Takze: je druha cast funkcna a da sa nejak logicky najst? Popripade, neplanuje sa u prveho typka naka napoveda, ze mi trebars povie, kam by som mal ist??
Velmi pekne dakujem za nejaku peknu odpoved

ved kludne, ale rad by som vedel, ci je sanca neco najstMiki píše:Hledej....
nedavno bol respawnuty, ale uz som to osefoval, moze sa lockAcarus píše:Tak ja vam ho tedy najdu, mozna uz probehl dalsi cyklus a musim ho respawnout jinde :p
Wau rychleji nez ja, ja ho zase nekam uklidim...Severka píše:nedavno bol respawnuty, ale uz som to osefoval, moze sa lockAcarus píše:Tak ja vam ho tedy najdu, mozna uz probehl dalsi cyklus a musim ho respawnout jinde :p
Jaj preco to musi byt zase tak zlozite ho najst?Acarus píše:Wau rychleji nez ja, ja ho zase nekam uklidim...Severka píše:nedavno bol respawnuty, ale uz som to osefoval, moze sa lockAcarus píše:Tak ja vam ho tedy najdu, mozna uz probehl dalsi cyklus a musim ho respawnout jinde :p
Nejaku napovedu by davat naozaj mohol. Quest robim prvy raz a hladat npc ktoremu nepoznam ani meno, a ani len netusim kde vsade moze byt, no to sa snad ani neda najst, lebo keby som aj nahodou siel okolo miesta kde sa spawnuje, moze sa stat, ze bude vyharveny. A ked sa spawnuje na miestach taketo typu ze tam ani ziva dusa nezabludi, jedine ked ide lodou okolo nahodou, tak ho uz nenajdem nikdy. Nepride mi to ako nejaky velky tajuplny quest typu ziva voda, shauny alebo quest na ww, ze by k tomu nemohla byt nejaka napoveda kde hladat.Severka píše:Prve NPC mi ziadnu napovedu neda, nikde nic neni, tak som sa rozhodol trackovat po svete, ale uz ani neviem kam ist...Neplanuje sa u prveho typka naka napoveda,...
Ono kde ho hledat, to jen tezko napovidat kdyz se to tedka po kazdem meni.Pain píše:Nejaku napovedu by davat naozaj mohol. Quest robim prvy raz a hladat npc ktoremu nepoznam ani meno, a ani len netusim kde vsade moze byt, no to sa snad ani neda najst, lebo keby som aj nahodou siel okolo miesta kde sa spawnuje, moze sa stat, ze bude vyharveny. A ked sa spawnuje na miestach taketo typu ze tam ani ziva dusa nezabludi, jedine ked ide lodou okolo nahodou, tak ho uz nenajdem nikdy. Nepride mi to ako nejaky velky tajuplny quest typu ziva voda, shauny alebo quest na ww, ze by k tomu nemohla byt nejaka napoveda kde hladat.Severka píše:Prve NPC mi ziadnu napovedu neda, nikde nic neni, tak som sa rozhodol trackovat po svete, ale uz ani neviem kam ist...Neplanuje sa u prveho typka naka napoveda,...
A co nejake rare hadriky a napoveda jmena ? Kdyz uz ho nekdo najde, tak at ho pozna...Acarus píše:Ono kde ho hledat, to jen tezko napovidat kdyz se to tedka po kazdem meni.Pain píše:Nejaku napovedu by davat naozaj mohol. Quest robim prvy raz a hladat npc ktoremu nepoznam ani meno, a ani len netusim kde vsade moze byt, no to sa snad ani neda najst, lebo keby som aj nahodou siel okolo miesta kde sa spawnuje, moze sa stat, ze bude vyharveny. A ked sa spawnuje na miestach taketo typu ze tam ani ziva dusa nezabludi, jedine ked ide lodou okolo nahodou, tak ho uz nenajdem nikdy. Nepride mi to ako nejaky velky tajuplny quest typu ziva voda, shauny alebo quest na ww, ze by k tomu nemohla byt nejaka napoveda kde hladat.Severka píše:Prve NPC mi ziadnu napovedu neda, nikde nic neni, tak som sa rozhodol trackovat po svete, ale uz ani neviem kam ist...Neplanuje sa u prveho typka naka napoveda,...
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
třeba ale hlavně ať se někde respuje ... k čemu je PvP quest který nikdo neplní (nebo ho splní někdo 1 za měsíc)Miky Mora píše:Chtělo by to nastavit třeba 10 pevných respů a je mi jedno jestli to bude v delu nebo kdekoliv jinde. Hlavně ať se nerespuje pokaždé někde jinde :p.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..