Overboostnuty Charakter a...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Overboostnuty Charakter a...

Příspěvek od Dudek »

Tak si furt vy cerveny smucky nestezujte, ze obcas dostanete po prdeli.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Dudek píše:Tak si furt vy cerveny smucky nestezujte, ze obcas dostanete po prdeli.
Raz sa stazuje jedna strana, raz druha , tam si nieje co vycitat. Akurat ze vam sa pomaha systemovo, PKckam nie. Ale aj tak nechapem, co ma nevybalancovanost jedneho charu oproti ostatnym s tym, ze PK dostanu po prdeli :D
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Protože co tak pozoruju, tak i z řad PvPerů, si stěžují ti červení, ne ti modří. Třeba teď se zavedlo opatření, že ranger, co si jde tamnout jezdítko musí mít nějakej equip, myslim. že se to zavedlo taky z velké části kvůli červenejm co pojižděli tamery, a když museli na ranga, aby ho dali, utratit celejch 20 regu, aby z toho taky něco měli, vony ty shrinky a klacek nic nestoji v porovnání s regama a 3 TMR. (netvrdim, že je to jedinej duvod, a navíc mi to nevadí, že musím něco nosit) Tak neříkejte, že se systémově dělá všechno pro modrý.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Kdyz zkusite zapojit mozek. Opravdu chcete, aby se neco oslabovalo? Ano, pokakany pvp me nezajima
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:Protože co tak pozoruju, tak i z řad PvPerů, si stěžují ti červení, ne ti modří. Třeba teď se zavedlo opatření, že ranger, co si jde tamnout jezdítko musí mít nějakej equip, myslim. že se to zavedlo taky z velké části kvůli červenejm co pojižděli tamery, a když museli na ranga, aby ho dali, utratit celejch 20 regu, aby z toho taky něco měli, vony ty shrinky a klacek nic nestoji v porovnání s regama a 3 TMR. (netvrdim, že je to jedinej duvod, a navíc mi to nevadí, že musím něco nosit) Tak neříkejte, že se systémově dělá všechno pro modrý.
Ty si uplny noob proste :D ranga samozrejme ze zabije PK ked je bud afk alebo PvP lama ty nevies pochopit princip tejto hry ze tato hra je o skille a nie nejake WoWko kde mas lvl 150 a stojis AFK a pomlatis vsetkych dookola, keby rang mal co len +5 luk tak rozmasakruje to PK, akoze kludne pod proti mne s PKckoma ja pojdem za ranga nezabijes ma nikdy ani nikto

A vies preco si PK teraz stazuju? Kedysi PK mohli na TRH
kedysi PK mohli pojazdievat dungy
kedysi PK hrali ked DP este nebol anti-pk server
atd atd.. milion veci sa zmenilo len ty si chodis decaky a nic ine nevies, nie to este to pochopit

A presne ako sa tu uz zrovnavalo, war s mino kombom za 8M a bersou / master vikom za dalsich 2-3m proste neumlati wampa ktory ma iba "1 top cast"
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Strigwyr píše:[
atd atd.. milion veci sa zmenilo len ty si chodis decaky a nic ine nevies, nie to este to pochopit

A presne ako sa tu uz zrovnavalo, war s mino kombom za 8M a bersou / master vikom za dalsich 2-3m proste neumlati wampa ktory ma iba "1 top cast"
Driv Pkcka nemohli na trh vubec, ted mohou.
Driv pk mohi pojizdet dungy, tedka mohou taky. Dokonce je mohou i kempit tak, aby jim nikdo neutek.
Driv pkcka nemali moznost kopat pres RB, protoze kopal primo pod mestaka. Tedka mohou.

Vamp nekolikrat umre a ma nenavratne cast pryc. War muze umrit 100x a zadnou cast kompletu prijit nemusi.

Ale chapu rozhorceni, ze prskajici povolani, na provoz nejlevnejsi, nejefektivnejsi pomerem cena/vykon - dmg za behahu nejvetsi a cil se muze hejbat jak chce, jediny temer solopovolani.

