Vamp v PvP
Vamp v PvP
Nemyslím, že je k tomu třeba nějaký velký koment. Většina lidí asi víc co má Vamp za výhody a nevýhody zajímalo by mě zda je můj názor na toto zkreslený nebo ne.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vamp v PvP
mna by nahodou napriklad zaujimali nejake tvoje konkretne dovody preco povazujes vampa v pvp za nieco imba. nemyslim len vypisanie jeho + a - ale nieco viac konkretnejsie. napr "ked je skupinka proti skupinke a jedna ma wara a druha vampa tak je to pre toho wara oOo moc moc zle pretoze ho mana drainom(konkretny spel v konkretnej situacii) uplne zneskodni."
a anonymne hlasovanie o pvp na dp fore:
a anonymne hlasovanie o pvp na dp fore:

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Zabili empajra :p Počkej, až si to přečte miki, tě zbije!
Jinak sem hlasoval ne, protože když mu některý věci vemeš, tak už tě sice nikdo nepojede, ale bude to ranger bez luku a blesku
Jinak sem hlasoval ne, protože když mu některý věci vemeš, tak už tě sice nikdo nepojede, ale bude to ranger bez luku a blesku
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
Driv byl vamp v pvp prakticky k nicemu, dneska ale s imunitou a novejma sutr zbranema dokaze obcas pekne zatopit no. Ale nevim jiste jestli bych to nazval preboost.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Preboost? určite nie. Do PvP sa možno neviznám ale vamp preboost určite nieje, potrebuje imunku a poriadnu zbraň aby niečo spravil, zatiaľ čo základ prskov je pár regov a tmr (tým samozrejme nechcem povedať že by sa mali oslabiť prskovia :p)
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jediny overboost je bugly hid. Beznej by nekteri vampici jako treba wallace hrali naprostou tuzku.
Ten az se zrusi tak si budem rovni...
Bohuzel plati ze dobry vamp needuje dobry equip. Bez nej neni dobry.
Pribeh o tom jak si vampir v imunce s +1 wf a valorku posklada cely Gegerejšn progres je usmevny, ale asi malo pravdivy.
S midnajtkou a bloodkou bych tomu i zacinal verit
Ten az se zrusi tak si budem rovni...
Bohuzel plati ze dobry vamp needuje dobry equip. Bez nej neni dobry.
Pribeh o tom jak si vampir v imunce s +1 wf a valorku posklada cely Gegerejšn progres je usmevny, ale asi malo pravdivy.
S midnajtkou a bloodkou bych tomu i zacinal verit

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To záleží na tom jestly je to haluzní hidováni považováno za bug...Pokud ne tak je to přeboost pokud ano tak by mohly puku pvp wampu smzat :p a už me v pvp trápit nebudou
Správce charity válečníků
Vamp je přeboost jen vůči warovi, ale to fakt festovně. Za tím si stojím a budu stát vždy, že je to takhle špatně a mělo by se to opravit.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nejdřív se tu vede diskuze, že je vamp naprd v pvm a teď zas že je přebust v pvp. To co má ho sice zvýhodňuje proti prskum, a 1v1 s warem, ale bez dobreho ar je dost zranitelný. Určitě ne.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Opravte , ten bug s hidovaním , a uvidíte jak vampíři v pvp začnou padat.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zůstává otázka, zda to bug vůbec je.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Mno, zkus hidnout prez dmg s macrem ktery ti flipne war mode ...
Nehidnes
Muzes si vsimnout ze jakmile mas zaplej war, a nekdo do tebe bouchne tak mu to opetujes a mlatite se, v momente kdy si hodis bandu mas porat war, ale uz mas takovy neutralni stance ktery nemlati. A prez to bugnuti toho stance prave hidnes prez cokoliv i prez paru .. coz je fakt divny a docela mi to jako bug prijde.
Nehidnes

Muzes si vsimnout ze jakmile mas zaplej war, a nekdo do tebe bouchne tak mu to opetujes a mlatite se, v momente kdy si hodis bandu mas porat war, ale uz mas takovy neutralni stance ktery nemlati. A prez to bugnuti toho stance prave hidnes prez cokoliv i prez paru .. coz je fakt divny a docela mi to jako bug prijde.
- DarthKnight
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Takovejhle topic se objeví až po tom ,co nikdo někoho pojede a ten pojetý brečí...
Ja jsem hlasoval ne,jelikož vampík je "sux"(když ho člověk neumí hrát ) v PvM ,tak aespoň vyniká v PvP,což si myslím že je dobré...
Ja jsem hlasoval ne,jelikož vampík je "sux"(když ho člověk neumí hrát ) v PvM ,tak aespoň vyniká v PvP,což si myslím že je dobré...
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Word!DarthKnight píše:Takovejhle topic se objeví až po tom ,co nikdo někoho pojede a ten pojetý brečí...
Muj nazor je ten, ze je vamp nesmrtelnej, ale taky neskodnej. Neprijde mi preboost.
Ja si zase myslim ze 1 vs 1 je nesmrelne vsetko vs vsetko, a viac vs 1 je tiez nesmrtelne ak nechce umret. Prskovia sa odstenuju , wamp si odhiduje , rang s 3 IJSkami a 90 healom sa moze tak smiat , paladin sa tiez moze smiat, war pokial ho nehra zrovna shart sa tiez moze smiat ( nic proti ale ked ta parne wamp co tak all kill na seba ze
) Cler ten sa moze smiat a jednou rukou vecerat a craft s destraksn krompacom ked vie kam zaliezt sa tiez moze prskovi smiat 

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Je. Řeší se to.Miky Mora píše:Vamp je přeboost jen vůči warovi, ale to fakt festovně. Za tím si stojím a budu stát vždy, že je to takhle špatně a mělo by se to opravit.
Ano. Je. Řeší se to.Prafotr Morava píše:zůstává otázka, zda to (ten hid) bug vůbec je.
Nexios
A driv to byvalo obracene, zajimavy jak se to meni :pPrafotr Morava píše:nejdřív se tu vede diskuze, že je vamp naprd v pvm a teď zas že je přebust v pvp.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Z meho pohledu ma vamp slabi utok a silnou obranu pokud zrovna nema midnajty.
Jinak mi tento stav prijde ok snad jenom ten hiding me jebe protoze nebyt toho nekteri by opravdu jen lezeli na zemi pernamentne viz. Luckyho post.
Jinak mi tento stav prijde ok snad jenom ten hiding me jebe protoze nebyt toho nekteri by opravdu jen lezeli na zemi pernamentne viz. Luckyho post.
hlavne ze mluvi jen hatedaci, ten bug nepouziva jen vamp ale spustu jinych charu,