Krádež v domu
Krádež v domu
Zdravím,
včera 16.4.2015 mě v hidu Pk ( Azalie ), vykempil před baráčkem, šel jsem domů po ressu, a jak jsem otevřel dveře vběhl dovnitř, mě samozřejmě hned zabil, a začal mě brát z domu pytlíčky, vzal ice časti, mustangy, pride,snow lamy, prostě všechno co mu přišlo pod ruku. GM zatím nijak nereagovali, snad si toho všimnou na forum.
Díky za jakoukoliv ochotu z pohledu GM.
včera 16.4.2015 mě v hidu Pk ( Azalie ), vykempil před baráčkem, šel jsem domů po ressu, a jak jsem otevřel dveře vběhl dovnitř, mě samozřejmě hned zabil, a začal mě brát z domu pytlíčky, vzal ice časti, mustangy, pride,snow lamy, prostě všechno co mu přišlo pod ruku. GM zatím nijak nereagovali, snad si toho všimnou na forum.
Díky za jakoukoliv ochotu z pohledu GM.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krádež v domu
tak to hodně štěstí
, jestli to budou gm řešit stejně jako shartovo ukradených 30 soch tak se nedočkáš ničeho 

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Na Stránkách se píše že jediný bezpečný místo je v Truhlách že ani v Domu nemůže bejt 100% zabezpečeno.
Tak asi
Tak asi
Říkáš to, jak kdyby to bylo v pořádku, že mě vykradli... Příteli přečti si pravidla:Rod Sacketts II píše:Na Stránkách se píše že jediný bezpečný místo je v Truhlách že ani v Domu nemůže bejt 100% zabezpečeno.
Tak asi
Domy a soukromé vlastnictví
Je zakázáno vykrádání příbytků obecně. Pravidlo se vztahuje na vykrádání pomocí bugů a násilné či nechtěné vniknutí do domu. Nevztahuje se na nevyjasněné vztahy v rámci obyvatel domu.
Je zakázán vstup do cizích domů, pokud k tomu nedal majitel tohoto domu svůj výslovný souhlas. Na žádost majitele je možno vyvázat dům z tohoto pravidla a pravidel pro boj. Více:
Tvoje řešení je častečné řešení, mám dum, proč bych xxx předmětu měl mít v sekurkách, nebo ještě k tomu v několika sekurkách. Nesmysl.. Je dáno v pravidlech, že prostě nemuže ti tam typek čekat v hidu jak kopneš, zabít tě v baraku, vykrást ti barák a doufat, že GM nezasáhnou s tím, že jsem to měl mít v sekurkách. Možná do příště, jestli nějaké přístě bude.
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Azalie dostane BAN, ale nevím jestli Ti někdo něco vrátí, každopádně hodně štěstí
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No nechápu toho čorkáře.Co si jako myslí?Co z toho bude mít?Akorád delete ban z lupu bude mít prd.Přeci mu muselo bejt jasné hned od začátku že to majitel nahlásí ne?Bud je to vopravdu takovej blbec nebo to bylo uplně jinak , co 

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nech si dům zabezpečit Guildovní runou, nebo používej Detect Hiden...Ilyoaiud píše:.....
A v pořádku to neni, ale prasata se najdou.
Pokud nemáš bezpravidlák, tak to je hodně low pokus no
.

Itemy ti urcite nevratia, akurat dostane delete. Takisto ako mne nejaky trotl znicil itemy sumom zo strechy. Asi mu stalo 2 magicke latky za delete 5 accountov

