Zola píše:
Tak ty si fakt hustej , sekáš nonstop afk na dvou acc ještě všem ukážeš jak na to mamoníš a brečíš že gm sníží drop a že te pojíždí pk.Bud rád že si skončil párkrát na karibiku a nebyla ti smazána postava za afk.To že umíš pustit script fakt není umění.A ještě se urážet že ti nikdo neřek o snížení dropu?Ne nebudu sprostý

Běž si koupit sochu za 5 mega.
Smudlo, asi to pro tebe bude slozity pochopit, je to opravdu tezka konstrukce co jsem napsal, ale ja opravdu nebecim a opravdu mi to nevadi, ze snizili drop. Ba naopak, se divim ze to neudelali mesic po zavedeni vendoru. Moje jedina moznost jak od Acara a Qvida ziskat informace o koncepci jejich zmen (jesli nejaka existuje) je zde pres forum. Bohuzel to vetsinou nema valneho uspechu, ale kazdy jsme nejaky takze asi tak.
Vse co jsem napsal, coz jsi ocividne nepochopil, je schrnuti informaci k tematu "Zasah do ekokonomiky" z meho pohledu za posledni rok.
Vykupujici vendory zavedli GM, ani jedno znich Acara a Qvida neznam a na rozdil od nekterych tedy nedokazu ovlivnovat jejich mysl, takze proc to udelali jak to udelali nevim.
Moje konstatovani k PK, a konretne k tobe, bylo prave tvuj postesk v jednom ze zdejsich temat a OLA za par dni je tu uprava dropu. Takze asi mas na GM vetsi vliv nez mi ostatni smrtelnici.
Zola píše:
zavsim bych hledal inflaci. Tak když sme u té inflace , nelíbí se mi že lidi nonstop sekají a prodávaj to u vendora to samé u kopání.Karibik je neodradí ani pojíždění.Vymakaná makra je kopou hned k truhle když jim padne jeden ebon log.Pak je vidět blázny co daj 8m za sochu a podobně. K tématu zdraž...
Vis ja sem hlavne stastnej, ze tu mame takovy svely lidi jako ses ty, co nevahaj pojizdet tezice a stezovat si ze si chodej vykladat drevo po jednim logu. Coz je vlastne dusledek vasich pojezdu 5x dene, Ze? Klavita nadevse..