Zahrajete nekdo online ..XXX doplnte hru...
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
To já vím, ale ve dvojce je to nejsilnější monstrum ve hře, ve trojce jsou nej Archandělové, a to mě se*e .p Jinak po hratelnostní stránce IIIka foreeeever.Zvireci bojovnik píše:cerni draci jsou i ve 3ce, jen tam neni posloupnoust zelena - cervena - cerna ale jen cervena - cerna (hrad dungeon) a zelena - zlata (rampart) takze nebud smutnejOximus píše: (ve dvojce jsoučerní draci, moje láska.)))
Ani omylem. V trojkach byly nehorazne nevyvazene narody v multiplayeru. Treba s Hell nesel porazit Heaven atp. Nemrtvi byli snad vubec nejslabsi na MP. Uznavam, ze singl byl skvely, ale 5ky jsou fakt vymakane. Ruzne playstyly za ruzne narody... Treba Dungeon je ciste ofenziva+destruction kouzla. Podle naroda ti proste rostou primarne jine staty u hrdinu. U dungeonu je to konkretne attack + spellpower. Kvuli balance narodu jsou i jine prirustky jednotek atd. Trojka byla super, ale je to jako srovnavat Dooma 2 s nejakou moderni hrou. Hratelnost sice super, ale kotel mensich ci vetsich chybicek ve vyvazenosti.Prafotr Morava píše:H III měli nejlepší hratelnost kam se na ně 5ka hrabe i když v nebi tam hrála moc pěkná balada
Jinak CaC3 bych nekdy dal. Nebavi me hrat ladder s noname hraci, takze proc ne hamachi?
[color=violet]Fluffy Bunny[/color]
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To teda nejsou, ne a ne a ne a ne *dup*. Archandělové jsou největší hnus, já jsem si vždycky stavěla mocné kombo Conflux + tam ten nemrtvej hrad co nevím, jak se jmenuje ;p A s fénixama a černýma rytířema jsem si vždycky všecko ownovala ^^ Páč mi tam neustále něco vstávalo z mrtvých nebo z popela a ono to pak ty ostatní už začlo štvát. ;pOximus píše:ve trojce jsou nej Archandělové
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Hehe.Fénixové byli moji oblíbenci ve dvojce, v trojce se mi ten rampart nebo kde jsou vůbec nelíbil, takže jsem za ně nikdy moc nehrál.Carolyn píše:To teda nejsou, ne a ne a ne a ne *dup*. Archandělové jsou největší hnus, já jsem si vždycky stavěla mocné kombo Conflux + tam ten nemrtvej hrad co nevím, jak se jmenuje ;p A s fénixama a černýma rytířema jsem si vždycky všecko ownovala ^^ Páč mi tam neustále něco vstávalo z mrtvých nebo z popela a ono to pak ty ostatní už začlo štvát. ;pOximus píše:ve trojce jsou nej Archandělové
Moje taktika byla a je, mít archdevily, archanděly a zealoty u každého híra ;p
Blitzkrieg.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No to musela být teda morálka s devilama a angelama v jednom týmu. ;p Mně se to vyplácelo až když jsem měla hrdinu pořádně ověšenýho artefaktama, tzn. někdy kolem rozhodující bitky. Zealoty já nerada, power lichové ftw. ;p A pak taky strašliví psycho elementálové, co na každýho roztahovali kabát ^^ Hned jak dojdu dom, tak si dám jednu hru, úplně mám na to náladu ;pOximus píše:Moje taktika byla a je, mít archdevily, archanděly a zealoty u každého híra ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
Jojo, však taky jo .p Zlatou husu, titan armor a helm o holy enlight nebo tak nějak, pak ještě nějakej crystal of valor, to byli moji oblíbenci ;pCarolyn píše:No to musela být teda morálka s devilama a angelama v jednom týmu. ;p Mně se to vyplácelo až když jsem měla hrdinu pořádně ověšenýho artefaktama, tzn. někdy kolem rozhodující bitky. Zealoty já nerada, power lichové ftw. ;p A pak taky strašliví psycho elementálové, co na každýho roztahovali kabát ^^ Hned jak dojdu dom, tak si dám jednu hru, úplně mám na to náladu ;pOximus píše:Moje taktika byla a je, mít archdevily, archanděly a zealoty u každého híra ;p
Já si to zas stáhnu a dáme duel, jo ? ;p
- Trollhammaren
- Paper Elemental
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taky dycky jako zaklad confluxCarolyn píše:Conflux + tam ten nemrtvej hrad

doporucuju ageofconan.cz pri to bude nejlepsi novinka roku 2008 
http://www.ageofconan.com/ pro znalce aj.
ja osobne se nato uz moc tesim nekolik mesicu =)
hral sem i wow i lineage na ofiku delal gmko na freecku a muzu rict ze ani jedna hra se nehrabe na aoc ...bude to bomicka =)
ale jinak ULTIMA FOREWER!

http://www.ageofconan.com/ pro znalce aj.
ja osobne se nato uz moc tesim nekolik mesicu =)
hral sem i wow i lineage na ofiku delal gmko na freecku a muzu rict ze ani jedna hra se nehrabe na aoc ...bude to bomicka =)
ale jinak ULTIMA FOREWER!
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Total anihilation je aj dvojka? uf:pInkvizitor Dan píše:Toz zahral bych si s nekym Total anihilation jednicku spis... CC me nebavi.
kazdopadne s tou jednickou mas recht:P nehorazne velke armady plechov, to by som si dal povedat. Tu gamesku som jednu dobu strasne drtil ale iba singlac, vtedy som moc o multiplayeroch neuvazoval. Core rules:p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]