Pojednani o pk v deceitu :p

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Acarus píše:zrusime pk ?
ANO! Delaji tu akorat problemy.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Schonny píše:Ono to je zpusobeno tim, ze oba dva mame jiny pohled na to, co znamena nekomu ukradnout usili, ktere investoval do shaneni vybavy. Bud to beres jako normalni, morlani, zabavnou a spravnou vec, nebo ses proste jenom hajzlik, kterymu nevadi se prizivovat na ostatnich. Ale jeden nazor s tebou sdilim, mluvit s tebou v otazce PK, to je jak hucet do zdi.
Ahoj Schonny ^^, nuže ..

Afaik jsi taky hrával (hráváš?) pvp. Zabíjení a lootování (popř. napomáhání ke zmíněnému) je taky velmi nenormální a nemorální věc a přece jsi ji jistě provozoval. Ano ano, že prý o/ch/cove a dungy jsou něco jiného? Na DP ani tolik ne hele, since je každý hráč obeznámen s tím, že na DP není pvp v dungeonech nijak zakázáno (pouze omezováno). A ono nejenže není zakázáno, ono je dokonce povoleno - protože s ním dungeony (jak stavba - třeba dveře, tak poklady) počítají. Mno a když s ním počítají GM a dungeony .. tak s ním logicky mají počítat i hráči, kteří do těch dungeonů chodí. A jsme doma.

Ostatně - zajímalo by mě, kdy konečně přestanete s tím "seš hajzlík zabíjíš ostatní hráče v internetové hře". NE. Hra (notabene hra na DP) JE koncipovaná jako pvp+pvm záležitost a tudíž nikdo nemůže ztratit morální kredit tím, že pojede výpravu (jiste, může o něj přijít tím, že jí pojede nějak specielně - práskání, externí programy, aj. - ale to je něco jiného) ani získat ho tím, že výpravy nepojíždí. To by bylo něco jako kdyby někdo kdo vybere poklad na konci dungu byl hajzlík a ten kdo ho tam nechá byl hrozně morálně na výši - protože právě zajistil jiné výpravě jistotu pokladu (= pouze příklad, blabla).

A jak píšou i jiní. Toto je hra a ve hře mám možnost si vybrat co chci hrát. Když bych hrál nějakou automobilovou honičku, tak si taky můžu vybrat, zdali budu "zloděj" nebo "fízl" bez toho, aby na mě někdo ukazoval, že, pokud vyberu "zloděje", tak jsem "nemorální a nenormální".
Nexios
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

No konečně se mě někdo zastal :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Miky Mora píše:
Hunter píše:Ale no tak .. klid :) Hele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.
V pohodě. Ale myslim, že je nefér už jen to, že tam pk musí lodí a modrák si tam kopne přes ty porty, jak sem se tady dočetl. Tak proč ještě tak dlouhý respy v dungu, který ho dělají nedoběhnutelný. Když se dělaly ty změny, tak podle mojeho názoru bylo cílem ten dung trošku "odčervenit"( aby tam pk nebyly 24/7), s čímž bych souhlasil. Ale na místo toho se Deceit stal úplně izolovaným dungem a modrák tam má opravdu šanci zamřít tak akorát na NPC. Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů a cestu pro PK na Ice ostrov klidně zanechat stejnout - lodí.
Tak já nevím, včera jsem si tam skočil s negrem a než jsem se dopracoval k Elder Lichovi, tak už první hlídač byl resplej, tak jakejpak špatný timer?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Mesmeric píše:
Miky Mora píše:
Hunter píše:Ale no tak .. klid :) Hele já nejsem ten chronickej antipktyp, takže bych s tebou klidně i souhlasil (však nezřídka s pk souhlasívám) - ale tohle je zrovna věc, která se řeší co chvíli a pořád dopadá stejně.
V pohodě. Ale myslim, že je nefér už jen to, že tam pk musí lodí a modrák si tam kopne přes ty porty, jak sem se tady dočetl. Tak proč ještě tak dlouhý respy v dungu, který ho dělají nedoběhnutelný. Když se dělaly ty změny, tak podle mojeho názoru bylo cílem ten dung trošku "odčervenit"( aby tam pk nebyly 24/7), s čímž bych souhlasil. Ale na místo toho se Deceit stal úplně izolovaným dungem a modrák tam má opravdu šanci zamřít tak akorát na NPC. Tak proto se ptám, zda by nebylo možné zkrátit trošku resp hlídačů a cestu pro PK na Ice ostrov klidně zanechat stejnout - lodí.
Tak já nevím, včera jsem si tam skočil s negrem a než jsem se dopracoval k Elder Lichovi, tak už první hlídač byl resplej, tak jakejpak špatný timer?
No třeba takovej králík nebo Acid tree už na tom tak dobře nejsou
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

2hunter: pekne, suhlas

2topic: tazko mozes cakat suhlas od ludi, ktori maju v oblube pisat ze places a si amoralne spravajuci hrac.
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Mara z Acoma píše:
Abyste tam chodili v 10ti na 4 nbiky ve veritkach? ;p jen at to zustane jak je, porad se to da jeste vykempit, pojezdable dungu je dost.
Tohle celkem vystihuje situaci, pekny prispevek.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

ja bych spis radsi pojizdel ty velky dungy at to ty takzvane top hraci nemaj tak jednoduchy,deceit mne az tolik nebere.
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

TO:Miky Mora

Tak já nevim jestli jsi natvrdel, nebo prostě nepřemýšlíš. 5x tu je napsany že to je low dung> to znamená že ti tam asi horko těžko půjde někdo v ada kompletu a mamon tam těžko najdeš.
"Asi" protože to je jeden z prvních dungů kterej začinající hráči zkusí.

