Dotaz
Re: Dotaz
Jasně... Jsi tam čekal jak magor a jen co jsem udělal par kroku od dveri tak hned guards ty machre... Když jsem log Vampa pač jsi byl pro mě sedy a chtěl jsem ti udělat to samý tak si drhal .. tak mi tu nic nevykladej prudis porád minulý viken ještě s ostatníma porád nahanení před nasim GH.. Dej nám už konecne pokoj.. Nech nás bejt... A vyhrožovat mě Herkovi nebo ostatním mě už taky nebaví poslouchat...
me se fakt libi jak tento typek umi udelat z praseciny co udelal vlastne dobry skutek a otocit to vlastne ve svuj prospech ze wr vlastne breci breci breci ale ty si to prase prase prase
a co treba minule kdyz si postavou co mela sedou karmu hrac nesl do domku prachy na drazbu a tys ho hnedka zazdil a vyjel ? si proste velke chro chro chro a jeste jsi na to pysny.............. proste mas vazne pokrivene uvazovani i mysl a misto hrani uo by ses mel lecit u psychyatra, at napises cokoliv nezmeni to ze jsi vylizany magor co pro mamon podrizne krk i svoji mame
a co treba minule kdyz si postavou co mela sedou karmu hrac nesl do domku prachy na drazbu a tys ho hnedka zazdil a vyjel ? si proste velke chro chro chro a jeste jsi na to pysny.............. proste mas vazne pokrivene uvazovani i mysl a misto hrani uo by ses mel lecit u psychyatra, at napises cokoliv nezmeni to ze jsi vylizany magor co pro mamon podrizne krk i svoji mame
Naposledy upravil(a) Faragas dne 03.07.2015 18:39:48, celkem upraveno 1 x.
jdi si o tom promluvit s brachou a dejte pokoj vy měFaragas píše:me se fakt libi jak tento typek umi udelat z praseciny co udelal vlastne dobry skutek a otocit to vlastne ve svuj prospech ze wr vlastne breci breci breci ale ty si to prase prase prase
nikdo nevyhrožuje proč lžeš? proč si vymýšliš? no vidíš a kdyby jsi udělal to samé ty mě tak už na foru nic nepíšeš to je moc todle fakt.LaPiZza píše:Jasně... Jsi tam čekal jak magor a jen co jsem udělal par kroku od dveri tak hned guards ty machre... Když jsem log Vampa pač jsi byl pro mě sedy a chtěl jsem ti udělat to samý tak si drhal .. tak mi tu nic nevykladej prudis porád minulý viken ještě s ostatníma porád nahanení před nasim GH.. Dej nám už konecne pokoj.. Nech nás bejt... A vyhrožovat mě Herkovi nebo ostatním mě už taky nebaví poslouchat...

Je mi Tě líto Davídku. Opravdu moc líto
o co ti vlastně jde? a proč mě nadáváš sprostě? máš nervy? kvůli toho že me bouchl jeden z tvých posledních členů v guilde a guardl jsem ho ? o co ti jde? dáš mě pokoj?Faragas píše:tim spamem chces docilit presunuti do pokecu ? aby se nahodou neresilo jaky si zasrany cune ?
to že neustále urážite vy mě to je v pořádku že ano? nemyslíte že je to směrem od vaší guildy WR sobecké? nechcete mě dát pokoj a přestat neustále prudit? proč to děláte? kdyby jste to nedělali tak nemusim napsat guards nebo se snad pletu?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete si treba dopisovat ? Jsem slysel, ze deti z druheho stupne zakladni skoly a chovanci ustavu maji za polovic znamky. Do jedne skupiny jiste patrite.
To sa fakt mal kto stretnut na jednom mieste... Spoteny Herka, Swoodinka, ktory ani sam nevie, kto je, Beautiful (mimochodom to s tym Bengom je pravda, ze predaval za real, viz Non kacer), Pharky (lebo ten musi byt vsade, kde sa nieco deje), a Al Capone.
Chlapci mam taky pocit, ze vy keby sa stretnete na pive, tak by ste si dobre sadli
Chlapci mam taky pocit, ze vy keby sa stretnete na pive, tak by ste si dobre sadli

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Jo, mužeš to zorganizovat, ty by jsi tam byl jako zlatý hřeb večera. A už na tu svoji demenci ber nějaky prážky prosímScorp -K- píše:To sa fakt mal kto stretnut na jednom mieste... Spoteny Herka, Swoodinka, ktory ani sam nevie, kto je, Beautiful (mimochodom to s tym Bengom je pravda, ze predaval za real, viz Non kacer), Pharky (lebo ten musi byt vsade, kde sa nieco deje), a Al Capone.

Jojo Škorpe.. Skoč mi do trenek a oběhni mi gumu pls .... Jsi to nejchytřejší stvoření na DP..
Aj to, ze sa tu budete nadalej hadat jak deti v skolke o tom, kto je vacsi vyplach zaludku, je tiez moznost. Carry on.
McDucks always pay their debts.