Zola píše:já sem čekal že v tom bude něco jiného , dobře mu tak.Chudák lazzarus.
Krádež v domu
Re: Krádež v domu
Naposledy upravil(a) Azealia dne 18.04.2015 13:24:42, celkem upraveno 1 x.
není je to jen odplata za to co on provedl hračům na dp a hlavně naší guilde a to není ani z 10% vráceno to co udělal on takže si dejte pozor na hráče Ilyoaiud,Swoodinka,Prudič Ishha,Conovar,Waringul, a nevím co ještě. dal bych ruku do ohně za to že ani jeden acc nepatří muZola píše:já sem čekal že v tom bude něco jiného , dobře mu tak.Chudák lazzarus.

Davide Davide, k tomu nemám co říct. Že tu na mě vytahuješ všechno co jsem kdy udělal zrovna ty, nejsem takovej blázen, abych tu dohledaval jaký si měl acc, abych říkal na koho si dávat pozor, a za co všechno jsi měl BAN tyAzealia píše:jen dodatek hráč Lazzarus kterého můžete znát jako stáleho navštěvníka Timed Dungeonu

Ano, hrajeme proti sobě, nadávky, smrti to k PvP patří, ale odsud posuď. Včera jsi byl za blue ve Vesperu kde jsem odkopl za reslou postavu domů, a ty jsi tu čekal na mě v hidu za PK postavu, kdyby si mě zabil okey, čert vem ten relog Pk/Blue (spíše dual), ale vlést mi do baraku ? Vylotit pytlíčky black mustanga? mustangy, lamy, ice časti ? Pak tvrdit že mi to vratíš, když tě pustím, a začneš krást další věci ? To ti opravdu příjde normalní ? A teď čekat, že je to v pořádku, když mě vyfullíš barák? ( Pro tebe jsou to jen drobky ) A teď čekat, že to GM nechají být? Když jsi na mě výtahl tu špínu z minulosti ? Za kterou jsem byl potrestanej ?

PS: Mám nový prohlížeč a nemám tu uložené přihlašovací údaje.
Ať si o tobě udělá obrázek každý sám
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... a37ac2b79e