Ja v tom tvym naprosto bezduchym postu nevidim nic jinyho než, že jsi lama, která nedokáže pojíždět výpravy aspon sobě rovné, a chces si pro svoji uber zabavu(pro co jiného? za veritko si hrad asi nekoupíš) zabít pár nbků v decaku.

Jinak pro tvoje potěšení, pk runy svítí na ice isle docela často, takže zastak špatnej přístup pro indiany tam neni.

Jestli si chces někoho pojíždět, tak si jdi kempit jinej dung.
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Anger píše:ja bych spis radsi pojizdel ty velky dungy at to ty takzvane top hraci nemaj tak jednoduchy,deceit mne az tolik nebere.
to je kazdemu jasne, trend pojet si velky mamon za kratky cas je v mode :)
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Stanly píše:TO:Miky Mora
Tak já nevim jestli jsi natvrdel, nebo prostě nepřemýšlíš. 5x tu je napsany že to je low dung> to znamená že ti tam asi horko těžko půjde někdo v ada kompletu a mamon tam těžko najdeš.
Ja v tom tvym naprosto bezduchym postu nevidim nic jinyho než, že jsi lama, která nedokáže pojíždět výpravy aspon sobě rovné, a chces si pro svoji uber zabavu(pro co jiného? za veritko si hrad asi nekoupíš) zabít pár nbků v decaku.
Jinak pro tvoje potěšení, pk runy svítí na ice isle docela často, takže zastak špatnej přístup pro indiany tam neni.
Spis si natvrdly ty.
Pro me neni problem vzit si tam moje top veci abych ten dung mel v par lidech za polovicni dobu, protoze vim, ze me nikdo nedobehne. Lidi si ho i solujou, asi Castian daval na hp jak tam hebl v posledni mistnosti kdyz to soloval .. +25 ngr komplet a ancestralka jako jo je to spotrebak ale ...
Sh bych lamou zrovna nenazival, v pvp umi predvest na wara vynikajici vykon a nemluvil o Ice islu ale o Decu to je trochu rozdil, takze runa do dolu je mimo tema krapet.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Acarus píše:zrusime pk ?
Konecne neco rozumnyho :D
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Stanly píše:TO:Miky Mora

Nevim proč se do mě navážíš, vůbec mě neznáš. Neřekl bych, že moje posty sou bezduchý, narozdíl od jiných tady se aspoň nesnižuju k nadávání. To, že je to low dung, neznamená, že si tam lidi nebudou brát drahej ekvip. Právě u tohohle dungu je to naopak, lidi si ho tam berou, aby ten dung měli projitý v malém počtu a rychle. Mno v podstatě ti to už vysvětlil Lucky, takže se nebudu opakovat :)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Miky Mora píše:...
Coz porad nic nemeni na tom, pro koho je ten dung urcen. Moznost dobehnuti, i kdyz pomerne mala, tam porad je a myslim ze i pomer navstevniku bude drtivy ve prospech zacinajicich hracu nez pro stare veterany, kteri si jen dokazuji, ze to daji i v jednom. Takze dle meho nechat jak je.
Bez podpisu
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Nikdo tam zadny zmeny nechce, tak to pochop a kdyz to chces kempit tak si tam dojed a nemel dokola ty sracky uz me to dost sere, ty tvy bez predmetny kecy
Devilou
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devilou »

Petrkov píše:Nikdo tam zadny zmeny nechce, tak to pochop a kdyz to chces kempit tak si tam dojed a nemel dokola ty sracky uz me to dost sere, ty tvy bez predmetny kecy
To že to nechceš ty, šmudlo, neznamená, že to nemůže chtít nikdo jinej. Tak si dej studenou sprchu a už sem radši nepiš ty svoje "keci", stejně nemáš žádný argumenty. A to, že tě ty jeho keci serou-s tim asi taky díru do světa neuděláš bobku, tak to nečti, když tě to sere, ne?
Necum
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Devilou píše:
Petrkov píše:Nikdo tam zadny zmeny nechce, tak to pochop a kdyz to chces kempit tak si tam dojed a nemel dokola ty sracky uz me to dost sere, ty tvy bez predmetny kecy
To že to nechceš ty, šmudlo, neznamená, že to nemůže chtít nikdo jinej. Tak si dej studenou sprchu a už sem radši nepiš ty svoje "keci", stejně nemáš žádný argumenty. A to, že tě ty jeho keci serou-s tim asi taky díru do světa neuděláš bobku, tak to nečti, když tě to sere, ne?
To že to půlka lidí chce a půlka lidí nechce, neznamená, že to někdo chce, nebo nechce !! :P
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

ja to chci!

btw uz by to mohl nekdo presunout...
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Petrkov píše:
Nikdo tam zadny zmeny nechce, tak to pochop a kdyz to chces kempit tak si tam dojed a nemel dokola ty sracky uz me to dost sere, ty tvy bez predmetny kecy
Hele pane Drsňák, když tě to sere, tak to nečti.

No nečekal sem sice žádnýho velkýho zastání, ale že se tu sleze taková banda volů.. :shock:
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Miky Mora píše:
Petrkov píše:
Hele pane Drsňák, když tě to sere, tak to nečti.

No nečekal sem sice žádnýho velkýho zastání, ale že se tu sleze taková banda volů.. :shock:
a ty jim vsem veliš
Odpovědět