Starý kamenky

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

Darlok píše:
Irenicus píše:spis je otazka kolik je tech mystiku nb, a jestli je to tak horke jak se zda
Nejde o to jestli jich je 100 nebo 10. Jde o to, ze je spatne, ze si to nekdo udelal za prd, 5 let to nechal v bance a .. Ale byl to spis ftip, bylo to tu vzdycky a navzdy to zustane.
to jo , nejlepsi je kdyz se naka socka dostane k takovemu itemu a pak se na nem nabali , ale nehorazne , krabky, nb mystici , rare musty a podobny blaboly sou fakt unfair ... :cry:
clen fora vod dob Imperia
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Darlok píše:Nejde o to jestli jich je 100 nebo 10. Jde o to, ze je spatne, ze si to nekdo udelal za prd, 5 let to nechal v bance a ..
Souhlasim, ja bych smazal vsechny ada komplety ukovany pred 2ma rokama. Pac to stal ada ingot 50k, ted stoji 350k prosim zmate je. :roll:

To ze maj ty mystiky nakou durabilitu a pokud to nekdo pouziva k dungovani a uplatnuje svoji NB vlastnost tak ma zachvili po mystiku krom BSS te asi nenapadlo co.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

o nb mystiky se casem postaraji acidi , uz sem par sezranejch nb mystiku videl :D
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Mne ani nevadi, ze se to mazalo, ale proc se ty zbrane ("stary") davaly uz po revizi do pokladu, kdyz se pak smazou spolecne s tema tru starejma? Bylo to neco za odmenu, za dojiti dungu (a to uz po zmene) v pokladu.. U takovych zbrani se neda argumentovat tim, ze si je clovek nevymenil a mel to udelat, ponevac vznikly uz po revizi.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Raegann píše:Mne ani nevadi, ze se to mazalo, ale proc se ty zbrane ("stary") davaly uz po revizi do pokladu, kdyz se pak smazou spolecne s tema tru starejma? Bylo to neco za odmenu, za dojiti dungu (a to uz po zmene) v pokladu.. U takovych zbrani se neda argumentovat tim, ze si je clovek nevymenil a mel to udelat, ponevac vznikly uz po revizi.
jojo to sem taky videl, ale zas asi nebyl moc velkej problem napsat gmku aby ti ho vymenil za novej, vis jak :p
Raegann
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raegann »

Wilson píše:
Raegann píše:Mne ani nevadi, ze se to mazalo, ale proc se ty zbrane ("stary") davaly uz po revizi do pokladu, kdyz se pak smazou spolecne s tema tru starejma? Bylo to neco za odmenu, za dojiti dungu (a to uz po zmene) v pokladu.. U takovych zbrani se neda argumentovat tim, ze si je clovek nevymenil a mel to udelat, ponevac vznikly uz po revizi.
jojo to sem taky videl, ale zas asi nebyl moc velkej problem napsat gmku aby ti ho vymenil za novej, vis jak :p
Tak asi to tam nedavali proto, aby si to lidi nechali vymenit za novy.. :p To by tam byly rovnou novy zbrane.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Byotch píše:Souhlasim, ja bych smazal vsechny ada komplety ukovany pred 2ma rokama. Pac to stal ada ingot 50k, ted stoji 350k prosim zmate je. :roll:

To ze maj ty mystiky nakou durabilitu a pokud to nekdo pouziva k dungovani a uplatnuje svoji NB vlastnost tak ma zachvili po mystiku krom BSS te asi nenapadlo co.
heheh, zajimave

1) ada komplet/ myth komplet/ valorite komplet/ +15 plate komplet, +7 zbrane nebo proste cokoliv ... tohle je vse to same, spotrebovak, ktereemu se za par let zvedla cena, ne neboj opravdu nestojim o smazani absolutne vsecho co na serveeru je

2) tve srovnani nb mystiku s "nakou durabilitou" v dungu je asi jako kdybych svoji specialkou treba na draky mlatil gazery a po 100 ranach se mi rozpadla .. nechapu jak clovek, ktery ma tolik nahrano muze rict takovou hovadinu

3) ikdyz to beru jako absurdni srovnani, stejne si myslis, ze slozeni ada kompletu ikdyz ing stal 50k bylo tak jednoduche jako pred 7lety udelat nb mystik ?

4) tenhle topic tomu nebyl urcen a ja presel k mystikum ani nevim proc, jen mi to asi lezi v hlave od posledne co jsem zaslech, ze kamos bere ten nb mystik za 10 soch, minuly bral za 7 .. je mi to absolutne putna, ale na druhou stranu si rikam, ze je to tak jednoduche tomu zamezit a nikdo to nedela .. mozna to i chtene je, nevim, treba se k tomu nake GM vyjadri ikdyz to sem nepatri a alespon budu vedet ..

5) k tomu co napsal Raeggan(doufam, ze jsem jmeno nespletl) ani nevim co rict, to je dost velka chyba ze strany GM, za kterou by se mohli alespon omluvit :)
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Darlok píše: 2) tve srovnani nb mystiku s "nakou durabilitou" v dungu je asi jako kdybych svoji specialkou treba na draky mlatil gazery a po 100 ranach se mi rozpadla .. nechapu jak clovek, ktery ma tolik nahrano muze rict takovou hovadinu

4) tenhle topic tomu nebyl urcen a ja presel k mystikum ani nevim proc, jen mi to asi lezi v hlave od posledne co jsem zaslech, ze kamos bere ten nb mystik za 10 soch, minuly bral za 7 .. je mi to absolutne putna, ale na druhou stranu si rikam, ze je to tak jednoduche tomu zamezit a nikdo to nedela .. mozna to i chtene je, nevim, treba se k tomu nake GM vyjadri ikdyz to sem nepatri a alespon budu vedet ..
Ad2. no byl jsem treba svedkem jak se rozpadla NB bishopka a vim o 2x serzranych NB BSS, cili i "durabilita" muze vzit za sve + bugovatelnost NB statusu ktery se neopravuje.

