě.Výměnou u nějakého npc kdesi volně v přírodě nebo v dungu,nebo třeba možnost ukraftění.Jistě by se přišlo i na něco dalšího pokud by se chtělo.
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Reginald píše:možnosti jak udělat ze střepů klíč mě napadají hned dvě.Výměnou u nějakého npc kdesi volně v přírodě nebo v dungu,nebo třeba možnost ukraftění.Jistě by se přišlo i na něco dalšího pokud by se chtělo.
Ta moznost ukraftit to v dungu je docela dobra, alespon by se craft vyuzil i dalsim dungu.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Reginald: Mas pravdu, urcite to nejak upravim.

Nejsem si jisty, mozna ty strepy ve svete jsou opravdu na houby (vim ze tehda se mluvilo o nejakem timeru v radu dni), pokud ano, precejen desp je desp bych jim dal nejake rozumne cislo do magickeho recyklatoru.

Taky jak jsem vcera koukal na vypravu v 4, ta je drsna sama o sobe, zacinam koketovat s myslenkou jestli na vstup do 5 nebudou stacit libovolne 2 ze 3.

Tohle nectete:
necti: Nelibi se mi, ze kvuli tomu ze vypravy vychcipaj v Acarove ctyrce nemuzu koukat, jak vychcipou v petce ;)
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Baltik píše:Reginald: Mas pravdu, urcite to nejak upravim.

Nejsem si jisty, mozna ty strepy ve svete jsou opravdu na houby (vim ze tehda se mluvilo o nejakem timeru v radu dni), pokud ano, precejen desp je desp bych jim dal nejake rozumne cislo do magickeho recyklatoru.

Taky jak jsem vcera koukal na vypravu v 4, ta je drsna sama o sobe, zacinam koketovat s myslenkou jestli na vstup do 5 nebudou stacit libovolne 2 ze 3.

Tohle nectete:
necti: Nelibi se mi, ze kvuli tomu ze vypravy vychcipaj v Acarove ctyrce nemuzu koukat, jak vychcipou v petce ;)
Ucraftit? Jen vymyslet jak to udelat aby nemeli lidi nutkani tahat toho crafta na duale...
srbqf
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Baltik píše:Nejsem si jisty, mozna ty strepy ve svete jsou opravdu na houby (vim ze tehda se mluvilo o nejakem timeru v radu dni)
my jsme se o tom bavili s Najou jednou v hospodě a právě říkala,že celí ten koncept se střepy byl tak nějak zamýšlen pro finální 5(nechci mluvit teda za Naju,jen ona ví jak to tehdy bylo přesně :) ),ale zdá se mi právě časově drastické dávat vstup do 5 tam kde je teď,tímto by se vše usnadnilo. :)

dual je snad uplně zakázán ne?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Baltik píše:
Baltik píše:Reginald: [..]
Ucraftit? Jen vymyslet jak to udelat aby nemeli lidi nutkani tahat toho crafta na duale...
HAHAHAH QUOTE FAIL!!!!!!!111!!
Naposledy upravil(a) Hunter dne 04.01.2010 19:02:21, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Reginald píše:my jsme se o tom bavili s Najou jednou v hospodě a právě říkala,že celí ten koncept se střepy byl tak nějak zamýšlen pro finální 5(nechci mluvit teda za Naju,jen ona ví jak to tehdy bylo přesně :) ),ale zdá se mi právě časově drastické dávat vstup do 5 tam kde je teď,tímto by se vše usnadnilo. :)
Zamýšlen, problém je spíš s tim, že když je zamýšlen pět let, tak to je potom těžký ;P

Střepy jsem využil jedinkrát za historii, to byla ta questovní oprava hradu LB. Staré zásoby bych rozhodně jako vstupenky neviděl dobře. Spíš je tedy nechat na výkup, pokud někdo chce - viz Balt. A na pětku, pokud vstup střepózní, tak spíše tedy střepy nové.
Nexios
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Reginald píše: dual je snad uplně zakázán ne?
Je, ale prave proto se mi zda extremne nemoudre delat pozadavek na dung takovy, aby to lidi tak moc lakalo ten zakaz porusovat.

Jako na druhou stranu s bandanou, krumplem, sekackama TMR, Lavabombama a mrakem svitku a dalsiho harampadi (RR) by se to jit dalo aktivne, ale bojim se ze pocet vybavenych craftu je mnohem mensi nez pocet vyprav ktere by tam pripadne chodily.
srbqf
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Tak si ho kvůli tomu vybaví ne? :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Prafotr Morava píše:Tak si ho kvůli tomu vybaví ne? :p
Nebo spis potahne na duale a kdyz uz mu na to nahodou prijdu, tak bude nastvanej a ja taky :(
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Baltik píše:
Nebo spis potahne na duale a kdyz uz mu na to nahodou prijdu, tak bude nastvanej a ja taky :(
Crad v dungu fungoval trebas v pride.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Acarus píše:
Baltik píše:
Crad v dungu fungoval trebas v pride.
dokud se nepřišlo na to,že palat na tu funkci stačil sám...pak už se tam netahali..jediný pvm pro crafta je asi jeden nejmenovaný dung a forma na myth scima..

s tim D5..ja nejsem zrovna hráč,kterej by se tam podíval..ae myslím si,že ten původní nápad Naji je celkem dobrej :-) aespoň bych někdy vytahl do dungu crafta :-D
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Proboha, jen to né ..... muset tahat crafta do Despu.... akorát máte o jednoho člověka ve výpravě mín a lidi budou naštvaný že zdržuje.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ja toho krafta pojdem nahodou velice rad :ppp tak keby niekto chcel... :paranoid:
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Miki píše:Proboha, jen to né ..... muset tahat crafta do Despu.... akorát máte o jednoho člověka ve výpravě mín a lidi budou naštvaný že zdržuje.
A hlavne bude min mamonu ze:(
Ja teda nevim, ale ten napad zapojit aktivne krafta do dungu mi prijde dobry. Nevim jak by kraft mohl zdrzovat, kdyz mobilitou je to vlastne war. Aspon se vyuzije kraft mystik v dungu. Ja nevim ze pro nektery je hned vsechno hotovy navzdory tomu, ze treba kraft se krome pride nikdy a nikde moc do vypravy nebral. ( co se tyka top dungu) Tudiz nejsou nejake vetsi zkusenosti s kraftem v dungu.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Acarus píše:Crad v dungu fungoval trebas v pride.
No dost jich tam dobrovolne neslo. Pamatuju ze tam dobrovolne sla La Luna (i kdyz to instantovani Order magu krumplem bylo jeste lepsi ;) ) a jednou ja.
srbqf
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

klidne at se tam neco krafti to je fuk ale at na to neni timer ze slozim klic a musim to zajit ...

Edit: poskladam klic dejme tomu ze strepu z 2 a 3 to je na takovych 10 hodin a jeste mam jit D5 ? tak to hodne stesti .)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Odpovědět