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Je pravda že s vrácením itemů z krádeže byl dycky problém a vlastně dovoloval tak zlodějům než na DP skončí otrávit hraní někomu dalšímu. Tak doufám, že ti ty itemy vrátí at z toho má zloděj opravdu jen del accountu.
Ale po těch XY aférách s výkrádáním domů se docela divím, že má někdo tak cenný majetek mimo sekurky/bezpečné truhly. Přece víš jak to dopadlo v jiných případech ne ? Zloděj byl smazán, ale věci se nevracely...
Ale po těch XY aférách s výkrádáním domů se docela divím, že má někdo tak cenný majetek mimo sekurky/bezpečné truhly. Přece víš jak to dopadlo v jiných případech ne ? Zloděj byl smazán, ale věci se nevracely...
Zdravím reaguju na věc s krádeží v domě. Jde o to že hráč jménem Lucas Stouler kterého všichni znají jako Murto, The Cynik,Su Shi,Prudič Isha a další nezpočet dalších postav které znáte jako podvnodníky, zloděje, atd...viz prohřešky Zneužívání dual klienta, nedodržování relog timeru Blue<>PK, prasení a prudění ostatních hráčů. Vzhledem k historii : Ban IP 89.177.63.59, blokace všech logovaných účtů: rang4, jenikz, okainstnuto, Rohan4, palat1, kevin88. *Ocroc*29.04.2014 09:32 Swoodinka 0e2ace - Relogování Blue<>PK bez povinné pauzy. *Ocroc*02.01.2014 22:50 Windic 269509 -Order- Neustálé znepřijemňování hry ostatním hráčům, čeho je moc toho je příliš. Jail + logy. Další prohřešek = smazání učtu. *Qvido* 28.10.2013 13:53 Windic 269509 - Relog blue < > pk bez povinné pauzy. Vzhledem k historii to bude za 750 logů na každé postavě. *Ocroc* 05.08.2012 10:44 Issha de641a COOL Zásadní zneužití dual klienta k vylootování šedého hráče. Prudič a 2k logů. *Ocroc*09.04.2012 19:58 The Cynik 44c490 - Krádež v baráku skrze cizí účet, účet bude smazán + bloknut účet cesar. *Ocroc*
TO je jenom něco málo z jeho historie to je hráč při kterém stojíte.
Vysvětlení proč se to stalo: My jako guilda MasokisM která si něco buduje, budovala a tenhle hráč se nám vše pokoušel překazit lhaním znepříjemňovaním hry tím že nám několikrat vběhl do domu ukradl runy věci co byli na zemi, relogoval frakci na pk atd.. a tydle věci gm neřešili, tak na popud GM Qida který jasně řekl TYHLE VÁLKY SI VYŘEŠTE MEZI SEBOU! tak jsem mu to jen oplatil a tak jak on přehání se vůbec nestalo z toho co řekl mu můžete věřit tak 2%. tak si udělejte obrazek. Chápu že nás nikdo nemá rád skrze pojíždění, ale i to ke hře patří a jestli má někdo dostat ban ip nebo delete acc tak to tak je. Navíc tenhle člověk nikdy neměl vlastní acc a je zajímávé že se ohaní věcima které sám děla takže je to fifty fifty. Příjemné hraní všem.
TO je jenom něco málo z jeho historie to je hráč při kterém stojíte.
Vysvětlení proč se to stalo: My jako guilda MasokisM která si něco buduje, budovala a tenhle hráč se nám vše pokoušel překazit lhaním znepříjemňovaním hry tím že nám několikrat vběhl do domu ukradl runy věci co byli na zemi, relogoval frakci na pk atd.. a tydle věci gm neřešili, tak na popud GM Qida který jasně řekl TYHLE VÁLKY SI VYŘEŠTE MEZI SEBOU! tak jsem mu to jen oplatil a tak jak on přehání se vůbec nestalo z toho co řekl mu můžete věřit tak 2%. tak si udělejte obrazek. Chápu že nás nikdo nemá rád skrze pojíždění, ale i to ke hře patří a jestli má někdo dostat ban ip nebo delete acc tak to tak je. Navíc tenhle člověk nikdy neměl vlastní acc a je zajímávé že se ohaní věcima které sám děla takže je to fifty fifty. Příjemné hraní všem.
Azealia píše:....znepříjemňovaním hry ..... Příjemné hraní všem.

jen dodatek hráč Lazzarus kterého můžete znát jako stáleho navštěvníka Timed Dungeonu, který pomáhal tomuto zbabělci a věřil mu a protože byl crim kvůli VOGU který použil v timed dungu tak tenhle kamrát, přítel si na svého pomocníka počkal před domem a tlačítkem GUARDS ho připravil o Adamantium robu a teď tu bude brečet.
Ale od toho PK je to ke hře patří...PK se musí taky nějak uživit.Nagamma píše:Azealia píše:....znepříjemňovaním hry ..... Příjemné hraní všem.
tak to sedí od PK, který mi zkur.í hru, kdekoliv ho potkám. Bravo
Azealia píše:Ale od toho PK je to ke hře patří...PK se musí taky nějak uživit.Nagamma píše:Azealia píše:....znepříjemňovaním hry ..... Příjemné hraní všem.
tak to sedí od PK, který mi zkur.í hru, kdekoliv ho potkám. Bravo
to ovšem na věci nic nemění. Patří to ke hře, ale to, že mi zkazíš hru, je pravda. Bohužel jsem pvp trouba a tak vy podobní setsakra ovlivňujete můj dojem ze hry. Díky ti.

Ale od toho PK je to ke hře patří...PK se musí taky nějak uživit.[/quote]
to ovšem na věci nic nemění. Patří to ke hře, ale to, že mi zkazíš hru, je pravda. Bohužel jsem pvp trouba a tak vy podobní setsakra ovlivňujete můj dojem ze hry. Díky ti.[/quote]
Ale naserver jdeš stím že tě může pk zabít. :-)tak se potom není čemu divit když jsem tu já začínal zabíjeli mě pkčka do konce na hb

už to neřešme. Co nadělám 

Myslel jsem si, ze ti ktere jsem nedokazal na DP snest budou postupne odchazet pryc, kdyz bude hrat malo lidi. Ale bohuzel to tak neni. Asi nemaji nouzi o ziskani dalsich a dalsich vybavenejch loginu
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
já sem čekal že v tom bude něco jiného , dobře mu tak.Chudák lazzarus.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Guilda MasokisM ma pouze svoje acc a hraje jen svoje postavy. Ale tenhle frajírek co se ohrazuje krádeží je ten největší zločinec na serveru nemá jediný svůj acc.Pheme píše:Myslel jsem si, ze ti ktere jsem nedokazal na DP snest budou postupne odchazet pryc, kdyz bude hrat malo lidi. Ale bohuzel to tak neni. Asi nemaji nouzi o ziskani dalsich a dalsich vybavenejch loginu