Ad4. kdyz ma nekdo nahrano tolik mamonu tak proc by si nakou takovouhle spesl vec nemoh koupit, co s tim majetkem ma delat?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Byotch píše: Ad2. no byl jsem treba svedkem jak se rozpadla NB bishopka a vim o 2x serzranych NB BSS, cili i "durabilita" muze vzit za sve + bugovatelnost NB statusu ktery se neopravuje.

Ad4. kdyz ma nekdo nahrano tolik mamonu tak proc by si nakou takovouhle spesl vec nemoh koupit, co s tim majetkem ma delat?
Ja ti verim, ze se jich spousta rozpadla, ale tj tim, ze si toho ten clovek nevazil a dle meho ten item absolutne nedokazal vyuzit. Nikdy jsem ho nemel a ze buguje nb status sem mozna tak nekdy jen zaslechl, ale znam spustu lidi co ho maji dlouho a problem nemaji.

Za dalsi ja vubec neberu, ze by si to nekdo nemohl koupit kdyz na to ma, praveze naopak. Je dobre ze clovek co ma velky majetek ho muze vyuzit, to ano. Ja to bral spis z toho pohledu prodavajiciho, jak jsme se babili uplne nahore, ktery na tom "skoro" nepravem ziska vyhodu.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

darlok takze ten komu sa mystik rozbil si ho nevazil a nevedel ho vyuzit. hm... takze si ho mame radsej uUu vazit a vediet ho vyuzivat tak ze ho budeme brat len na trh aby sa nerozbil?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Shadowsong píše:darlok takze ten komu sa mystik rozbil si ho nevazil a nevedel ho vyuzit. hm... takze si ho mame radsej uUu vazit a vediet ho vyuzivat tak ze ho budeme brat len na trh aby sa nerozbil?
ne, ale naucit se treba za maga nemlatit monstra s nb BSS v ruce a nebo ji sundat pred acidama...

nebo u klera nedungovat s nb bishopkou stale na hlave, ale pouzit ji jen, kdyz je potreba...

use brain...
Přeji pěkný den!
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Pallando píše:...
...item absolutne nedokazal vyuzit...
mne len prislo divne oznacovat cloveka ktory evidentne ten mystik pouziva a nosi ako cloveka ktory ho nevyziva...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Shadowsong píše:
Pallando píše:...
...item absolutne nedokazal vyuzit...
mne len prislo divne oznacovat cloveka ktory evidentne ten mystik pouziva a nosi ako cloveka ktory ho nevyziva...
Je pekne, ze ti to prislo divne, ale proc teda reagujes na neco jineho?
Shadowsong píše:darlok takze ten komu sa mystik rozbil si ho nevazil a nevedel ho vyuzit. hm... takze si ho mame radsej uUu vazit a vediet ho vyuzivat tak ze ho budeme brat len na trh aby sa nerozbil?
Přeji pěkný den!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

ÁÁÁÁha. Tak zapomenutí/nezapomenutí sundání zbraně před acidama je o to, že se to člověk musí naučit. A když se to naučí, tak už se mu nemůže stát, že by na to právě například zapomněl.

To je dobré, znamenám si do příručky Jak na DP dungy pod číslo 69.
Nexios
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Raegann píše:Tak asi to tam nedavali proto, aby si to lidi nechali vymenit za novy.. :p To by tam byly rovnou novy zbrane.
no dle myho to byla tehdy chybka, ze proste se gm spletlo(gm nejsou bezchybni, tak jako kazdej normalni clovek :p) a omylem tam dalo starej, nebo aspon jinak sem si to neumel oduvodnit :p
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Wilson píše:
Raegann píše:Tak asi to tam nedavali proto, aby si to lidi nechali vymenit za novy.. :p To by tam byly rovnou novy zbrane.
no dle myho to byla tehdy chybka, ze proste se gm spletlo(gm nejsou bezchybni, tak jako kazdej normalni clovek :p) a omylem tam dalo starej, nebo aspon jinak sem si to neumel oduvodnit :p
Nebo proste GM nečtou novinky :p
neexistující stranka
Bloodboy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloodboy »

Smazat všechny rare itemy! a co jenom rare, úplně všechny! xD WIPE na vás :D

No a jen, tak k tématu já jeden z těch "rare" mečů nedávno koupil, o žádnym mazání jsem nikdy dřív neslyšel a taky se z toho nepodělám, že je pryč. 8)
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Bloodboy píše:Smazat všechny rare itemy! a co jenom rare, úplně všechny! xD WIPE na vás :D

No a jen, tak k tématu já jeden z těch "rare" mečů nedávno koupil, o žádnym mazání jsem nikdy dřív neslyšel a taky se z toho nepodělám, že je pryč. 8)
Ty bys při tom wipe o moc nepřišel, co? :) Ale v hlavě ti to vrtá, žes o něj přišel, jinak bys to sem nepsal ;)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

co s longswordem of joyfullnes ? bude se mazat nebo ho nechate ?:
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Keeper píše:co s longswordem of joyfullnes ? bude se mazat nebo ho nechate ?:
Jsi si jistej, že si ve správným topiku "Starý kamenky"?
Odpovědět