Vanocni stromek
Re: Vanocni stromek
Viz novinky:
14.12.2010 18:04
Vánoční stromečky,
Vážení hráči, od dnešního dne lze různými způsoby získat poukázku na vánoční stromeček. Chceme také upoozornit na to, že postavený stromeček musí měnit zónu v jeho okolí a a je-li stromeček v domečku, lze si zjistit pomocí příkazu .where kam až jeho zóna sahá. Bohužel v zóně stromečku mizí věci na zemi stějně jako na zemi mimo domeček. Dávajte si na to zvýšenou opatrnost, aby Vám nějaké věci nezmizely.
14.12.2010 18:04
Vánoční stromečky,
Vážení hráči, od dnešního dne lze různými způsoby získat poukázku na vánoční stromeček. Chceme také upoozornit na to, že postavený stromeček musí měnit zónu v jeho okolí a a je-li stromeček v domečku, lze si zjistit pomocí příkazu .where kam až jeho zóna sahá. Bohužel v zóně stromečku mizí věci na zemi stějně jako na zemi mimo domeček. Dávajte si na to zvýšenou opatrnost, aby Vám nějaké věci nezmizely.
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
Karolilinecka píše:radeji neemischel píše:Mela bych dotaz: narusuje stromecek jako loni domovni zonu? Jen jestli si ho muzu postavit v domecku a budu moci kolem neho chodit? A davat pod nej predmety? Nebo jako loni radej nee? Dekuju
V novinkach bylo, ze se strom rusit nemuze... Jen doporucuji to nedavat do patrovniho domu, jelikoz zmizi vse nad i pod stromem...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Zmizi veci na to misto dane, ty co tam jsou by zmizet nemeli dokud se s nimi nehne.Wlern píše:Karolilinecka píše:radeji neemischel píše:Mela bych dotaz: narusuje stromecek jako loni domovni zonu? Jen jestli si ho muzu postavit v domecku a budu moci kolem neho chodit? A davat pod nej predmety? Nebo jako loni radej nee? Dekuju
V novinkach bylo, ze se strom rusit nemuze... Jen doporucuji to nedavat do patrovniho domu, jelikoz zmizi vse nad i pod stromem...
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Hm takze kdyz mam quest nedodelanej protoze uz ho vazne nestiham (teprve ted jsem zjistila ze jeste i vyroba ozdob je na 14dni) tak vlozeny material je v pytli asi co? Vedet to driv tak to nedelam
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tak budeš mít stromeček na příští rok
Zdravim,
dnes jsem dokoncil Q na vanocni stromek, sel jsem za Mikulasem vyzvednout odmenu a odpovedi mi bylo, ze jsem sice splnil vsechny ukoly, ale bohuzel uz je po vanocich a tak dostanu jen par zlataku. A ja se na ten stromek tak tesil
Do kdy se tedy mel ten Q dokoncit ?
dnes jsem dokoncil Q na vanocni stromek, sel jsem za Mikulasem vyzvednout odmenu a odpovedi mi bylo, ze jsem sice splnil vsechny ukoly, ale bohuzel uz je po vanocich a tak dostanu jen par zlataku. A ja se na ten stromek tak tesil
Do kdy se tedy mel ten Q dokoncit ?
Původně to bylo naplánovano na půlnoc, ale pád serveru způsobil trochu urychlení. Napiš mi na ICQ.
Připomínám že o půlnoci se na trhu objeví dárky, každý kdo má u sebe Úkolovníček (v jakékoliv fázy questu) a minimálně 10 dungeon bodů, dostane dárky .
Připomínám že o půlnoci se na trhu objeví dárky, každý kdo má u sebe Úkolovníček (v jakékoliv fázy questu) a minimálně 10 dungeon bodů, dostane dárky .
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
ahoj jak je to s tim questem na vanocni stromek kdyz sem si ho odpoledne dokoncil a postavil stromek pred dum a ted lognu do hry a musim delat ten quest znovu a pak mi to napise ze uz je pozde. je to jen pro vybrany osoby nebo to delate jen mi ze uz druhy rok nedostanu stromek?
