Vamp v PvP
Re: Vamp v PvP
Jestli je podle tohoto fora vampír špatněj na pvm, ale dobrej na pvp, tak je to dobrá kompenzace, ne? Nebo chcete aby byl špatnej úplně ve všem? 

Naposledy upravil(a) Atalia dne 02.03.2010 12:17:57, celkem upraveno 1 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tj. ten bug nepouziva len wallace za vampa ale napr aj wallace za wara...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
jj a id hracu, kteri dou dung a pomoci nej s ezjistuje kde je je v poradku co)))
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
kedze za to zablokovali olol-tael tak to asi v poriadku nieje, ale rly neviem co to ma spolocne s tymto topicom, alebo aspon predchadzajucimi par postami...Wallace píše:jj a id hracu, kteri dou dung a pomoci nej s ezjistuje kde je je v poradku co)))
ps: mozte mi prosim niekto vysvetlit co sa tu ten wallace akoze snazi v topicu vamp v pvp povedat? ja asi nerozumiet reci jeho klanu (to su ty gangreli... :p)

Naposledy upravil(a) Shadowsong dne 02.03.2010 13:23:58, celkem upraveno 1 x.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
za id hlidacu je blokli , ale jak ti prijdou na ot ze si zjistis ID hrace co jde dung a tim ho vypozorujes pres attack last? nijak
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vamp nehraje tuzku, je s imunkou skoro immortal a na to ze je skoro nesmrtelnej dokaze udelat az prilis skody. Kdyz si to porovnam s klerem, kterej sam nezabije skoro nic a v urcitejch pripadech i lehne rychlejc ( treba proti presile prsku pac ani IVM nenahradi fire imunku), tak je vampejr mozna i malicko preboost. Osobne bych mu nebral zadnou ze schopnosti prezit, ale vzal bych mu nejakou z moznosti zabit.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
nevim no , vamp ma paru cler ma paru vamp ma fireball clerda ma harm , vamp ma 90 fenc clerda ma 90 fenc a muze pouzivat mf kamenky vamp fenc kamenky, tak rozdil zabiti clerikem a vampem?kdyz to clerda umi a ma vhodnou zbran tak v cem je problem,
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
vsetci tu beriete imunku ako uplne samozrejmu vec... to ze si po nu musi dojst do dungu + pravidelne doplnat krvou je vam asi sumak ze? ved aj nycte si musel dat prihlasku za modreho vampa do guildy aby nabral nabitia. ked si budu mlaticky musiet po kazdej smrti ist po zbran na koniec dungu, prskovia pre ijs zvitky a klerici pre bandy, tak potom mozete porovnavat ostatne chary v normalnom ekvipe a vampa s imunkou. alebo ked uz, tak porovnavajte vampa s imunkou a pala so speckami, maga v morfe do draka, negra s 12 death vortami...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
fixnete hiding bug a neni problem ne ?
(pro ty kdo nevi, potom co vam dopadne banda, muzete hidovat jak chcete i kdyz vas neco mlati)
(pro ty kdo nevi, potom co vam dopadne banda, muzete hidovat jak chcete i kdyz vas neco mlati)
Nycte bude mat imunku ked sa GM fufak vrati zo sankovacky ci kam to siel :pShadowsong píše:ved aj nycte si musel dat prihlasku za modreho vampa do guildy aby nabral nabitia
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
len za predpokladu ak tu imunku das/date (Nycte píše:Nycte bude mat imunku ked sa GM fufak vrati zo sankovacky ci kam to siel :pShadowsong píše:ved aj nycte si musel dat prihlasku za modreho vampa do guildy aby nabral nabitia
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
si myslim, že imunka bude furt o tom samém. možná bude vlez jinde ale princip stejný. pokud to bude nějaký high quest tak s novým vampíkama pěkně vy****li 

Vamp ma vyhodu max proti prskom, coz je dobre... Ono by som nepovedal, ze je nak extra preboost, len ked pvp je xy nekrov a par ostatneho, pak sa nemozme divit, ze char s imunkou je na tom dobre, hmm? Naky ten parovac a war, co mu jednu vrazi a asi zacne aj vamp trosku kulhat 
//a jo, vyhodu co do obrany, vyhodu proti warom, to je zas cosi insie !

//a jo, vyhodu co do obrany, vyhodu proti warom, to je zas cosi insie !

- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Pred lety byl vamp bezbranna chudinka, imunkou dostal super moznost se branit a dobre vybavenej i kdekomu dost zatopit. Pak prisli sutrovky a dostal do ruky rychlou zbran s hodne vysokou dmg co jde pres armor a shazuje bosty. Jestli je u vampa neco v neporadku tak bych se dival timhle smerem (samozrejme bug hidu je prednejsi). Tim nechci rict, ze bych vzal vampejrovy sutrovky to by bylo velmi nespravedlive a drasticke omezeni i do pvm, ale vidim u nej urcitou nerovnovahu v jeho potencialu sam bez cizi pomoci prezit a potencionalu udelat sam bez cizi pomoci dmg. Oboje je u nej velmi vysoke a v pomeru s jinejma povolanima az neprimerene.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
i klerik ma kamenky
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
To ma, ale rozdil fencing a mf je dost velkej. Rozdil rychlosti zbrani je obrovskej coz hraje hodne velkou roli pri tom jestli si do nekoho prastis v pvp, navic jedina mf sutrovka co se priblizi prumerny dmg midnajt stormum je m. dusk coz je obourucka (nemoznost stitu, dalsi handicap v rychlosti). Ale nechci to srovnavat jen s klerikem, prijde mi to i oproti jinejm povolanim. Sak pvp sem se neco nabehal a vim co dobrej vampejr ustoji a jakej masakr dokaze nadelat, na jedny strane rovnovahy je proste moc, tezko rict na ktery, ale muj osobni nazor je ze to je dmg strana.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
aj s imunkou je vamp bez ekvipu dost slaba postava do pvp. a aj s imunkou aj s ekvipom stale niesi uplne nesmrtelny. to ze polovica pvp hracov si nevie uvedomit ze vas flam je rychlejsi ako ijs nieje chyba v nastaveni upira... (urcite chapete co sa tym snazim povedat).
co sa kameniek tyka tak pri revizii boli urobene tak aby kazdy char mohol pouzivat svoje vlastne. nemyslim ze ma zmysel to donekonecna riesit, ake strasne overboost su.
co sa kameniek tyka tak pri revizii boli urobene tak aby kazdy char mohol pouzivat svoje vlastne. nemyslim ze ma zmysel to donekonecna riesit, ake strasne overboost su.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Helle Walle fakt se nad tim zamysli, postis tu totalni voloviny vime?
To ze tu posti hated je docela logicke, jedna se o pvp gildu a dotaz je smerovany na upira v pvp. Kdyz budes chtit v obchode poradit jakou barvu si dat na fasadu, tak taky nepujdes do papirnictvi a propisek.
Jakoze hraju blue vampa, hraju pk vampa a ted delam ete frakcniho vampa a fakt bug hidu podle me olrajt neni. Je mi fuk kdo to pouziva a jak. Tech hracu az tak moc neni. Klidne trestat, aspon to zkonci. Ja ho nikdy nak nemel tendenci pouzivat.
Kamenky nechat, je to pristup k pomerne solidnimu dmg do human formy, co si budem povidat bez nich by to bylo otravne. Jedine mozne reseni je to zvednout str na equip > 160 pak by musely nastoupit ryby a bless pytloviny coz by to trochu asi omezilo v pvp.
Jinak tak takova Mačka of silent hunt me prisla osobne rychlejsi nez jakakoliv spear/wf co muze vamp equipnout. s tim grejtr sajlencrem se o dmg asi nema smysl ani bavit (ja vim ja vim jednou za uherak ale je tam ;p )
Jak uz sem psal, dobry vamp schopny zabit kde co=velmi dobry equip [v trhovni cene hm hm hm ... bloodka, bloodko, aspon+5 kite a midnajtka ... 700K? --> coz je docela vpohode ne...]
Jinak pro par lidi co tady posti. Bug hidu urcite neni zvyhodneni upira v pvp kdyz uz si tu prectete ze v pvm stoji za nic... fakt hloupy argument, nevim kdo na nej prisle prvni
To ze tu posti hated je docela logicke, jedna se o pvp gildu a dotaz je smerovany na upira v pvp. Kdyz budes chtit v obchode poradit jakou barvu si dat na fasadu, tak taky nepujdes do papirnictvi a propisek.
Jakoze hraju blue vampa, hraju pk vampa a ted delam ete frakcniho vampa a fakt bug hidu podle me olrajt neni. Je mi fuk kdo to pouziva a jak. Tech hracu az tak moc neni. Klidne trestat, aspon to zkonci. Ja ho nikdy nak nemel tendenci pouzivat.
Kamenky nechat, je to pristup k pomerne solidnimu dmg do human formy, co si budem povidat bez nich by to bylo otravne. Jedine mozne reseni je to zvednout str na equip > 160 pak by musely nastoupit ryby a bless pytloviny coz by to trochu asi omezilo v pvp.
Jinak tak takova Mačka of silent hunt me prisla osobne rychlejsi nez jakakoliv spear/wf co muze vamp equipnout. s tim grejtr sajlencrem se o dmg asi nema smysl ani bavit (ja vim ja vim jednou za uherak ale je tam ;p )
Jak uz sem psal, dobry vamp schopny zabit kde co=velmi dobry equip [v trhovni cene hm hm hm ... bloodka, bloodko, aspon+5 kite a midnajtka ... 700K? --> coz je docela vpohode ne...]
Jinak pro par lidi co tady posti. Bug hidu urcite neni zvyhodneni upira v pvp kdyz uz si tu prectete ze v pvm stoji za nic... fakt hloupy argument, nevim kdo na nej prisle prvni

bod++Miky Mora píše:Vamp je přeboost jen vůči warovi, ale to fakt festovně. Za tím si stojím a budu stát vždy, že je to takhle špatně a mělo by se to opravit.

anin ne nevim co je slozityho sesednout a dat all kill)