Wau, co na to říct, člověk objektivně podle pravidel vysvětlí odkud vítr vane (pro lidi co se pozastavovali nad rozsudkem) a je z něho nejdřív řiťolezec a teď vlastně sobec a uzavřený člověk, protože jsem vydal tu energii to vysvětlit...to dává opravdu smysl. Pánové aspoň se na té společné urážce domluvte. Takhle to opravdu vypadá, že dáváte jen slova dohromady bez jakéhokoliv kontextu a vlastně i záměru. Jo a ještě k tomu nerespektování okolních názorů, který myslíš konkrétně prosím tě. Ten "How deep it is Raxik?" nebo ten "vysvětlování pravidel autorit z tebe dělá řiťolezce"?Bemis píše:Škoda mluvit k takovému hloupému pitomcovi Scorpe. On má svůj svět a své sny. Neni potřeba mu je brát. Vlastní zahleděnost do sebe a nevnímání okolních názorů ani okolí z něho dělá pitomce ale on si to neuvědomuje. Takoví lidé za to nemůžou a jsou často chápáni jako nemocní i když to nemoc není.Raxik píše:To máš pravdu, k tomuhle už opravdu není co dodat :D:D:D:D:DScorp -K- píše:Uz len to, ze posles post, v ktorom krok od kroku vysvetlujes pravidla autority, s ktoru ty osobne nic nemas, z teba robi ritoleza. A ak nechapes, kde presne si nadvihoval GMka, tak bohuzial uz nemam co dodat.
Pokračování z crafta
Re: Pokračování z crafta
Je mi luto ze som nikdy nedokazal pochopit, jak nieco ludom ako ty vysvetlit. Stale si budes pisat to svoje. Necham tak radsej.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
To se není čemu divit, když tvoje vysvětlovací metody spočívají v tom urazit toho člověka, pokud možno.Scorp -K- píše:Je mi luto ze som nikdy nedokazal pochopit, jak nieco ludom ako ty vysvetlit. Stale si budes pisat to svoje. Necham tak radsej.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
No uz len ty si tu chybal.
A já jsem ti nechyběl?
Posthunter!!! Ban!!!Erik Nighelt píše:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
pls neRaxik píše:Posthunter!!! Ban!!!Erik Nighelt píše:
nechtěl jsem je zatěžovat texty v takovéto tíživé situaci, tak jsem to vyjádřil smajlíky
Samozrejme ze ano. Pat a Mat su predsa neodlucitelna dvojica.Tuzemack píše:A já jsem ti nechyběl?
Co znamená OP?
Co takhle zalozit topic kde by se hlasily bugy nebo nestandardní věci. Ono vím jak to je s časem a buďme rádi že gm se snaží trochu oživit hru něčím novým. To, že nemají čas vyzkoušet jestli to vše funguje OK je naprosto pochopitelné (alespoň pro mě). Je jen na hráčích jak moc jsou férový a chybu nahlásí bo hru dělají hráči, ne gm.
K tomu craftovi - naprosto ok že je to opravené...
Co takhle zalozit topic kde by se hlasily bugy nebo nestandardní věci. Ono vím jak to je s časem a buďme rádi že gm se snaží trochu oživit hru něčím novým. To, že nemají čas vyzkoušet jestli to vše funguje OK je naprosto pochopitelné (alespoň pro mě). Je jen na hráčích jak moc jsou férový a chybu nahlásí bo hru dělají hráči, ne gm.
Amata, Kelron, Dup, Tichoslapek, Bytost
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
OP = over power - "příliš silné" ale ber to s rezervou, nemám certifikát "nejtyv spíkr"Majk píše:Co znamená OP?
bugy se spíše zneužívají a pak se za to maže a následně se pláče.. bugy můžeš kdykoliv hlásit jak na forku tak gm na icq - osobně jsem při této komunikaci neměl problém, takže to funguje.. (až teda na bishopa, ale tam je něco koulovatého :p )
Re: Craftsman
Četla, každopádně reagovala jsem na tvůj nesmyslný post o ničem. Post za postem urážka a navážení se do jiných hráčů/guild. A vlastně, že ty toho o Kačerech tolik víš mě až zaráží. Přijdu si jako mezi starejma drbnama na náměstí - jedna bába povídala a tak to sežeru i s navijákem, všichni jsou stejný odpad a já jsem ten nejlepší. Tak si jdi kopat na hřiště do balonu, protože víš úplný kulový a nikdo o ty tvoje kecy nestojí.Raxik píše:Jen otázku...četl jsi ten nightwishův příspěvek? Mně osobně to přijde dost k tématu. Že si kopnem do Kačerů, kteří to dělají všechno o nich neznamená, že tahle diskuze se jich skutečně týká. Ale to asi pochopíš až ti sestoupí varlata...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
+1Trinity píše:Četla, každopádně reagovala jsem na tvůj nesmyslný post o ničem. Post za postem urážka a navážení se do jiných hráčů/guild. A vlastně, že ty toho o Kačerech tolik víš mě až zaráží. Přijdu si jako mezi starejma drbnama na náměstí - jedna bába povídala a tak to sežeru i s navijákem, všichni jsou stejný odpad a já jsem ten nejlepší. Tak si jdi kopat na hřiště do balonu, protože víš úplný kulový a nikdo o ty tvoje kecy nestojí.Raxik píše:Jen otázku...četl jsi ten nightwishův příspěvek? Mně osobně to přijde dost k tématu. Že si kopnem do Kačerů, kteří to dělají všechno o nich neznamená, že tahle diskuze se jich skutečně týká. Ale to asi pochopíš až ti sestoupí varlata...
silná a ponižující slova,buď na sebe hrdý/á
a měl/a by ses zamyslet jestli jsi žena/muž bo v některých postech používáš koncovky mužské a někde ženské.. reportoval / potřebovala / nedoporučoval / řešila... zamysli se nad sebou, bo toto ti fakt nejde
Tak každej není nejtyf spíkr, tak se laskavě nenavážej do Kačerů jo???!!!