Quest je moje starost, pokud máš důkazy o tom že bych nadržoval určitým hráčům, pošli je Triglavovi. V opačném případě bude postup via novinka 22.08. .Johanson Hlupec píše: je to jen pro vybrany osoby
Navíc co se stalo máš vysvětlené o post nad tebou včetně postupu co s tím.
Je to tim že to dvakrat během dne spadlo a dvakrát se musel o chvíly vrátit save.Johanson Hlupec píše:ahoj jak je to s tim questem na vanocni stromek kdyz sem si ho odpoledne dokoncil a postavil stromek pred dum a ted lognu do hry a musim delat ten quest znovu a pak mi to napise ze uz je pozde. je to jen pro vybrany osoby nebo to delate jen mi ze uz druhy rok nedostanu stromek?
Ako vravi erunno... to padlo a zrusilo to tvoj postup a teraz uz je neskoro... Lenze pad serveru neni tvoja chyba (asi), takze staci napisat slusnu page alebo Ocrocovi na icq a urcite ti s tym pomoze a stromcek dostanes. Fakt nechapem preco musis hned obvinovat z nadrzovania a bla bla a nie najskor zistit preco stromcek zmizol a ako to vyriesit... Fakt toto nepochopim...erunno píše:Je to tim že to dvakrat během dne spadlo a dvakrát se musel o chvíly vrátit save.Johanson Hlupec píše:ahoj jak je to s tim questem na vanocni stromek kdyz sem si ho odpoledne dokoncil a postavil stromek pred dum a ted lognu do hry a musim delat ten quest znovu a pak mi to napise ze uz je pozde. je to jen pro vybrany osoby nebo to delate jen mi ze uz druhy rok nedostanu stromek?
Bude letos? Je 6.12 tak aby to šlo stihnout
Chtělo by to. Spousta lidí se na to těší a už se nemůžou dočkat.
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Důvod pro tohle? Něco dáte hráčům a pak jim to vemete ?Oproti rokům minulým dochází k malé úpravě památečních předmětů: Začátkem vánočního questu bude odebrána speciální abilita památečního předmětu z roku minulého a předmět samotný bude ponechán pouze jako dekorativní.
Původně to měl být jednorázový event, proto tam také jsou každý rok stejné úkoly. Ability z roku 2010/2011 byly až moc silné vzhledem k tomu, že jde o NB předměty.
Jako památeční předmět (vč. NB statusu) ty itemy zůstávají nadále.
Sorry chápu že se vám zdájí tamty itemy silné? ale proč sakra odebírat tu barvu? stejně to v dungu nejde použít tak proč to chceš hráčům kazit?Ocroc píše:Původně to měl být jednorázový event, proto tam také jsou každý rok stejné úkoly. Ability z roku 2010/2011 byly až moc silné vzhledem k tomu, že jde o NB předměty.
Komu bude chybět stříbrně zbarvený mount, má možnost si dojít Vanoční timed dungeon pro
a tak když byly itemy z roku 2010/2011 moc silné, co nechat aspoň ten z 2012? :/ a to zrušení schopností se týká všech itemů nebo jen u těch hráčů, co začnou plnit nový vánoční q?
To je snad jasné že všem
No co už tak sme si užívali fajn itemků a všechno někdy končí. Jenom řekl bych že ty itemy stejně neměl uplně každý.
Dárky na vánoce budou z úkolníčku nebo i bez ? Myslím to minule bylo že postava musí mít ukolníček v báglu aby si vyzvedla dárky ... bude to stejně, nebo jinak, nebo dárky nebudou ?
No co už tak sme si užívali fajn itemků a všechno někdy končí. Jenom řekl bych že ty itemy stejně neměl uplně každý.
Dárky na vánoce budou z úkolníčku nebo i bez ? Myslím to minule bylo že postava musí mít ukolníček v báglu aby si vyzvedla dárky ... bude to stejně, nebo jinak, nebo dárky nebudou ?