Ty jsi dobrej retard. Holt PK, mno. Hlavně, že pojíždět kopáče a sekáče je kumšt. Víc nemá cenu říkat.Zola píše: Tak ty si fakt hustej , sekáš nonstop afk na dvou acc ještě všem ukážeš jak na to mamoníš a brečíš že gm sníží drop a že te pojíždí pk.Bud rád že si skončil párkrát na karibiku a nebyla ti smazána postava za afk.To že umíš pustit script fakt není umění.A ještě se urážet že ti nikdo neřek o snížení dropu?Ne nebudu sprostý Běž si koupit sochu za 5 mega.
Zásah do ekonomiky
Re: Zásah do ekonomiky
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Smudlo, asi to pro tebe bude slozity pochopit, je to opravdu tezka konstrukce co jsem napsal, ale ja opravdu nebecim a opravdu mi to nevadi, ze snizili drop. Ba naopak, se divim ze to neudelali mesic po zavedeni vendoru. Moje jedina moznost jak od Acara a Qvida ziskat informace o koncepci jejich zmen (jesli nejaka existuje) je zde pres forum. Bohuzel to vetsinou nema valneho uspechu, ale kazdy jsme nejaky takze asi tak.Zola píše: Tak ty si fakt hustej , sekáš nonstop afk na dvou acc ještě všem ukážeš jak na to mamoníš a brečíš že gm sníží drop a že te pojíždí pk.Bud rád že si skončil párkrát na karibiku a nebyla ti smazána postava za afk.To že umíš pustit script fakt není umění.A ještě se urážet že ti nikdo neřek o snížení dropu?Ne nebudu sprostý Běž si koupit sochu za 5 mega.
Vse co jsem napsal, coz jsi ocividne nepochopil, je schrnuti informaci k tematu "Zasah do ekokonomiky" z meho pohledu za posledni rok.
Vykupujici vendory zavedli GM, ani jedno znich Acara a Qvida neznam a na rozdil od nekterych tedy nedokazu ovlivnovat jejich mysl, takze proc to udelali jak to udelali nevim.
Moje konstatovani k PK, a konretne k tobe, bylo prave tvuj postesk v jednom ze zdejsich temat a OLA za par dni je tu uprava dropu. Takze asi mas na GM vetsi vliv nez mi ostatni smrtelnici.
Vis ja sem hlavne stastnej, ze tu mame takovy svely lidi jako ses ty, co nevahaj pojizdet tezice a stezovat si ze si chodej vykladat drevo po jednim logu. Coz je vlastne dusledek vasich pojezdu 5x dene, Ze? Klavita nadevse..Zola píše: zavsim bych hledal inflaci. Tak když sme u té inflace , nelíbí se mi že lidi nonstop sekají a prodávaj to u vendora to samé u kopání.Karibik je neodradí ani pojíždění.Vymakaná makra je kopou hned k truhle když jim padne jeden ebon log.Pak je vidět blázny co daj 8m za sochu a podobně. K tématu zdraž...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak co ty víš třeba sem GM a HATED zárověn , kdo ví.Ale jedno je jisté budu se dál snažit bojovat proti afk harwení který neblaze ničí ekonomiku DP.A jestli se vám to nezdá je to vaše věc , kecací makra mě nezastaví a budu klidně za retarda dokud to nepochopíte a klidně 10x za den , sem velice potentní.Nazdar.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Mam ale za to, ze lip bys nalozil se svym casem, kdybys uz pred trcictvrte rokem na forku zacal resit to tabu tema vykupu derava a treba se zeptal GM, zda to byl zamer? Odhaduji, ze za tu dobu to do hry napupovalo tak +-1 Miliardu GP.Zola píše:Tak co ty víš třeba sem GM a HATED zárověn , kdo ví.Ale jedno je jisté budu se dál snažit bojovat proti afk harwení který neblaze ničí ekonomiku DP.A jestli se vám to nezdá je to vaše věc , kecací makra mě nezastaví a budu klidně za retarda dokud to nepochopíte a klidně 10x za den , sem velice potentní.Nazdar.
Mozna by ekonomika nebyla tam kde je. Ale chapu, ze vetsi zabava je pojizdet autonomi makra, co se sami resujou...vyberou a potreni foresnic... a opravdu jim je jedno zda je pojedes 10x nebo 1000x a jeste si stebou pokecaji i foto udelaji.
Jinak byl bych rad, aby si neplet pojmy z dojmy. AFK != Autonomi. To ze nekdo ma pustene makro tezby a nemusi sahat na klavesnici, neznamena ze nema traba X monitoru a hru porad na ocich, Od GM jsem mel nescet kontrol a jen par znih sem nestihl, a to osobne nepozivam ani zadny "alarm".
Lovu zdar!!!