Holt niekto si mamon ide vybrat z dungu, niekto si ho kupi od Wetchera 

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Musím se smát :DDD dobře se podívej na fotku že ten paprdool je jenom překopírovaný a dobře vidíš že jméno je oříznuté Wetcher byl se vším smazaný a nikomu nic nedal, kdybych měl od něj nějaké věci tak gm team už dávno vše smaže. Už se prober ty blboune a slohovka pěkná máš za jedna.Ilyoaiud1 píše:Davide Davide, k tomu nemám co říct. Že tu na mě vytahuješ všechno co jsem kdy udělal zrovna ty, nejsem takovej blázen, abych tu dohledaval jaký si měl acc, abych říkal na koho si dávat pozor, a za co všechno jsi měl BAN tyAzealia píše:jen dodatek hráč Lazzarus kterého můžete znát jako stáleho navštěvníka Timed Dungeonu,nic méně nerad bych abys tu lhal, tak jako lžeš od působení na DP. Všichni kdo tě znají nebudu jmenovat, ví, že jsi jen ulhaný cholerik. Že já jsem zgardoval Lazzaruse je pošetilé tvrdit, ty mě ani neznáš, ani si v tu dobu semnou nehral, a ani sem se s tebou o tom nikdy nebavil, však si s tebou nemám co říct, tudíž bych s tebou ani nikdy nehrál. Tvrdit, že ti zbaraku kradu runy je dost troufalé a skoro až přílíš. Nikdy bych si nedovolil kohokoliv okrást v jeho baraku, sice je pravdou že jsem jednou omylem vešel do tvé kovarny, kde byli dvě Pk ale težko jsem něco ukradl, když mě tam zabili. Navíc, ty tvůj mamon máš moc dobře schovaný od wetchera. Nevím o co ti jde, abych tu na tebe vybalil špínu, a hnus?
Ano, hrajeme proti sobě, nadávky, smrti to k PvP patří, ale odsud posuď. Včera jsi byl za blue ve Vesperu kde jsem odkopl za reslou postavu domů, a ty jsi tu čekal na mě v hidu za PK postavu, kdyby si mě zabil okey, čert vem ten relog Pk/Blue (spíše dual), ale vlést mi do baraku ? Vylotit pytlíčky black mustanga? mustangy, lamy, ice časti ? Pak tvrdit že mi to vratíš, když tě pustím, a začneš krást další věci ? To ti opravdu příjde normalní ? A teď čekat, že je to v pořádku, když mě vyfullíš barák? ( Pro tebe jsou to jen drobky ) A teď čekat, že to GM nechají být? Když jsi na mě výtahl tu špínu z minulosti ? Za kterou jsem byl potrestanej ?Jestli TI GM nedají ban/delete acc za to, že jsi mě vyfullil budíž, ale to, že máš 95% mamonu od wetchera?. to už ti teď asi neprojde.. Já ti dávál druhou šanci, nechtěl jsem to řešit takhle, klidně si mi věci mohl vratit, mohli jsme hrát dál pvp...
Davide Davide, tvoje drzost nezná mezi.
PS: Mám nový prohlížeč a nemám tu uložené přihlašovací údaje.
Ať si o tobě udělá obrázek každý sám
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... a37ac2b79e
Aji kdyby to co tu je byl podle tebe FAKE, jak vysvětlíš ty rare mustangy co si mi ukazoval ? Odkud jsi vzal tolik Ada rob? Odkud máš topka? Odkud máš ty Kovarnu ? Odkud máš ty baraky kolem tvé kovarny? Odkud máš tu žlutou Staffku co si mi ukazoval? A proč si mi psal na icq, že máš věci od Wetchera? No, měl si byl včera rozumnější a ty věci mi vrátit, ale nikdy není pozdě Davide.
A to nebudu zmiňovat to, kolik máš postav a skládaček na nich, nebudem lhát, nikdy si žadný velký dung neprošel a nikdy si nebyl členem či aspon rekrutem nějaké velké guildy.
Každý čin má svůj následek. Na každého se vaří voda. Možná si se smál, jak jsi mě ojeb**, ale znáš to přísloví určitě.
A to nebudu zmiňovat to, kolik máš postav a skládaček na nich, nebudem lhát, nikdy si žadný velký dung neprošel a nikdy si nebyl členem či aspon rekrutem nějaké velké guildy.
Každý čin má svůj následek. Na každého se vaří voda. Možná si se smál, jak jsi mě ojeb**, ale znáš to přísloví určitě.
njn dawidek kdyz vidi zarive pixeli tak ho postihne zachvat a proste musi krast.
a wetcheroj lizal total moc prdoch tak mu wetcher daval vecicky celou dobu moc dobre vedel ze to ma nabugovane kdyz ho smazali (wetchera) porad se me chlubil jak odnej dostal sochy string zadarmo ! dokonce !! je to jeste takovej malej 13 letejch chlapec
a wetcheroj lizal total moc prdoch tak mu wetcher daval vecicky celou dobu moc dobre vedel ze to ma nabugovane kdyz ho smazali (wetchera) porad se me chlubil jak odnej dostal sochy string zadarmo ! dokonce !! je to jeste takovej malej 13 letejch chlapec

Naposledy upravil(a) Faragas dne 18.04.2015 17:46:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:

Forum žije!!!
jen houšť, jen houšť

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ale prosimte herko alespon nelži a radsi se priznej jak bugujes vendora :DD ničím sem se nechlubil jsou to jenom lžiFaragas píše:njn dawidek kdyz vidi zarive pixeli tak ho postihne zachvat a proste musi krast.
a wetcheroj lizal total moc prdoch tak mu wetcher daval vecicky celou dobu moc dobre vedel ze to ma nabugovane kdyz ho smazali (wetchera) porad se me chlubil jak odnej dostal sochy string zadarmo ! dokonce !! je to jeste takovej malej 13 letejch chlapec![]()
no a nak nechapu kde vylizanec kteryho uz parkrat smazali a zabanovali bere drzost si stezovat na forku vid windic
mozna by vas to chtelo smazat oba

Chápu že jsi na mě nasraný že jsme ti pojezdili několikrát guildu ale to se obrať na Aurora Muerte za to naše guilda nemůže že nás tam poslal váš členFaragas píše:njn dawidek kdyz vidi zarive pixeli tak ho postihne zachvat a proste musi krast.
a wetcheroj lizal total moc prdoch tak mu wetcher daval vecicky celou dobu moc dobre vedel ze to ma nabugovane kdyz ho smazali (wetchera) porad se me chlubil jak odnej dostal sochy string zadarmo ! dokonce !! je to jeste takovej malej 13 letejch chlapec![]()
no a nak nechapu kde vylizanec kteryho uz parkrat smazali a zabanovali bere drzost si stezovat na forku vid windic
Kdybych takové věci někdy měl tak o tom ví i GM Team už se prober a dej si fackuIlyoaiud1 píše:Aji kdyby to co tu je byl podle tebe FAKE, jak vysvětlíš ty rare mustangy co si mi ukazoval ? Odkud jsi vzal tolik Ada rob? Odkud máš topka? Odkud máš ty Kovarnu ? Odkud máš ty baraky kolem tvé kovarny? Odkud máš tu žlutou Staffku co si mi ukazoval? A proč si mi psal na icq, že máš věci od Wetchera? No, měl si byl včera rozumnější a ty věci mi vrátit, ale nikdy není pozdě Davide.

