Vanocni stromek

Vše o podobných aktivitách ve hře
Haalvig
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Vanocni stromek

Příspěvek od Haalvig »

Viz novinky:

14.12.2010 18:04
Vánoční stromečky,

Vážení hráči, od dnešního dne lze různými způsoby získat poukázku na vánoční stromeček. Chceme také upoozornit na to, že postavený stromeček musí měnit zónu v jeho okolí a a je-li stromeček v domečku, lze si zjistit pomocí příkazu .where kam až jeho zóna sahá. Bohužel v zóně stromečku mizí věci na zemi stějně jako na zemi mimo domeček. Dávajte si na to zvýšenou opatrnost, aby Vám nějaké věci nezmizely.
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Karolilinecka píše:
mischel píše:Mela bych dotaz: narusuje stromecek jako loni domovni zonu? Jen jestli si ho muzu postavit v domecku a budu moci kolem neho chodit? A davat pod nej predmety? Nebo jako loni radej nee? Dekuju
radeji nee :?

V novinkach bylo, ze se strom rusit nemuze... Jen doporucuji to nedavat do patrovniho domu, jelikoz zmizi vse nad i pod stromem... :-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wlern píše:
Karolilinecka píše:
mischel píše:Mela bych dotaz: narusuje stromecek jako loni domovni zonu? Jen jestli si ho muzu postavit v domecku a budu moci kolem neho chodit? A davat pod nej predmety? Nebo jako loni radej nee? Dekuju
radeji nee :?

V novinkach bylo, ze se strom rusit nemuze... Jen doporucuji to nedavat do patrovniho domu, jelikoz zmizi vse nad i pod stromem... :-)
Zmizi veci na to misto dane, ty co tam jsou by zmizet nemeli dokud se s nimi nehne.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Hm takze kdyz mam quest nedodelanej protoze uz ho vazne nestiham (teprve ted jsem zjistila ze jeste i vyroba ozdob je na 14dni) tak vlozeny material je v pytli asi co? Vedet to driv tak to nedelam :(
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Tak budeš mít stromeček na příští rok 8)
Borgorn
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borgorn »

Zdravim,
dnes jsem dokoncil Q na vanocni stromek, sel jsem za Mikulasem vyzvednout odmenu a odpovedi mi bylo, ze jsem sice splnil vsechny ukoly, ale bohuzel uz je po vanocich a tak dostanu jen par zlataku. A ja se na ten stromek tak tesil :)

Do kdy se tedy mel ten Q dokoncit ?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Původně to bylo naplánovano na půlnoc, ale pád serveru způsobil trochu urychlení. Napiš mi na ICQ.

Připomínám že o půlnoci se na trhu objeví dárky, každý kdo má u sebe Úkolovníček (v jakékoliv fázy questu) a minimálně 10 dungeon bodů, dostane dárky :).
Johanson Hlupec
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johanson Hlupec »

ahoj jak je to s tim questem na vanocni stromek kdyz sem si ho odpoledne dokoncil a postavil stromek pred dum a ted lognu do hry a musim delat ten quest znovu a pak mi to napise ze uz je pozde. je to jen pro vybrany osoby nebo to delate jen mi ze uz druhy rok nedostanu stromek?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Johanson Hlupec píše: je to jen pro vybrany osoby
Quest je moje starost, pokud máš důkazy o tom že bych nadržoval určitým hráčům, pošli je Triglavovi. V opačném případě bude postup via novinka 22.08. .
Navíc co se stalo máš vysvětlené o post nad tebou včetně postupu co s tím.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Johanson Hlupec píše:ahoj jak je to s tim questem na vanocni stromek kdyz sem si ho odpoledne dokoncil a postavil stromek pred dum a ted lognu do hry a musim delat ten quest znovu a pak mi to napise ze uz je pozde. je to jen pro vybrany osoby nebo to delate jen mi ze uz druhy rok nedostanu stromek?
Je to tim že to dvakrat během dne spadlo a dvakrát se musel o chvíly vrátit save.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

erunno píše:
Johanson Hlupec píše:ahoj jak je to s tim questem na vanocni stromek kdyz sem si ho odpoledne dokoncil a postavil stromek pred dum a ted lognu do hry a musim delat ten quest znovu a pak mi to napise ze uz je pozde. je to jen pro vybrany osoby nebo to delate jen mi ze uz druhy rok nedostanu stromek?
Je to tim že to dvakrat během dne spadlo a dvakrát se musel o chvíly vrátit save.
Ako vravi erunno... to padlo a zrusilo to tvoj postup a teraz uz je neskoro... Lenze pad serveru neni tvoja chyba (asi), takze staci napisat slusnu page alebo Ocrocovi na icq a urcite ti s tym pomoze a stromcek dostanes. Fakt nechapem preco musis hned obvinovat z nadrzovania a bla bla a nie najskor zistit preco stromcek zmizol a ako to vyriesit... Fakt toto nepochopim... :roll:
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Bude letos? Je 6.12 :) tak aby to šlo stihnout :)
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Chtělo by to. Spousta lidí se na to těší a už se nemůžou dočkat.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Viz novinky
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Oproti rokům minulým dochází k malé úpravě památečních předmětů: Začátkem vánočního questu bude odebrána speciální abilita památečního předmětu z roku minulého a předmět samotný bude ponechán pouze jako dekorativní.
Důvod pro tohle? Něco dáte hráčům a pak jim to vemete ?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Původně to měl být jednorázový event, proto tam také jsou každý rok stejné úkoly. Ability z roku 2010/2011 byly až moc silné vzhledem k tomu, že jde o NB předměty.

Jako památeční předmět (vč. NB statusu) ty itemy zůstávají nadále.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ocroc píše:Původně to měl být jednorázový event, proto tam také jsou každý rok stejné úkoly. Ability z roku 2010/2011 byly až moc silné vzhledem k tomu, že jde o NB předměty.

Jako památeční předmět (vč. NB statusu) ty itemy zůstávají nadále.
Sorry chápu že se vám zdájí tamty itemy silné? ale proč sakra odebírat tu barvu? stejně to v dungu nejde použít tak proč to chceš hráčům kazit?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Komu bude chybět stříbrně zbarvený mount, má možnost si dojít Vanoční timed dungeon pro
Obrázek
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

a tak když byly itemy z roku 2010/2011 moc silné, co nechat aspoň ten z 2012? :/ a to zrušení schopností se týká všech itemů nebo jen u těch hráčů, co začnou plnit nový vánoční q?
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

To je snad jasné že všem :-)
No co už tak sme si užívali fajn itemků a všechno někdy končí. Jenom řekl bych že ty itemy stejně neměl uplně každý.

Dárky na vánoce budou z úkolníčku nebo i bez ? Myslím to minule bylo že postava musí mít ukolníček v báglu aby si vyzvedla dárky ... bude to stejně, nebo jinak, nebo dárky nebudou ? :-)
Odpovědět