Byotch píše:Souhlasim, ja bych smazal vsechny ada komplety ukovany pred 2ma rokama. Pac to stal ada ingot 50k, ted stoji 350k prosim zmate je.
To ze maj ty mystiky nakou durabilitu a pokud to nekdo pouziva k dungovani a uplatnuje svoji NB vlastnost tak ma zachvili po mystiku krom BSS te asi nenapadlo co.
heheh, zajimave
1) ada komplet/ myth komplet/ valorite komplet/ +15 plate komplet, +7 zbrane nebo proste cokoliv ... tohle je vse to same, spotrebovak, ktereemu se za par let zvedla cena, ne neboj opravdu nestojim o smazani absolutne vsecho co na serveeru je
2) tve srovnani nb mystiku s "nakou durabilitou" v dungu je asi jako kdybych svoji specialkou treba na draky mlatil gazery a po 100 ranach se mi rozpadla .. nechapu jak clovek, ktery ma tolik nahrano muze rict takovou hovadinu
3) ikdyz to beru jako absurdni srovnani, stejne si myslis, ze slozeni ada kompletu ikdyz ing stal 50k bylo tak jednoduche jako pred 7lety udelat nb mystik ?
4) tenhle topic tomu nebyl urcen a ja presel k mystikum ani nevim proc, jen mi to asi lezi v hlave od posledne co jsem zaslech, ze kamos bere ten nb mystik za 10 soch, minuly bral za 7 .. je mi to absolutne putna, ale na druhou stranu si rikam, ze je to tak jednoduche tomu zamezit a nikdo to nedela .. mozna to i chtene je, nevim, treba se k tomu nake GM vyjadri ikdyz to sem nepatri a alespon budu vedet ..
5) k tomu co napsal Raeggan(doufam, ze jsem jmeno nespletl) ani nevim co rict, to je dost velka chyba ze strany GM, za kterou by se mohli alespon omluvit