Azealia píše:Ale prosimte herko alespon nelži a radsi se priznej jak bugujes vendora :DD ničím sem se nechlubil jsou to jenom lžiFaragas píše:njn dawidek kdyz vidi zarive pixeli tak ho postihne zachvat a proste musi krast.
je neco nekdy bugoval ??? hazej si spinu na nekoho jinyho ty vylizana nulo co si nabugovala taming velmistrovkou
kazdyho jen vyuzivas aby si mel plnou bednu nic jinyho se od tebe ani nikdo nikdy nedocka
to jen ty si muzes myslet ze nekomu vybilis barak a je to v poradku
jjj pojezdil si nasi guildu jen diky tomu ze ste si vecne ke gh chodili brat zalozky a vecne kempili v hidu jjjj ses borecAzealia píše:Chápu že jsi na mě nasraný že jsme ti pojezdili několikrát guildu ale to se obrať na Aurora Muerte za to naše guilda nemůže že nás tam poslal váš členFaragas píše:njn dawidek kdyz vidi zarive pixeli tak ho postihne zachvat a proste musi krast.
Nemáš pravdu a nenervuj se Aurora vás práskal celou dobuFaragas píše:jjj pojezdil si nasi guildu jen diky tomu ze ste si vecne ke gh chodili brat zalozky a vecne kempili v hidu jjjj ses borecAzealia píše:Chápu že jsi na mě nasraný že jsme ti pojezdili několikrát guildu ale to se obrať na Aurora Muerte za to naše guilda nemůže že nás tam poslal váš členFaragas píše:njn dawidek kdyz vidi zarive pixeli tak ho postihne zachvat a proste musi krast.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Haha Shartovi ukradl nekdo ten kopec soch jo:DD? A beztak ste se podelali mezi sebou akorat:DErik Nighelt píše:tak to hodně štěstí, jestli to budou gm řešit stejně jako shartovo ukradených 30 soch tak se nedočkáš ničeho
A konecne nejaky topik kam muzu prispet, protoze se tu posilaji fotky mamonu:D
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A máte to blbci
19.04.2015 10:08 Brent Burns 57a54e - Přechovávání kradených věcí + block, do vysvětelní. *Quido*
19.04.2015 09:45 Azealia 352717 - Krádež v domě, účty zablokovány + majetek. : misoule11, misoule, dr8, dawe23, sirdawe1, milkshake3, fanta, peca2, dawe11, yamaha, nikilaud, milkshake2, majstro. *Quido*

19.04.2015 10:08 Brent Burns 57a54e - Přechovávání kradených věcí + block, do vysvětelní. *Quido*
19.04.2015 09:45 Azealia 352717 - Krádež v domě, účty zablokovány + majetek. : misoule11, misoule, dr8, dawe23, sirdawe1, milkshake3, fanta, peca2, dawe11, yamaha, nikilaud, milkshake2, majstro. *Quido*
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí měl jen polovinuSir Artuhr píše:Haha Shartovi ukradl nekdo ten kopec soch jo:DD? A beztak ste se podelali mezi sebou akorat:DErik Nighelt píše:tak to hodně štěstí, jestli to budou gm řešit stejně jako shartovo ukradených 30 soch tak se nedočkáš ničeho
A konecne nejaky topik kam muzu prispet, protoze se tu posilaji fotky mamonu:D

a všem (jakože i nám, nejen gm) je to tak nějak jedno, bo už hrajeme jen na foru..

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:

Ty vole radsi bych si to proklepnul. Jsem daval PK 30 soch za rare cetky a urcite vas podelal o ty cetky a sochy si pak nechal:D
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
kdepak, sochy byly v bedně bez přístupu okolí
ono je to někde v logu kde ty sochy teďka jsou, ale nikdo nemá náladu to řešit
ale jestli si tohle koupil za 30 soch, tak asi prodám Bimbovi toho rákosníka taky za 30..

ale jestli si tohle koupil za 30 soch, tak asi prodám Bimbovi toho rákosníka taky za 30..

Beztak to ma artu, hacknul mi sekurku