a to si nasiel kde? ja co si pamatam, tak vo vsetkych topicoch o afk kontrolach sa jasne hovorilo ze je len a len na konkretnom gmku ako bude robit afk kontrolu a ako bude trestat.Mrakoplas píše:afk kontroly maji(by mneli) probihat u vsech gm stejne...
AFK kontroly?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To bol imho jeho navrh a podla mna to nie je az tak od veci.Shadowsong píše:a to si nasiel kde? ja co si pamatam, tak vo vsetkych topicoch o afk kontrolach sa jasne hovorilo ze je len a len na konkretnom gmku ako bude robit afk kontrolu a ako bude trestat.Mrakoplas píše:afk kontroly maji(by mneli) probihat u vsech gm stejne...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
A jak zjisti, ze zrovna neprisel po tech trech hodinach z piva v tu minutu co ho kontroloval?:pJohny Matovic píše:Pocuj ty mas neaky problem s vnimanim alebo co ? Tak dokaze to asi tak ze sa po tej minute prebere keby este stoji 3 hodiny v jailu tak je asi fakt afk.Keby je fakt afk tak je prec a pride za 3 5 8 hodin a nie po minute.Co myslis ze ludia maju pager na ultimu co im posiela spravy do baru ze "Afk kontrola" alebo co ?:pJakub Bohem píše:no dokaz ze tam nebyl jen minutu a ne 3 hodiny gm to tezko zjisti kdyz se tam portne a vidi hrace tak ho skusi jestli je u hry a pokud neni tak afk nejde poznat jak dlouho je pryc
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
a jak zisti ze prave ked ho kontruluje(este za ziva) nedosiel z piva?Hajek II. píše:A jak zjisti, ze zrovna neprisel po tech trech hodinach z piva v tu minutu co ho kontroloval?:pJohny Matovic píše:Pocuj ty mas neaky problem s vnimanim alebo co ? Tak dokaze to asi tak ze sa po tej minute prebere keby este stoji 3 hodiny v jailu tak je asi fakt afk.Keby je fakt afk tak je prec a pride za 3 5 8 hodin a nie po minute.Co myslis ze ludia maju pager na ultimu co im posiela spravy do baru ze "Afk kontrola" alebo co ?:pJakub Bohem píše:no dokaz ze tam nebyl jen minutu a ne 3 hodiny gm to tezko zjisti kdyz se tam portne a vidi hrace tak ho skusi jestli je u hry a pokud neni tak afk nejde poznat jak dlouho je pryc
Sklb - okrasny clovek
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a co ak je gmko afk na pive?
zbytocne to riesit. gmka si vzdy robili afk kontroly podla nalady. myslim ze ananas ked dostal gmko tak robil afk kontroly s nejakym rare parozim s hlaskami "to jsem z toho jelen" a pod. daniel zas zvykol hadzat gaty...
a myslim ze kym sa nebudu robit kontroly v style 1gp na zemi "dablklik na mna inak del ban a roztrhany rodny list", tak sa sucasny stav menit nebude.
prisiel si neskoro? oh man. a zrovna ti na klavesnici usnula kocka a pustila makro? tj ale smola....
zbytocne to riesit. gmka si vzdy robili afk kontroly podla nalady. myslim ze ananas ked dostal gmko tak robil afk kontroly s nejakym rare parozim s hlaskami "to jsem z toho jelen" a pod. daniel zas zvykol hadzat gaty...
a myslim ze kym sa nebudu robit kontroly v style 1gp na zemi "dablklik na mna inak del ban a roztrhany rodny list", tak sa sucasny stav menit nebude.
prisiel si neskoro? oh man. a zrovna ti na klavesnici usnula kocka a pustila makro? tj ale smola....
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Me chytli afk jen jednou za tich skoro 7 let a to jsme jel afk non stop. Ja byl treba afk 14 hodin vkuse pak jsem prijel z chaty v 10 hodin dopoledne kouknu na komp a porad ziju a macro bezi tak si sundam bundu a afk kontrola z toho jsem se vazne smal.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
bych tohle bral jako doznani a naparil ti logy zpetne :pDarkness píše:Me chytli afk jen jednou za tich skoro 7 let a to jsme jel afk non stop. Ja byl treba afk 14 hodin vkuse pak jsem prijel z chaty v 10 hodin dopoledne kouknu na komp a porad ziju a macro bezi tak si sundam bundu a afk kontrola z toho jsem se vazne smal.
hemeneks more gadzo vazelina!