Brecte, kricte, jak maji ostatni povolani vyhody. A ja doufam, ze budete kricet a brecet mnohem vic casem. Nechceme prsky oslabovat, ale v zavislosti tom, budeme posilovat prave ty na provoz drahe povolani.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Teď mi nějak uniklo včem je/byl ten vamp tak drahý :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acar, ano pre PK je dobra vec ten RB lenze dakedy PK mohli na trh, potom nemohli, a teraz mozu ale to je take "mozu" kto ma cas prebijat dung kym pride na trh :) tam nejde o to predat/kupit ale v bezpeci refnut ale ok to neriesim,

a neplace sa tu preto ze by bol prsk slaby, ale pre to ze vamp je extremne silny

Acar mne sa tak paci ako ty vzdy hovoris okolo veci omacky ale nikdy nie konkretne na to presne 8)

A prosim ta, to ze War moze lahnut s tym EQUIPOM 100x to je tak naivne :D proste :D - Ide o to, ze bud lahnes v dungu a prides o equip- staci 1x lahnut, alebo lahnes v pvp - takisto prides o cely equip a vamp ma ten morf na 15 pouziti a ide o to ze ked proste lahne 1-2x tak uz stejne ten morf nebude mat takisto ako war TOP kombo a zbran
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Dal by som 2 jednoduche zmeny:

v stone morfe gangrel nemoze pouzit zrychlovatko...

na top morf treba cely komplet a nie len jednu cast a dat tam o neco viac nabiti... (ked je top morf ekvivalent top brnka a zbrane u wara, tak len jedna cast je trosku divne)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Severka píše:Dal by som 2 jednoduche zmeny:

na top morf treba cely komplet a nie len jednu cast a dat tam o neco viac nabiti... (ked je top morf ekvivalent top brnka a zbrane u wara, tak len jedna cast je trosku divne)
Bud at to zůstane tak jak je. Nebo at teda Gangrel upír vymění celý TOP complet za crystal s neomezenýma nabitíma. Samozřejmě , že při morfu s ním nebude moct hejbat a nebude Nb. Ale je mi to celkem jedno. Upíra už nehraju.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Miki píše:

Bud at to zůstane tak jak je. Nebo at teda Gangrel upír vymění celý TOP complet za crystal s neomezenýma nabitíma. Samozřejmě , že při morfu s ním nebude moct hejbat a nebude Nb. Ale je mi to celkem jedno. Upíra už nehraju.
Tak to by bol celkom dobry napad, ze by krystal nebol NB ani Link, ale potom tu este ostava stone morf ktory je tiez naozaj silny...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

je ale bez zrychlovatka se nebude plest moc do pvp :) max na pasti atd :)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Strigwyr píše:
Miki píše:

Tak to by bol celkom dobry napad, ze by krystal nebol NB ani Link, ale potom tu este ostava stone morf ktory je tiez naozaj silny...
Stone Morf je silný a tak by to mělo být. Upír musí mít krev a horizit. A pokad ty v PvP upíroj neumíš hodit (haluze , snížení inteligence a dvě pary) , tak je to holt smůla.

PS:Prskavky mají výhodu ve world PvP , Upír má výhodu v uzkém prostoru. Pokad tě pojel v uzkém prostoru , tak je tvoje chyba, že jsi se tam nechal nalákat. A pokad tě pojel v dungu, tak je to chyba vaší pojížděcí skupiny, že jste nepoužili mozek.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ale miki, vamp nebeha sam proste ja som si solo zaparoval 2 vampov ale dalej nic viac nemozem potom ich modrak odsipkoval a spoluhraci urobia to iste, iba o to ide proste ze so zrychlovatkom je to prebust
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokud to sám nezvládáš, tak to zkus jako vampír v partě.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:
Dudek píše:Protože co tak pozoruju, tak i z řad PvPerů, si stěžují ti červení, ne ti modří. Třeba teď se zavedlo opatření, že ranger, co si jde tamnout jezdítko musí mít nějakej equip, myslim. že se to zavedlo taky z velké části kvůli červenejm co pojižděli tamery, a když museli na ranga, aby ho dali, utratit celejch 20 regu, aby z toho taky něco měli, vony ty shrinky a klacek nic nestoji v porovnání s regama a 3 TMR. (netvrdim, že je to jedinej duvod, a navíc mi to nevadí, že musím něco nosit) Tak neříkejte, že se systémově dělá všechno pro modrý.
Ty si uplny noob proste :D ranga samozrejme ze zabije PK ked je bud afk alebo PvP lama ty nevies pochopit princip tejto hry ze tato hra je o skille a nie nejake WoWko kde mas lvl 150 a stojis AFK a pomlatis vsetkych dookola, keby rang mal co len +5 luk tak rozmasakruje to PK, akoze kludne pod proti mne s PKckoma ja pojdem za ranga nezabijes ma nikdy ani nikto

