Sampion Qwest

Vaše nápady a návrhy
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Sampion Qwest

Příspěvek od Severka »

Zdravim, tak som sa celkom po dlhej dobe rozhodol zase mrknut na tento qwestik a ejhle, zda sa, ze druha polovica qwestu sa niekam stratila - po dokonceni casti s prvym NPC neni kde pokracovat... Prve NPC mi ziadnu napovedu neda, nikde nic neni, tak som sa rozhodol trackovat po svete, ale uz ani neviem kam ist...

Takze: je druha cast funkcna a da sa nejak logicky najst? Popripade, neplanuje sa u prveho typka naka napoveda, ze mi trebars povie, kam by som mal ist??

Velmi pekne dakujem za nejaku peknu odpoved :(
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Sampion Qwest

Příspěvek od Miki »

Hledej....

Děkuji za cenzuru. Možná jsem to trochu přehnal ... ale tak to prostě cítím.
Naposledy upravil(a) Miki dne 10.06.2010 23:02:57, celkem upraveno 1 x.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Miki píše:Hledej....
ved kludne, ale rad by som vedel, ci je sanca neco najst :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

J tiez by som rad vedel ci sa to da vobec najst pretoze to NPC asi na celom DP nie je. Keby dakto poradil kde je dostane mamon :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tak ja vam ho tedy najdu, mozna uz probehl dalsi cyklus a musim ho respawnout jinde :p
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Acarus píše:Tak ja vam ho tedy najdu, mozna uz probehl dalsi cyklus a musim ho respawnout jinde :p
nedavno bol respawnuty, ale uz som to osefoval, moze sa lock :twisted:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Severka píše:
Acarus píše:Tak ja vam ho tedy najdu, mozna uz probehl dalsi cyklus a musim ho respawnout jinde :p
Wau rychleji nez ja, ja ho zase nekam uklidim...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acarus píše:
Severka píše:
Wau rychleji nez ja, ja ho zase nekam uklidim...
Jaj preco to musi byt zase tak zlozite ho najst? :( jednak to ze pri pokusu poisonovani dava ik, potom znici zbrane, ma este daky divny reaktiv a este ho hladat po celom velkom dp :/ chcelo by to trvale miesto aspon par tyzdnov a potom premiestnit...
Pain
Inkless
Inkless
Bydliště: Vychodna jaskyna severneho horskeho ubocia juhozapadne od Trinsicu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pain »

Severka píše:Prve NPC mi ziadnu napovedu neda, nikde nic neni, tak som sa rozhodol trackovat po svete, ale uz ani neviem kam ist...Neplanuje sa u prveho typka naka napoveda,...
Nejaku napovedu by davat naozaj mohol. Quest robim prvy raz a hladat npc ktoremu nepoznam ani meno, a ani len netusim kde vsade moze byt, no to sa snad ani neda najst, lebo keby som aj nahodou siel okolo miesta kde sa spawnuje, moze sa stat, ze bude vyharveny. A ked sa spawnuje na miestach taketo typu ze tam ani ziva dusa nezabludi, jedine ked ide lodou okolo nahodou, tak ho uz nenajdem nikdy. Nepride mi to ako nejaky velky tajuplny quest typu ziva voda, shauny alebo quest na ww, ze by k tomu nemohla byt nejaka napoveda kde hladat.
Leinad, DoHR
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pain píše:
Severka píše:Prve NPC mi ziadnu napovedu neda, nikde nic neni, tak som sa rozhodol trackovat po svete, ale uz ani neviem kam ist...Neplanuje sa u prveho typka naka napoveda,...
Nejaku napovedu by davat naozaj mohol. Quest robim prvy raz a hladat npc ktoremu nepoznam ani meno, a ani len netusim kde vsade moze byt, no to sa snad ani neda najst, lebo keby som aj nahodou siel okolo miesta kde sa spawnuje, moze sa stat, ze bude vyharveny. A ked sa spawnuje na miestach taketo typu ze tam ani ziva dusa nezabludi, jedine ked ide lodou okolo nahodou, tak ho uz nenajdem nikdy. Nepride mi to ako nejaky velky tajuplny quest typu ziva voda, shauny alebo quest na ww, ze by k tomu nemohla byt nejaka napoveda kde hladat.
Ono kde ho hledat, to jen tezko napovidat kdyz se to tedka po kazdem meni.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Acarus píše:
Pain píše:
Ono kde ho hledat, to jen tezko napovidat kdyz se to tedka po kazdem meni.
A co nejake rare hadriky a napoveda jmena ? Kdyz uz ho nekdo najde, tak at ho pozna...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rika konkretne koho navstivit s danym predmetem...
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

chci se zeptat je ten kvest funkcni ??
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ano je funkcni.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Je funkcny, lenze kym ho najdes naharvis veci nanho a zabijes to, sa ti viac oplati harvit zombikov na HB z ktorych ti pada 20gp, Ked uz tak je imunny na poison a na luky/crosy tak nech sa aspon respuje na nejakom stalom mieste... A ked uz tak nie na HB ale niekam kam mozu aj pk chodit aby to bolo viac akcnejsie ;)
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

joo na hb to bolo vtipne, sa tam dotoho zapojilo plno nb, narobili pekne pohrebisko a nakoniec to lootol akysi nb kler z Harpagons ci co to je.. :roll: No teraz sa zda, ze je zas niekde zalezlej, neni pekne od neho..
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

zdravím chtěl bych trochu zalobat za tento quest ... původně se Vadzasiah oběvoval v PvP zonách a tak u odevzdání vznikali celkem zajímavé PvP situace a to podporovalo aktivitu, po jeho přesunutí ho většina lidi už není schopná dohledat (včetně mě) a i sbírání komponent ztratilo smysl

bylo by možné vrátit jeho respy do PvP zon? přeci jen je to quest spíš pro PvP hráčce tak nevidím důvod ho někde schovávat a tím tento krásný quest odsoudit do věčných lovišť
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

No já už sem za to taky zkoušel mockrát lobovat Empe, ale Acarus je holt moc přísný :).

Od té doby co se upravil resp Vadzy, tak sem ho taky nikde neviděl. Chtělo by to nastavit třeba 10 pevných respů a je mi jedno jestli to bude v delu nebo kdekoliv jinde. Hlavně ať se nerespuje pokaždé někde jinde :p.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Miky Mora píše:Chtělo by to nastavit třeba 10 pevných respů a je mi jedno jestli to bude v delu nebo kdekoliv jinde. Hlavně ať se nerespuje pokaždé někde jinde :p.
třeba ale hlavně ať se někde respuje ... k čemu je PvP quest který nikdo neplní (nebo ho splní někdo 1 za měsíc)
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Mrzí mě, že se k mému předešlému postu žádné GM nevyjádřilo, proto to zkusím ještě jednou.

Myslim si, že tento quest byl hodně vydařenej kousek, který dokázal alespoň o něco oživit aktivitu hraní v pvp zonách (což je jen dobře). Od té doby co se Vadzasiah respuje náhodně po celé mapě, se plnění kvestu přiblížilo k bodu mrazu, což je škoda, zvlášť když si s tím skriptováním dal nekdo práci.

Proto se ptám: Je problém nastavit resp tohoto npc na předem určené lokace (třeba cyklus 10 stále se opakujících pozic) a nebo na 1 lokaci, kde se respne třeba 50x a poté se opět změní místo?

Myslím si, že zavádět opatření, které zvednou aktivitu hraní, byť možná jen o málo, je jen dobře. :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Odpovědět