Taming

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Taming

Příspěvek od Rainbow »

Mám dotaz proč nejde trenit taming klasickou tamingovkou.....dřív to smysl mělo když fungoval příkaz all release, ale proč to nejde ted aspon by trenici byli odměněni formou klamaku
Bagr
Inkless
Inkless

Re: Taming

Příspěvek od Bagr »

Pokud vím, tak protože by se našli chytráci co narvali celý byt milionem zvířátek, nechali je zdivočet, tamnuli a opět dokola :) Aspoň to bylo tuším zdůvodnění.

Edit. překlep
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Škoda no...neni lepší toto chování trestat a udělat s treninku tamingu menší pakarnu?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Vzhledem k tomu, jak je taming výnosnej skill, bych řekl, že je to pakárna adekvátní.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Taming u jednoho rangera mam maxlej , ano je to výnosné, ale cca stejně jako incript, alchemka a další výrobní skili. ale stejně jako u těchto skilu již v průběhu treninku vytváříme hodnotu (pog svitky, trka apod) tak nechapu proč ne u tamingu
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

U tamingu vytváříš zrovna tak .
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Při treninku nic nevytváříš
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rainbow píše:Taming u jednoho rangera mam maxlej , ano je to výnosné, ale cca stejně jako incript, alchemka a další výrobní skili. ale stejně jako u těchto skilu již v průběhu treninku vytváříme hodnotu (pog svitky, trka apod) tak nechapu proč ne u tamingu
To se pletes a seredne. Ty v treninku jakyho koliv skillu vkladas svuj cas, tady si budeme asi jeste trast rumama a kyvat hlavama jakou mame oba pravdu, ale zapomnel si ze pri treninku tamingu uz nevkladas nic, narozdil od pana alchemisty a pisalka, pripadne pana kovare, kterej do toho rve suroviny za nemale penize a jako vysledek ma obvykle jeste navic neco, co nedokaze ani zpenezit, kudlicky, agility poty a podobne.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Na druhou stranu, kdyby alespoň tou tréningovou tamingou se to zvíře "tamnulo" na první pokus (pokud je na tamnutí šance), stal by se z toho tréningu rázem o hodně menší opruz, ačkoli by rangeři za tréning stále nic nevydělávali. Proti tomu by snad nemusel nikdo nic namítat - kozy by se nažraly a zelí by zůstalo celý....
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Vy jste jak magoři, spawny stejně musím oběhat všechny, tak mám sebou klacky oba, a jakmile mi zvířátko nedává šanci na gain, tak přehodím klacek a beru ho jako klamáka. Nevím co byste chtěli stojí Vás každej klamák jenom 3 batwingy a prodává se to krásně. A argument na to, že se to má trenit napoprve, je taky pěkná blbost to by tech spawnu po dp muselo byt tak někde kolem 10 K, jak rychle by to bylo vytamovany.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ted po zmene vyhazovani klamaku je mozna tamovat ty slaboucky dobrej kseft, ale kdyz sem to trenoval, tak nez mavat desnou dobu ostrou hulkou sem to radeji zabijel. Ostatne kvuli zisku sem to netrenoval
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Jako s tím vkladem máš pravdu....zas alch ins jdou trenovat i napůl afk (při sledovaní serialu či praci) to u tamingu nelze a to by mohlo vyvažovat ten vklad....tamnutí na první beru jako blbost
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rainbow píše:Jako s tím vkladem máš pravdu....zas alch ins jdou trenovat i napůl afk (při sledovaní serialu či praci) to u tamingu nelze a to by mohlo vyvažovat ten vklad....tamnutí na první beru jako blbost
verim tomu, ze jde napsat takove makro, ktere ti to obeha samo.
Bagr
Inkless
Inkless

Příspěvek od Bagr »

Rainbow píše:Jako s tím vkladem máš pravdu....zas alch ins jdou trenovat i napůl afk (při sledovaní serialu či praci) to u tamingu nelze a to by mohlo vyvažovat ten vklad....tamnutí na první beru jako blbost
Dělám teďkom taming na vampovi a že by se u toho nedalo koukat na seriál se říct nedá. Člověk přiběhne k spawnu, pak tam deset minut máchá stafkou jak pako než mu to ten skill stejně nedá a během toho se člověk kouká a semtam překlikne, popř. má okno seriálu na část obrazovky aby viděl postavu.. A vždy se dá na konec skriptu přihodit přehrání zvuku, když dotamuje :)

Mám za sebou alchemku ze které bylo akorát milion niígsightů a lesser agility potionů, než to začlo vůbec něco vracet, udělal jsem blacksmithing, tinkering ze kterých člověk téměř nic nemá (krom locků od vyššího skillu, ale i těch je pár), ale z tamingu i při skillu 40 už mám háfo klamáků, které využiju.

Je to otrava, ale zas to něco přinese. A když vidím ty ceny, za jaké jsou někdy lvl 1,2 klamáci, bullové a krávy k mání, tak si říkam, že prodat je, tak to hodí slušné gp. Ono to zas tak blbě nastavené není..
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Tak klido lock.....narážel jsem jen na to, že jsem myslel, že training stafka byla zavedená kvůli příkazu all release, odpovědi se mi dostalo
mililim
Inkless
Inkless

Příspěvek od mililim »

a u mága se s tamingem teda nic nezmenilo .. stále tento skill prostě vůbec nemá a nemůže natrénit .. ?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

mililim píše:a u mága se s tamingem teda nic nezmenilo .. stále tento skill prostě vůbec nemá a nemůže natrénit .. ?
Mas smulu, ze mas jenom maga. Nikdo ti nedal acc, nebo login na ranga
Ono kazde povolani ma nejake skily, ktere vyuzije krome pro svoji potrebu i na kseft, ty jako mag mas inscript, cartography, alchemy. A ten kdo ma jen ranga s tamingem potrebuje treba tebe, aby mel pitivo a svitky. Taming by te stejne nebavil trenovat :wink:
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Mám takovej návrh, nedalo by se na stránky k tamingu, u jezditek přidat i jejich obrázek,jak vypadají shrinknutý? Protože těď se tak divám, co mám doma za musty, a vlastně to ani nepoznám, pokud je nechci odshrinknout. Možná by to pomohlo i při obchodování s jezdítkama, protože někdo mi to strčí do tradeokna a já vím prd, jak se to přebarví, až se to odshrinkne. (ne, že by se mi to stalo)
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

animal box? :p
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ten řeší co a jak?
Zamčeno