Netuším co byl za záměr ... gp už tak je na dp víc než dost a pořád není dost možností jak je utrácet, takže vendory nechápu.dacaleb píše: Mam ale za to, ze lip bys nalozil se svym casem, kdybys uz pred trcictvrte rokem na forku zacal resit to tabu tema vykupu derava a treba se zeptal GM, zda to byl zamer? Odhaduji, ze za tu dobu to do hry napupovalo tak +-1 Miliardu GP.
Abysme zjistili proč, tak nám GM dali tyto možné důvody, které jsou udajně za každou změnou na DP. Na tohle se dá použít jen bod 4 a nebo poslední bod "..." kde bysme si asi měli domyslet sami...
Acarus píše:1, povolani se nam zdalo moc silne
2, nekdo toho zneuzival nad ramec toho co se nam libi
3, tohle sme chteli posilit uz dlouho, ale az ted jsme na to nasli cas
4, tohle se melo zmenit uz davno, ale nebyla ta spravna doba
5, inflace dohonila i tento produkt
...
jako to uz si fakt delate prdel s rozhazovanim wood elfu kolem meho baraku abych nemohl tezit drevo?
kdyz mate pokazenej system vendoru kterej dovoluje hracum ve velkym zbohatnout tak si ho proboha opravte. ja nechapu proc to resite jak idioti a takhle prudite hrace.
kdyz mate pokazenej system vendoru kterej dovoluje hracum ve velkym zbohatnout tak si ho proboha opravte. ja nechapu proc to resite jak idioti a takhle prudite hrace.
Caste, mě to tam taky naházeli. Holt nejsme PKacka, tak zadny mamon. Zbytečně se nerozčiluj a smiř se s tím. Tohle není server pro modráky.
Bizon
Bizon
Zola je komediant, ale v tomhle má pravdu...
Vydělávat miliony jen díky tomu, že má člověk puštění AFK skript je vážně nesmysl.. Výkup dřeva, ingů, ryb nikdy nemělo spatřit světlo světa..
Vydělávat miliony jen díky tomu, že má člověk puštění AFK skript je vážně nesmysl.. Výkup dřeva, ingů, ryb nikdy nemělo spatřit světlo světa..
STOP SUPPORTU!
trochu pozde, tato debata tu uz byla. Omezil se razantne drop specielnich logu pred par tydny bez toho aby to bylo v novinkach. Tenhle vikend mi rozhazeli kolem baraku moby, ted uz si nepustim makro ani kdyz bych na to chtel koukat. Vykupni ceny u vendoru sou porad stejne. Skvele reseni.Waringull píše:Zola je komediant, ale v tomhle má pravdu...
To s Tebou souhlasim. Měli se smazat vendoři na výkup a byl klid.Waringull píše:Zola je komediant, ale v tomhle má pravdu...
Ale snížit drop až když tady začali PK plakat je taky mimo. Nám se taky nelíbí, že nás PK pojíždí, kde se dá a GM s tím nic neudělají. A když pláčou prasata, tak se hned něco děje. To mě štve. A nejen mě, ale všechny modráky, co znám, kteří neběhají PK. I když těch už tu moc není, že.
O tom, že začali GM házet moby lidem kolem baráků se ani nevyjadřuju. A ani nechci zjišťovat, zda to dali jen některým hráčům nebo opravdu všem, kteří kolem baráčků sekají.
Ale ono to je jedno. My se s tím nějak srovnáme už kvůli lidem, s kterými a pro které tady hrajeme. To je to, proč vůbec ještě logujeme.
Pěkný den
Bizon
Bizon
Bych zrušila ty vendory a vrátila drop logů zpět. Protože takhle se trestají i ti, co sekají normálně. Ne jen ta hrstka, co z toho má perpetum mobile na vydělávání peněz.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vazne nekde breceli PK ze pada moc logu? :p
By mě zajímalo, o které elfy jde, protože rozhodně nikdo z nás v nedávné době žádné nikam nedával.
Každopádně nevím čím vendoři ničí ekonomiku, protože pořád víc člověk získá aktivním dungováním, než nějakým makrováním.
Každopádně nevím čím vendoři ničí ekonomiku, protože pořád víc člověk získá aktivním dungováním, než nějakým makrováním.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Se vší úctou k Tobě. Opravdu z nás chcete dělat hlupáky a lháře? Klidně ukáži místo i čas bych dohledal, kde ještě dnes ráno byli a respowali se rangery a najednou tam nejsou. Několikrát jsem je zabil a nejsem sám, kdo to tak měl!!! Vždycky jsem si GM vážil, ale tímto postem už jste dost na hraně. I když Vám to může být v podstatě u zadku, co si kdo myslí, že.GM Alois píše:By mě zajímalo, o které elfy jde, protože rozhodně nikdo z nás v nedávné době žádné nikam nedával.