smutne top pvp macher na DP a nikto nepocuva jeho blaboli

ad umretie war/vamp
war moze v dungu (nie vylah) umret kolkokrat chce vamp v top morfe to ma obmedzene 2,5 smri na 1 top cast takze teraz prezmenu ty trepes uuuuplne blbosti
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Hm. Srovnávat sílu povolání v PvP a PvM je celkem úsměvné. Nicméně - strašně dlouho platilo, že v PvP je supe všechno, co má dmg na dálku a pokud možno ještě za běhu. Ať už tuhle tezi zboří jakékoli povolání, je to obrovské plus. To že je gangrel silnější v PvM než warr je myslím fakt, jediná výhoda warra je v tom, že se správnou výbavou je zcela nezávislý na fame a počtu smrtí v dungu. V DMG, HP a konstituci je mnohem slabší. O cenách výbavy v gp u těchto dvou povolání nemá myslím vůbec smysl mluvit, protože jsou na zcela opačných koncích grafu :)

Nicméně bych s hodnocením počkal, až bude mít warr specky, protože se srovnává neporovnatelné - je to jako srovnávat DMG ostrostřelce s DMG ragera před zavedením specializací...
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Dudek píše:...
Rangovia musia nosit equip kvoli vasmu stylu tamovania , nie kvoli tomu ze by PK nemali co lotit
Acarus píše: Driv Pkcka nemohli na trh vubec, ted mohou.
Driv pk mohi pojizdet dungy, tedka mohou taky. Dokonce je mohou i kempit tak, aby jim nikdo neutek.
Driv pkcka nemali moznost kopat pres RB, protoze kopal primo pod mestaka. Tedka mohou.

Vamp nekolikrat umre a ma nenavratne cast pryc. War muze umrit 100x a zadnou cast kompletu prijit nemusi.

Ale chapu rozhorceni, ze prskajici povolani, na provoz nejlevnejsi, nejefektivnejsi pomerem cena/vykon - dmg za behahu nejvetsi a cil se muze hejbat jak chce, jediny temer solopovolani.

Brecte, kricte, jak maji ostatni povolani vyhody. A ja doufam, ze budete kricet a brecet mnohem vic casem. Nechceme prsky oslabovat, ale v zavislosti tom, budeme posilovat prave ty na provoz drahe povolani.
1.Kedysi mohli PK na trh portom.
2. Dalsi teoreticky blabol. Dobiehat? Isteze... s mrtvym modrakom pred dungom s 2 bandami v tele ktory dava pozor s vyhovorkou "cakam tu na nahodneho okoloiduceho aby ma ressol". Kempit? Isteze, v x PKckach sa oplati cakat na 500 fame z holeho predskokana.
3. ojojoj PK maju ekvivalent modrackeho RB... SAPPORT!
Retromancer píše:Hm. Srovnávat sílu povolání v PvP a PvM je celkem úsměvné. Nicméně - strašně dlouho platilo, že v PvP je supe všechno, co má dmg na dálku a pokud možno ještě za běhu.
A to z jedineho dovodu. Logika modrakov je jednoducha... Uvidim PK -> bezim do GZ. A teraz mi povedz, s akym inym povolanim zabijes takehoto cloveka ako s prskom.
Sysel
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sysel »

Ono by bohatě stačilo kdyby se těm vampům omezilo zrychlovátko na pvm, nevím jestli to nějak jde ale prostě do pvp to nemá co dělat...když běhá 3x vamp se zrychlovátkem a běhám cléra s max boostem tak jedna para je pro mě automatická smrt... ;-) a jak se tu všeci hájí tím že mu máme snížit staty a dát 2 pary.. skuste si to když máte za prdelí 12 cv njůbů a 5 empovců... ;-)
(Empovci jsou taky njůbové ale na ts...) ;-)
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

copak, uz ma vamp v morfu sanci neco v pvp udelat (jen ve skupine, solo sotva) a ne jen utikat bez sance ze utece bo vam neutece ani kdyz vam zmizi vysumenej kun?:D budte radi ze nejsou tremere vampove.
Odpovědět