No jak prokoho, vím, že se najdou blázni, pro které to je běžná praxe. Konkrétně třeba já, když jsem ještě hrál, tak 4 - 8hodin byla klasická denní dávka UO. Teď, co se věnuju jiné hře, chci, aby teamplay šla nahoru a měla trochu úroveň, tak mi organizační záležitosti zaberou tak hodinu denně (novinky, přestupy, servery, fóra atd...) a samotné hraní 6 hodin, jakmile hraju míň než 6, už sám sebe obviňuju z toho, že to flákám. Někde jsem četl jednu vědeckou studii (netýkala se hraní na PC, ale sportu), že pokud se má člověk v určité dovednosti zlepšovat, 6 hodin denně je optimum, nejlépe však 8. Zeptejte se někoho, kdo je dobrý třeba v hraní na housle, hraje od malička, kolik hodin tomu denně musí věnovat? (Znal jsem jednu slečnu a vím, že dost).Edail píše:Protože takto uspokojit hráče by znamenalo sedět u toho 4-8 hodin denně totiža to musíš sám uznat že je nemyslitelné.
PS: nepopírám, že hraní je mrhání časem - je. Pokud se někdo nudíte, můžete si přečíst zajímavý článek.
CITACE
Giacomo:
Vzpomínám si, jak jsem zanedbával moji bývalou přítelkyni, která moje hraní hodně tolerovala a za to jsem si ji opravdu cenil, protože někdy, když jsem musel trénovat třeba na WCG, MČR, ESWC, Dreamhack a podobně, tak jsem opravdu celé týdny, dny a noci trávil u Warcraftu a na ní si udělal čas jenom výjimečně.