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Moc si to prekombinoval :pDudek píše:nemá jak, nejde prokázat, že to tak bylo/nebylo, prostě má dotyčnej stěstí, a když to o 3 sekundy nestihne tak smůluJohny Matovic píše: a jak zisti ze prave ked ho kontruluje(este za ziva) nedosiel z piva?
Sklb - okrasny clovek
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je na tebe tohle moc prekombinovany, tak se asi nema smysl s tebou bavit, tak radsi sekej.Johny Matovic píše:Moc si to prekombinoval :pDudek píše:nemá jak, nejde prokázat, že to tak bylo/nebylo, prostě má dotyčnej stěstí, a když to o 3 sekundy nestihne tak smůluJohny Matovic píše: a jak zisti ze prave ked ho kontruluje(este za ziva) nedosiel z piva?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
drive to byli ciste fire, poison fildy... pak se zaclo s gatama, lava bombama, spider najtmarama a tak podobne...
coz mi proste neprijde fer, kdyz u jednoho gm kontrolou projdes a u druhyho ne.... protoze u jednoho trva treba minutu, u druhyho 15 sec stylem, ze nekde na obrazovce vysi gate, bez jedinyho zvuku, cehokoli ...
coz mi proste neprijde fer, kdyz u jednoho gm kontrolou projdes a u druhyho ne.... protoze u jednoho trva treba minutu, u druhyho 15 sec stylem, ze nekde na obrazovce vysi gate, bez jedinyho zvuku, cehokoli ...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Craft skilly? Používáním? I don´t think so.Wallace píše:a vids proc? bo driv si nemel zadny afk helperi a vsichni hrali na assistu vesmes, tedka mas na yoku scripty ze ti hned rve alarm pri jakykoliv zmene hp,hlasek journalu apod , proto se to dela, btw na uo ,aby si jji hral nemusis byt afk vubec , skilly se daji trenovat i jinak
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
aj craft skilly by sa tak dali vytrenovat. jediny problem v tom ze craft nema nic uzitocne co by robil s jeho zaciatocnymi skillmi. ma tam len kopu haraburdia ktoru si moze vymakrovat a niekedy v buducnosti pouzit na nieco normalne.Mesmeric píše:Craft skilly? Používáním? I don´t think so.Wallace píše:a vids proc? bo driv si nemel zadny afk helperi a vsichni hrali na assistu vesmes, tedka mas na yoku scripty ze ti hned rve alarm pri jakykoliv zmene hp,hlasek journalu apod , proto se to dela, btw na uo ,aby si jji hral nemusis byt afk vubec , skilly se daji trenovat i jinak
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Čili jsi si sám, Songu, odpověděl na otázku. Craft se makrovat prostě musí, pokud nechceš strávit roky vyráběním hovadin, které okamžitě budeš házet do koše. A existence samotných train itemů pro crafta mluví za vše. Snad akorát wire (silver,gold) se dá doopravdy použít ve velkém množství v pozdějších fází hry, jako item ze začátku, ale to je tak jediný co mě napadá.Shadowsong píše:aj craft skilly by sa tak dali vytrenovat. jediny problem v tom ze craft nema nic uzitocne co by robil s jeho zaciatocnymi skillmi. ma tam len kopu haraburdia ktoru si moze vymakrovat a niekedy v buducnosti pouzit na nieco normalne.Mesmeric píše:Craft skilly? Používáním? I don´t think so.Wallace píše:a vids proc? bo driv si nemel zadny afk helperi a vsichni hrali na assistu vesmes, tedka mas na yoku scripty ze ti hned rve alarm pri jakykoliv zmene hp,hlasek journalu apod , proto se to dela, btw na uo ,aby si jji hral nemusis byt afk vubec , skilly se daji trenovat i jinak
Nemažme si med kolem huby, bez makrování je existence na timhle serveru složitá, takže makrovat se bude, ale tím pádem i AFK kontroly. Každý se musí s mířit s tím jaké jsou, ať se mu to líbí nebo ne. Já např. jsem si svého crafta odepsal 2.AFK prohřeškem, seděl jsem u počítače, ale bylo mi to houby platné, když jsem sepisoval při tom memoár na interní gulid forum a pozapomněl jsem na puštěný script na locky. Moje chyba, a niják jinak to nikdy neuvidím. Jednou je to prostě v pravidlech, tak hold zatněme zuby a ten film si pusťme na menší okno.