Ranger
-
- Book Snake
Ved prave... Ludia si prenechavaju majetky. Kopec veci sa postraca v dungu ale prachy ostavaju.Night Storm píše:to Dante: pred nejakou dobou prave rangers stalo 15-18k .. za 20k to uz bylo drahy.. ale jo no je faktze vsechny ceny se ztrojnasobily.. zvlastni ze porad pada stejne gp :p a porad je min online lidi.. ale porad rostou ceny..
- NightKiller
- Orc Writer
Tak co uz nekdo udal rangers quest? 
Smazal jsem nevyléčitelné posthuntery. Kolík Aťsepicnu

Smazal jsem nevyléčitelné posthuntery. Kolík Aťsepicnu
Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
- Esge
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
no pred cca 3-4mesiacmi ked som hral este aktivnejsie, tak staly rangers casti tak 15-25k to letia ceny tak sialene hore ?Amy píše:Rangers veci padaj z par npc i na povrchu. Dost casto padaj i z lvl 3 mapek, alespon to onehda jeste bejvalo tak nevim proc je za to takova silena cena. Pokud teda je tech 60k za cast to uz je mazec.
[color=blue]Esge [-LD-][/color] - ranger / dvorny blazon
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
- Longbowman
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Nadávat můžeš leda sobě, žes platil víc, než by bývalo bylo třeba..Joe píše:Pred 3-4 mesici? Spadni z Marsu, kdyz ja jsem zazinal hrat tak pred 2 rokama tak byli ceny uz takove!
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
pred cca pol rokom aj nieco ceny za rangers neboli vacsie ako 30k, ale cenu si stanovuju hraci, p Zalezi od koho kupujes a ako vedlmi to potrebujes, nieje roblem si to naharvit napovrchu ...Joe píše:Pred 3-4 mesici? Spadni z Marsu, kdyz ja jsem zazinal hrat tak pred 2 rokama tak byli ceny uz takove!Esge píše:no pred cca 3-4mesiacmi ked som hral este aktivnejsie, tak staly rangers casti tak 15-25k to letia ceny tak sialene hore ?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no jasny ale stejne nechapu lidi jak za to muzou davat vic jak za +25, kdyz je +25 nejlepsi (pomer/cena/vykon) , ale je to jejich boj :pDante píše:pred cca pol rokom aj nieco ceny za rangers neboli vacsie ako 30k, ale cenu si stanovuju hraci, p Zalezi od koho kupujes a ako vedlmi to potrebujes, nieje roblem si to naharvit napovrchu ...
Zrejme si to mozu dovolit.Wilson píše:no jasny ale stejne nechapu lidi jak za to muzou davat vic jak za +25, kdyz je +25 nejlepsi (pomer/cena/vykon) , ale je to jejich boj :pDante píše:pred cca pol rokom aj nieco ceny za rangers neboli vacsie ako 30k, ale cenu si stanovuju hraci, p Zalezi od koho kupujes a ako vedlmi to potrebujes, nieje roblem si to naharvit napovrchu ...
mam otazocku....som ranger chvilku a chcel by som vediet ci vobec este z niecoho pada tetiva okrem pokladov a elf kinga, davnejsie, nie je to tak davno to padalo aj na povrchu...ale nejak prestalo, chcem sa spytat ci to je len nahoda ze mi to za posledny pol rok nepadlo ani raz alebo je to tak teraz nastavene ? a dalsia otazka, +10 silver HC pri vymene u NPC je mozne dat pokazenu HC(malo durabka) a dostanem full durabkovu +10 silveru ??
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
nevimLucyfer píše:mam otazocku....som ranger chvilku a chcel by som vediet ci vobec este z niecoho pada tetiva okrem pokladov a elf kinga, davnejsie, nie je to tak davno to padalo aj na povrchu...ale nejak prestalo, chcem sa spytat ci to je len nahoda ze mi to za posledny pol rok nepadlo ani raz alebo je to tak teraz nastavene ?

joLucyfer píše:a dalsia otazka, +10 silver HC pri vymene u NPC je mozne dat pokazenu HC(malo durabka) a dostanem full durabkovu +10 silveru ??
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
nepadaLucyfer píše:mam otazocku....som ranger chvilku a chcel by som vediet ci vobec este z niecoho pada tetiva okrem pokladov a elf kinga, davnejsie, nie je to tak davno to padalo aj na povrchu...ale nejak prestalo, chcem sa spytat ci to je len nahoda ze mi to za posledny pol rok nepadlo ani raz alebo je to tak teraz nastavene ?
praveze ne.Lucyfer píše:a dalsia otazka, +10 silver HC pri vymene u NPC je mozne dat pokazenu HC(malo durabka) a dostanem full durabkovu +10 silveru ??
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Menil za novou kdysi, kdyz se ve svych lesich objevil. Pozdeji onen elfi hranicar zjistil, ze lidi sou kur** a chtej ho okrast tak jim oplaci stejnou merou.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
-
- Book Snake
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele: