Blok acc
Bohužel ne pánové, já nikomu account nikdy nesvěřil a heslo neuhádnete pokud nemá nekdo sofistikovanej program a pokud má může uhádnou jakékoliv heslo na DP, nebo se mi nenaboural do compu. Takže u mě je to jasné chvi z5 Acc a postavy páč jsem nic neudělal a jestli ne chci pořádné vysvětlení a né, že si to někdo jen tak smazal ze srandy. Chci důvod a pořádnej a ne jen kecičky okolo. díky
Jo a začíná to smrdět korupcí čím dál tím víc, nikdo to se mnou neřešil ani přes email iceii@atlas.cz, ani přes ICQ a ani telefonicky, takže pokud jste malé hloupé děti tak to chápu,ale pokud jste fér lidi tak mi to aspon nekdo vysvetlí.
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
S timhle tonem si opravdu nic nevyziskas..Al Axa píše:chcete říct, že na naší IP jede nějake zkurvysyn Nety nebo tak něco? začíná mě to velice unavovat doposud jsem byl velice slušný , ale vaše chování začíná smrdět a moc. M§j tel je 606139065 jméno Standa, takže to koukej řešit a ne se furt vymlouvat,ale fofrem . A jestli neznáš programy tipu Ip changer či jak se to jmenuje, ale znáš vid? Takže použij mozek a začni to řešit. Nebo budu nucen se do toho vložit sám, ale velmi nerad.

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Jen ještě otázka, třeba ve hře mi to Gm vysvětlilo za co jsem dostal trest a já to přijal více či méně , ale ted se nikdo neobtěžoval, Acarusovi píšu, už od soboty odkázal mě na pondělí, já slušně poděkoval zdůraznuji slušně, ale je středa a nic na ICQ neodpovídá a mail nemá, hraje mrtvého brouka, takže to vypadá jako vykonstruhované na mojí osobu nebo nevím. Ale ptám se proč? Kdo mě zná a nenávidí?Nebudtě pokritci a napište to sem? To si jako založím nový account půl roku budu masit postavu a vy mě zase smažete a dobře se nad tím zasmějete nebo jak?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Napadlo te ze gm maji taky rl zivot a ze se jejich existence netoci jen kolem tveho smazani...Uc se trpelivostiAl Axa píše:Jen ještě otázka, třeba ve hře mi to Gm vysvětlilo za co jsem dostal trest a já to přijal více či méně , ale ted se nikdo neobtěžoval, Acarusovi píšu, už od soboty odkázal mě na pondělí, já slušně poděkoval zdůraznuji slušně, ale je středa a nic na ICQ neodpovídá a mail nemá, hraje mrtvého brouka, takže to vypadá jako vykonstruhované na mojí osobu nebo nevím. Ale ptám se proč? Kdo mě zná a nenávidí?Nebudtě pokritci a napište to sem? To si jako založím nový account půl roku budu masit postavu a vy mě zase smažete a dobře se nad tím zasmějete nebo jak?

Správce charity válečníků
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Napadlo te ze gm maji taky rl zivot a ze se jejich existence netoci jen kolem tveho smazani...Uc se trpelivostiAl Axa píše:Jen ještě otázka, třeba ve hře mi to Gm vysvětlilo za co jsem dostal trest a já to přijal více či méně , ale ted se nikdo neobtěžoval, Acarusovi píšu, už od soboty odkázal mě na pondělí, já slušně poděkoval zdůraznuji slušně, ale je středa a nic na ICQ neodpovídá a mail nemá, hraje mrtvého brouka, takže to vypadá jako vykonstruhované na mojí osobu nebo nevím. Ale ptám se proč? Kdo mě zná a nenávidí?Nebudtě pokritci a napište to sem? To si jako založím nový account půl roku budu masit postavu a vy mě zase smažete a dobře se nad tím zasmějete nebo jak?

Správce charity válečníků
Bejt tebou se klidnim. Kdyby tu nebyl Accarus. Tak server uz davno nejede, a nebo jede ale jede tak ze by tu uz nikdo nehral.Bud trpelivej a vez. ze svuj acc uz neuvidis.Al Axa píše:Reji, samozřejmě , že maj realnej život, ale že se sem nedostane 5 dní to teda nemusí bejt GM a co je přednější pro pověst serveru DP, než korektní vyřešení zpackané GM práce?
Acarus teď není dostupný (neočekávaně a ještě pár dní asi nebude, protože ano, i my máme svůj život a občas se dějí neplánované věci) a doporučuji ti někoho přemluvit, aby tenhle topic smazal než se Acar vrátí, protože pokud si tohle přečte, tak se obávám, že pro tebe nebude dostupný už nikdy. Alespoň já bych nebyla na jeho místě...
Ty si ze mě děláš šoufky vid, prej zklidni se a věz , že svůj acc , už nikdy nuvidíš, tos mě teda moc potěšil, slyšel jsi někdy o Miladě Horákové a jiných, třeba českých letcích co se vrátili z Anglie? Nic neuděláš snažíš se hrát korektne a pic, už máš banána
, a že Acarus nemá čs je blbost má tu různě příspěvky včera , myslím i dneska a tak. Takže je něco shnilé na DP.

Dneska určitě nebyl dostupný a ujišťuji tě, že má dost co na práci a to, že se jeho Vesmír netočí zrovna kolem Al Axíka je sice strašlivé, ale zkus se s tím smířit. Kdybys mu každý den napsal normální zprávu a počkal, tak by ses zajisté časem dočkal. Jenže když tu trpělivost nemáš a raději hned začneš brečet, nadávat a osočovat na fóru, tak se pak nesmíš divit, že ani ten druhý nebude mít třeba už náladu to s tebou řešit, až ten čas na to konečně mít bude.