Sampion Qwest
Re: Sampion Qwest
Driv ci pozdeji vykoukne, zalezi jak moc casto budete zabijet v delu toho konika trebas.
Takže se bude respovat někde v pvp zoně?:)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Miki, nevim, jak jsi moc aktivni, ale ja jsem dnes probehl ( zase prazdnou ) delucii a pribyl tam Nightmare konic a nejaka runa... zkus hledat ve mesteMiky Mora píše:Takže se bude respovat někde v pvp zoně?:)

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Vyzkouseno super napad acarusi.Acarus píše:Driv ci pozdeji vykoukne, zalezi jak moc casto budete zabijet v delu toho konika trebas.
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Jaaj, prece nemuzes chtit po Mikym aby snad zabloudil nekam, kde mu z modraka nic kapnout nemuze ...Wlern píše:Miki, nevim, jak jsi moc aktivni, ale ja jsem dnes probehl ( zase prazdnou ) delucii a pribyl tam Nightmare konic a nejaka runa... zkus hledat ve mesteMiky Mora píše:Takže se bude respovat někde v pvp zoně?:)

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Chtěl bych se zeptat, jestli je v delu v ohrádce nastaven správně respawn. Za dobu co se tohle zavedlo, jsem tam viděl Vadzu jen 2x a to to docela aktivně vybíjíme.
Je to takhle správně?:) Popř. má ten resp nějaký systém či je to dáno čistě náhodně tzn. že se Vadza nemusí respnout třeba ani napodvacáté?
Je to takhle správně?:) Popř. má ten resp nějaký systém či je to dáno čistě náhodně tzn. že se Vadza nemusí respnout třeba ani napodvacáté?
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
taky bych sem přimlouval za nějakou větši šanci na resp ...
od doby co to zbiklo tak pokud tu sem killim toho hlídače tak 2x a ještě sem Vadzu ani nezahlídnul. A soch z doby kdy byl nedohledatelný je opravdu hodně. Myšlenka na PvP v té ohrádce je supr ale tímto způsobem se nevyužije.
od doby co to zbiklo tak pokud tu sem killim toho hlídače tak 2x a ještě sem Vadzu ani nezahlídnul. A soch z doby kdy byl nedohledatelný je opravdu hodně. Myšlenka na PvP v té ohrádce je supr ale tímto způsobem se nevyužije.