Ranger

Odpovědět
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

po 20-30 kupim kolko rangerosv budete mat, podla mna cena 35-40 je za rangers normalna... ale fenix stoji 150-200 --> ale tato cena je imho dost prehnana .. ale oba armory su skvele :') ...
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Jarin Van Fead »

Nejlepší je chodit v +25 kompletu a pokud komplet nemáš doplnit +25 části mythem popř. i slabším kovovým brněním. Podle mě tato kombinace má nejlepší poměr cena/výkon.
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Night Storm píše:to Dante: pred nejakou dobou prave rangers stalo 15-18k .. za 20k to uz bylo drahy.. ale jo no je faktze vsechny ceny se ztrojnasobily.. zvlastni ze porad pada stejne gp :p a porad je min online lidi.. ale porad rostou ceny..
Ved prave... Ludia si prenechavaju majetky. Kopec veci sa postraca v dungu ale prachy ostavaju.
NightKiller
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od NightKiller »

Tak co uz nekdo udal rangers quest? :wink:

Smazal jsem nevyléčitelné posthuntery. Kolík Aťsepicnu
Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Amy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amy »

Rangers veci padaj z par npc i na povrchu. Dost casto padaj i z lvl 3 mapek, alespon to onehda jeste bejvalo tak nevim proc je za to takova silena cena. Pokud teda je tech 60k za cast to uz je mazec. :)
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Esge
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esge »

Amy píše:Rangers veci padaj z par npc i na povrchu. Dost casto padaj i z lvl 3 mapek, alespon to onehda jeste bejvalo tak nevim proc je za to takova silena cena. Pokud teda je tech 60k za cast to uz je mazec. :)
no pred cca 3-4mesiacmi ked som hral este aktivnejsie, tak staly rangers casti tak 15-25k to letia ceny tak sialene hore ?
[color=blue]Esge [-LD-][/color] - ranger / dvorny blazon
[color=blue]Kakarot[/color] - necro - len do poctu
v srdci nb v dungu klamak :D
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

cena rangers sa nemenila asi 2 roky...
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Esge píše:no pred cca 3-4mesiacmi ked som hral este aktivnejsie, tak staly rangers casti tak 15-25k to letia ceny tak sialene hore ?
Pred 3-4 mesici? Spadni z Marsu, kdyz ja jsem zazinal hrat tak pred 2 rokama tak byli ceny uz takove!
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Záleží s kým si hraješ.
Longbowman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longbowman »

Joe píše:Pred 3-4 mesici? Spadni z Marsu, kdyz ja jsem zazinal hrat tak pred 2 rokama tak byli ceny uz takove!
Nadávat můžeš leda sobě, žes platil víc, než by bývalo bylo třeba..
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

Joe píše:
Esge píše:no pred cca 3-4mesiacmi ked som hral este aktivnejsie, tak staly rangers casti tak 15-25k to letia ceny tak sialene hore ?
Pred 3-4 mesici? Spadni z Marsu, kdyz ja jsem zazinal hrat tak pred 2 rokama tak byli ceny uz takove!
pred cca pol rokom aj nieco ceny za rangers neboli vacsie ako 30k, ale cenu si stanovuju hraci, p Zalezi od koho kupujes a ako vedlmi to potrebujes, nieje roblem si to naharvit napovrchu ...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Dante píše:pred cca pol rokom aj nieco ceny za rangers neboli vacsie ako 30k, ale cenu si stanovuju hraci, p Zalezi od koho kupujes a ako vedlmi to potrebujes, nieje roblem si to naharvit napovrchu ...
no jasny ale stejne nechapu lidi jak za to muzou davat vic jak za +25, kdyz je +25 nejlepsi (pomer/cena/vykon) , ale je to jejich boj :p
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Wilson píše:
Dante píše:pred cca pol rokom aj nieco ceny za rangers neboli vacsie ako 30k, ale cenu si stanovuju hraci, p Zalezi od koho kupujes a ako vedlmi to potrebujes, nieje roblem si to naharvit napovrchu ...
no jasny ale stejne nechapu lidi jak za to muzou davat vic jak za +25, kdyz je +25 nejlepsi (pomer/cena/vykon) , ale je to jejich boj :p
Zrejme si to mozu dovolit.
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

mam otazocku....som ranger chvilku a chcel by som vediet ci vobec este z niecoho pada tetiva okrem pokladov a elf kinga, davnejsie, nie je to tak davno to padalo aj na povrchu...ale nejak prestalo, chcem sa spytat ci to je len nahoda ze mi to za posledny pol rok nepadlo ani raz alebo je to tak teraz nastavene ? a dalsia otazka, +10 silver HC pri vymene u NPC je mozne dat pokazenu HC(malo durabka) a dostanem full durabkovu +10 silveru ??
Luxian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luxian »

Lucyfer píše:mam otazocku....som ranger chvilku a chcel by som vediet ci vobec este z niecoho pada tetiva okrem pokladov a elf kinga, davnejsie, nie je to tak davno to padalo aj na povrchu...ale nejak prestalo, chcem sa spytat ci to je len nahoda ze mi to za posledny pol rok nepadlo ani raz alebo je to tak teraz nastavene ?
nevim :)
Lucyfer píše:a dalsia otazka, +10 silver HC pri vymene u NPC je mozne dat pokazenu HC(malo durabka) a dostanem full durabkovu +10 silveru ??
jo
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Lucyfer píše:mam otazocku....som ranger chvilku a chcel by som vediet ci vobec este z niecoho pada tetiva okrem pokladov a elf kinga, davnejsie, nie je to tak davno to padalo aj na povrchu...ale nejak prestalo, chcem sa spytat ci to je len nahoda ze mi to za posledny pol rok nepadlo ani raz alebo je to tak teraz nastavene ?
nepada
Lucyfer píše:a dalsia otazka, +10 silver HC pri vymene u NPC je mozne dat pokazenu HC(malo durabka) a dostanem full durabkovu +10 silveru ??
praveze ne.
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

Sir Artuhr píše:praveze ne.
já teda měl za to, že ano
The Pukka Ranger
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Menil za novou kdysi, kdyz se ve svych lesich objevil. Pozdeji onen elfi hranicar zjistil, ze lidi sou kur** a chtej ho okrast tak jim oplaci stejnou merou.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Jarin Van Fead »

No já sem dělal 2 silverky před cca půl rokem +- a pokaždé mi dal novou:) Tak asi už nedá no:P

U těch tětiv je to dobrý krok. sem jich měl jednou asi 10 a nevěděl sem co s nima:)
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Skutecne menil rozbitou za novou,jenze pak doslo k tomu,ze se to doneslo k nejakemu gm ktery zmenil neco, co by osetril kazdej kdo zna lidi a dp.
Odpovědět