Taming
Re: Taming
Když je must v animal boxu tak po jendoduchým levým klikem na animal box vidíš typ musta co je uvnitř.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to mas pravdu, to resi muj problem, neresi to ten druhej.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
jakej druhej?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Když to kupuješ na trhu, tak nekupuješ s animal boxem, vetšinou.
jémináčku... tak buď se ty musty nauč poznávat, nebo je nekupuj..:p Ale chápu, že tě štve že sis koupil čokoládovou figurku :p
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ja si je nekupuju, jen me to napadlo,.
tak to ber tak, že ne všechno může být systémově pořešeno a je potřeba nějaké fantazie:p
Vim že tento post bude asi zbytecny ale ten trein tamingu je fakt silenej... po cca 11 hodinach cisteho casu treinu a obihani respu za 3 dny mam 3% tamingu... Uo by mela byt zabava a ne otrocina...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Vitaj, kazdy kto ma 100 si to tiez absolvoval takze si nepomozes :pKiriela píše:Vim že tento post bude asi zbytecny ale ten trein tamingu je fakt silenej... po cca 11 hodinach cisteho casu treinu a obihani respu za 3 dny mam 3% tamingu... Uo by mela byt zabava a ne otrocina...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Bohuzel mas asi pravdu... Ale mohlo se to udelat nejakou zabavnejsi formou nebo aspon ne tak casove narocnou... Pro ty z nas co chodi doprace a tak je to trein snad i na roky...
Ano nekteri to trenovali nekolik roku, delali prestavky protoze je to nebavilo. Kdyz by to slo trenovat rychleji, nebo pustim makro a jdu se divat film, tak by ho mel kazdej. Vlastne v dnesni dobe nebude moc lidi, kteri by nemeli pristup na postavu s max tamingem
A kdyby to mel kazdy na 100 tak co by se tak hrozne zmenillo? Lamky a kone jsou vecne vytameny uz ted... Musty z low dngu uz nikdo stejne nekupuje... A do tech topdngu se dostane je par lidi... Jenom se ze zabavy stala prace... Nedivim se, ze lidi radsi jdou na wowko a podobne hry...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš hodně různých možností co dělat...Kiriela píše:A kdyby to mel kazdy na 100 tak co by se tak hrozne zmenillo? Lamky a kone jsou vecne vytameny uz ted... Musty z low dngu uz nikdo stejne nekupuje... A do tech topdngu se dostane je par lidi... Jenom se ze zabavy stala prace... Nedivim se, ze lidi radsi jdou na wowko a podobne hry...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Díváš se na taming, jen z pohledu jezdítek, a to je špatnej pohled, není to jen o nich.
Myslis klamaky? na to aby jsi tamoval a vydelaval na klamacich ti staci nejakej 40 taming a nepotrebujes ani 100... Stejne ti 90% lidi co maj taming 100 klamaky koupi misto toho aby si je natamovali... Se podivej kdo prodava klamaky... Je to malinkej zlomek lidi co ten skill maj...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Taming neni skill kterej by byl nutnej pro hrani ranga. Je to takovej bonus ho mit, takze neni duvod, aby byl lehce dostupnej. Holt jsou nektery skilly, ktery jsou na dlouho a to je dobre. Kdyby si mel vsechny skilly max za 3 mesice, nemel bys za chvili co delat :P
A pokud je podle tebe nic moc, jak pises a jeste te to nebavi ho trenovat, tak proc ho potom trenujes?
A pokud je podle tebe nic moc, jak pises a jeste te to nebavi ho trenovat, tak proc ho potom trenujes?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Mephiste mel by jsis poradne precist co jsem napsal... Jde o to, ze my co pracujem a mame treba max 2 hodky dene na uo tak ten taming je doslova na roky neuveritelne nudy... Je to hra a melo by jit hlavne o zabavu... Nebo si snad myslis, ze nemam pravdu?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ja te chapu, ja taky pracuju, studuju a casu mam malo. Ale tak te prece nikdo nenuti ten taming delat? Pokud te to trenovani nebavi, tak by te stejne tak nebavilo tamovat klamaky. Takze jediny k cemu by ti taming byl by byli mustove v dungach. Tak proste ozel musty a nemusis travit spousty hodin treninkem tamingu.Kiriela píše:Mephiste mel by jsis poradne precist co jsem napsal... Jde o to, ze my co pracujem a mame treba max 2 hodky dene na uo tak ten taming je doslova na roky neuveritelne nudy... Je to hra a melo by jit hlavne o zabavu... Nebo si snad myslis, ze nemam pravdu?
Za ranga bez tamingu muzes prece uplne normalne hrat a nijak omezenej nebudes, klamaky si muzes nakoupit.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
Rang je moje nejoblibenejsi postava... Uz mam 2000 base total... Proste u toho ranga bych rad mel vse.. A ty mustiky bych rad mel pro sebe a guildu... A co je na tom spatneho? Nerikam ze to ma byt za den... Ale ted je to opravdu priliz pomale.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
tak ked chces mat vsetko tak to musis prekusnut proste... ja som to trenil neak 3 mesiace v kuse, tiez to prd liezlo a nic som s tym nemohol spravit :pKiriela píše:Rang je moje nejoblibenejsi postava... Uz mam 2000 base total... Proste u toho ranga bych rad mel vse.. A ty mustiky bych rad mel pro sebe a guildu... A co je na tom spatneho? Nerikam ze to ma byt za den... Ale ted je to opravdu priliz pomale.
Sklb - okrasny clovek