Přečti si znovu všechny posty a nevynechávej tu část "od ....", díky.Erik Nighelt píše:+1Trinity píše:Četla, každopádně reagovala jsem na tvůj nesmyslný post o ničem. Post za postem urážka a navážení se do jiných hráčů/guild. A vlastně, že ty toho o Kačerech tolik víš mě až zaráží. Přijdu si jako mezi starejma drbnama na náměstí - jedna bába povídala a tak to sežeru i s navijákem, všichni jsou stejný odpad a já jsem ten nejlepší. Tak si jdi kopat na hřiště do balonu, protože víš úplný kulový a nikdo o ty tvoje kecy nestojí.Raxik píše:Jen otázku...četl jsi ten nightwishův příspěvek? Mně osobně to přijde dost k tématu. Že si kopnem do Kačerů, kteří to dělají všechno o nich neznamená, že tahle diskuze se jich skutečně týká. Ale to asi pochopíš až ti sestoupí varlata...
silná a ponižující slova,buď na sebe hrdý/á
a měl/a by ses zamyslet jestli jsi žena/muž bo v některých postech používáš koncovky mužské a někde ženské.. reportoval / potřebovala / nedoporučoval / řešila... zamysli se nad sebou, bo toto ti fakt nejde
Poprosil bych poslat ty "urážky", které jsem údajně píšu. (Samozřejmě odmítám připustit jako urážku poukázání na něčí mezeru v jeho logice, protiřečení si či naprostou utopii.) Chápu, že některým lidem může připadat opačný názor jako urážka, ale to není tak můj problém jako spíš jeho.Trinity píše:Četla, každopádně reagovala jsem na tvůj nesmyslný post o ničem. Post za postem urážka a navážení se do jiných hráčů/guild. A vlastně, že ty toho o Kačerech tolik víš mě až zaráží. Přijdu si jako mezi starejma drbnama na náměstí - jedna bába povídala a tak to sežeru i s navijákem, všichni jsou stejný odpad a já jsem ten nejlepší. Tak si jdi kopat na hřiště do balonu, protože víš úplný kulový a nikdo o ty tvoje kecy nestojí.Raxik píše:Jen otázku...četl jsi ten nightwishův příspěvek? Mně osobně to přijde dost k tématu. Že si kopnem do Kačerů, kteří to dělají všechno o nich neznamená, že tahle diskuze se jich skutečně týká. Ale to asi pochopíš až ti sestoupí varlata...
Prosit můžeš koho chceš a odmítat také... Já například už odmítám na cokoliv ti reagovat, přeci jen mi ještě nesestoupily ty varlata a tak tvojí debatu na úrovni a vlastně ani tebe nemám šanci pochopit.Raxik píše:Poprosil bych poslat ty "urážky", které jsem údajně píšu. (Samozřejmě odmítám připustit jako urážku poukázání na něčí mezeru v jeho logice, protiřečení si či naprostou utopii.) Chápu, že některým lidem může připadat opačný názor jako urážka, ale to není tak můj problém jako spíš jeho.Trinity píše:Četla, každopádně reagovala jsem na tvůj nesmyslný post o ničem. Post za postem urážka a navážení se do jiných hráčů/guild. A vlastně, že ty toho o Kačerech tolik víš mě až zaráží. Přijdu si jako mezi starejma drbnama na náměstí - jedna bába povídala a tak to sežeru i s navijákem, všichni jsou stejný odpad a já jsem ten nejlepší. Tak si jdi kopat na hřiště do balonu, protože víš úplný kulový a nikdo o ty tvoje kecy nestojí.Raxik píše:Jen otázku...četl jsi ten nightwishův příspěvek? Mně osobně to přijde dost k tématu. Že si kopnem do Kačerů, kteří to dělají všechno o nich neznamená, že tahle diskuze se jich skutečně týká. Ale to asi pochopíš až ti sestoupí varlata...
Při nemožnosti podložení svých tvrzení je jedinou možností útěk. Tak to prostě bývá no. A s těmi varlaty to byla jen nemístná reakce na psaní o sobě v ženském i mužském rodě.Prosit můžeš koho chceš a odmítat také... Já například už odmítám na cokoliv ti reagovat, přeci jen mi ještě nesestoupily ty varlata a tak tvojí debatu na úrovni a vlastně ani tebe nemám šanci pochopit.
A toto si vymyslel sam? Aha vlastne nie, Pat ta predbeholTuzemack píše:Tak každej není nejtyf spíkr, tak se laskavě nenavážej do Kačerů jo???!!!
Hau ar ju, ex-prt?Scorp -K- píše:A toto si vymyslel sam? Aha vlastne nie, Pat ta predbeholTuzemack píše:Tak každej není nejtyf spíkr, tak se laskavě nenavážej do Kačerů jo???!!!