Bizon
Bizon
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to rozhodně nezíská.GM Alois píše:By mě zajímalo, o které elfy jde, protože rozhodně nikdo z nás v nedávné době žádné nikam nedával.
Možná teď tím omezením továrny na peníze jako afk mining, fishing, lumber, se to víceméně srovná. Ovšem za cenu otrávení hry hráčům. Vendoři na výkup itemů, alespoň v tom nastavení v jakém fungovaly poslední měsíce, byl další hřebík do ekonomiky DP. Těch pár jedinců, co umí dobře naskritpovat afk skript a vydělalo desítky milionů si teď může mnout ruce, ovšem jen do té doby, než se projeví, že peníze na DP mají pramalou hodnotu. Takže si za ně nekoupí rozhodně tolik kolik čekali a co čekali.
Pošli mi sem místa a čas. Já si dám tu práci a najdu si to. Pak si můžeme popovídat o tom kdo je tu blbeček a lhář.
zde fakta:GM Alois píše:Každopádně nevím čím vendoři ničí ekonomiku, protože pořád víc člověk získá aktivním dungováním, než nějakým makrováním.
dacaleb píše:...
Vyteznost jedne postavy
Lumber: 2-2,5M / 24h
Pred nekolika mesici prislo prvni snizeni dropu
Lumber: 1-1,5M / 24h
Par dni z5 druhe snizeni dropu
Lumber: 0,5M / 24h
Moje otazka na GM team je jednoducha.Atalia píše:Bych zrušila ty vendory a vrátila drop logů zpět. Protože takhle se trestají i ti, co sekají normálně. Ne jen ta hrstka, co z toho má perpetum mobile na vydělávání peněz.
Je pro vas problem autonomni makro? nebo AFK? Kdyby kazdy mel k dispozici makro co vytezi cokoliv, vylozi, resne se pri pojezdu, pokeca s PK, byl by to problem? Nemyslim AFK, to je samozrejmost ze nereagujes jdes dokytek, ale i kdyz by to clovek hlidal?
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dovolim si nesouhlasit.GM Alois píše: Každopádně nevím čím vendoři ničí ekonomiku, protože pořád víc člověk získá aktivním dungováním, než nějakým makrováním.
Odejdu do prace --> pustim makro prijdu z prace a 9 hodin sem mezitim profitoval.
Du do dungu, poklad zase náhodou nebyl tak si podelime tech 60K ve 4 a rozdelime si sutr, cob, zbran a ty invul boty co padly z lokace. Zasmejem se tomu ze se propalilo asi tolik regu kolik droplo a odlognu
Cool story bro.
No jestli se pletu tak mě oprav.Sir Artuhr píše: Ne, to rozhodně nezíská.
Možná teď tím omezením továrny na peníze jako afk mining, fishing, lumber, se to víceméně srovná. Ovšem za cenu otrávení hry hráčům. Vendoři na výkup itemů, alespoň v tom nastavení v jakém fungovaly poslední měsíce, byl další hřebík do ekonomiky DP. Těch pár jedinců, co umí dobře naskritpovat afk skript a vydělalo desítky milionů si teď může mnout ruce, ovšem jen do té doby, než se projeví, že peníze na DP mají pramalou hodnotu. Takže si za ně nekoupí rozhodně tolik kolik čekali a co čekali.
Makrující hráči si vydělali spousty peněz, které jsou ochotni utrati, za věci, které jdou získat jenom dungeonováním. Nabídka peněz stoupá. Ovšem hlavním zdrojem z dungoenování jsou itemy, které nelze umakřit. Ti hráči, kteří dungeonují, se mohou rozhodnout zda prodají či ne. Pokud prodají, záskají více peněz, které můžou vložit do spotřebáku, nájmu. Pokud by v dungeonech padaly jenom peníze, měl bys pravdu, ale jaksi nepadají.
Děláš tu jako by peníze předtím měly nějakou kupní sílu. Už léta se lidé spíše snaží věci měnit za něco jiného než peníze.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Dnes pocas pocas dne. do obeda kolem 11-12 hodiny sem zabil spawny kolem meho baraku, priblizne na lokaciach 2526,796; 2529,782; 2470,802; 2465,781. Navrat save byl k 13:51 a kdyz sem vecer lognul a napsal post do tohto topicku kolem 19:50 byli znova respnute. Ted vecer kolem 21:30 byli moby smazane a uz se nerespovali.Qvido píše:Pošli mi sem místa a čas. Já si dám tu práci a najdu si to. Pak si můžeme popovídat o tom kdo je tu blbeček a lhář.
Naposledy upravil(a) Cast dne 18 čer 2017 21:57, celkem upraveno 1 x.