Zahrajete nekdo online ..XXX doplnte hru...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Aoe2 s datacem nakej update nevim naky e.
Zvireci bojovnik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zvireci bojovnik »

Oximus píše: (ve dvojce jsoučerní draci, moje láska.)
cerni draci jsou i ve 3ce, jen tam neni posloupnoust zelena - cervena - cerna ale jen cervena - cerna (hrad dungeon) a zelena - zlata (rampart) takze nebud smutnej :)))
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Zvireci bojovnik píše:
Oximus píše: (ve dvojce jsoučerní draci, moje láska.)
cerni draci jsou i ve 3ce, jen tam neni posloupnoust zelena - cervena - cerna ale jen cervena - cerna (hrad dungeon) a zelena - zlata (rampart) takze nebud smutnej :)))
To já vím, ale ve dvojce je to nejsilnější monstrum ve hře, ve trojce jsou nej Archandělové, a to mě se*e .p Jinak po hratelnostní stránce IIIka foreeeever.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Nej heroesy jsou stejně I, jsme pařívali Hot seat ve 4 na pentiu 100 po škole na základce ;p
A draci jsou tam fijaloví heč :)
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Prafotr Morava píše:H III měli nejlepší hratelnost kam se na ně 5ka hrabe i když v nebi tam hrála moc pěkná balada :)
Ani omylem. V trojkach byly nehorazne nevyvazene narody v multiplayeru. Treba s Hell nesel porazit Heaven atp. Nemrtvi byli snad vubec nejslabsi na MP. Uznavam, ze singl byl skvely, ale 5ky jsou fakt vymakane. Ruzne playstyly za ruzne narody... Treba Dungeon je ciste ofenziva+destruction kouzla. Podle naroda ti proste rostou primarne jine staty u hrdinu. U dungeonu je to konkretne attack + spellpower. Kvuli balance narodu jsou i jine prirustky jednotek atd. Trojka byla super, ale je to jako srovnavat Dooma 2 s nejakou moderni hrou. Hratelnost sice super, ale kotel mensich ci vetsich chybicek ve vyvazenosti.

Jinak CaC3 bych nekdy dal. Nebavi me hrat ladder s noname hraci, takze proc ne hamachi?
[color=violet]Fluffy Bunny[/color]
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

CaC3 jsem pro, sme 3 lidi co to obcas hrali a mit 4. do 2vs2 by bylo príma, tak kdyztak pak napis :)
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Oximus píše:ve trojce jsou nej Archandělové
To teda nejsou, ne a ne a ne a ne *dup*. Archandělové jsou největší hnus, já jsem si vždycky stavěla mocné kombo Conflux + tam ten nemrtvej hrad co nevím, jak se jmenuje ;p A s fénixama a černýma rytířema jsem si vždycky všecko ownovala ^^ Páč mi tam neustále něco vstávalo z mrtvých nebo z popela a ono to pak ty ostatní už začlo štvát. ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Carolyn píše:
Oximus píše:ve trojce jsou nej Archandělové
To teda nejsou, ne a ne a ne a ne *dup*. Archandělové jsou největší hnus, já jsem si vždycky stavěla mocné kombo Conflux + tam ten nemrtvej hrad co nevím, jak se jmenuje ;p A s fénixama a černýma rytířema jsem si vždycky všecko ownovala ^^ Páč mi tam neustále něco vstávalo z mrtvých nebo z popela a ono to pak ty ostatní už začlo štvát. ;p
Hehe.Fénixové byli moji oblíbenci ve dvojce, v trojce se mi ten rampart nebo kde jsou vůbec nelíbil, takže jsem za ně nikdy moc nehrál.
Moje taktika byla a je, mít archdevily, archanděly a zealoty u každého híra ;p
Blitzkrieg.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Oximus píše:Moje taktika byla a je, mít archdevily, archanděly a zealoty u každého híra ;p
No to musela být teda morálka s devilama a angelama v jednom týmu. ;p Mně se to vyplácelo až když jsem měla hrdinu pořádně ověšenýho artefaktama, tzn. někdy kolem rozhodující bitky. Zealoty já nerada, power lichové ftw. ;p A pak taky strašliví psycho elementálové, co na každýho roztahovali kabát ^^ Hned jak dojdu dom, tak si dám jednu hru, úplně mám na to náladu ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Carolyn píše:
Oximus píše:Moje taktika byla a je, mít archdevily, archanděly a zealoty u každého híra ;p
No to musela být teda morálka s devilama a angelama v jednom týmu. ;p Mně se to vyplácelo až když jsem měla hrdinu pořádně ověšenýho artefaktama, tzn. někdy kolem rozhodující bitky. Zealoty já nerada, power lichové ftw. ;p A pak taky strašliví psycho elementálové, co na každýho roztahovali kabát ^^ Hned jak dojdu dom, tak si dám jednu hru, úplně mám na to náladu ;p
Jojo, však taky jo .p Zlatou husu, titan armor a helm o holy enlight nebo tak nějak, pak ještě nějakej crystal of valor, to byli moji oblíbenci ;p
Já si to zas stáhnu a dáme duel, jo ? ;p
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

Mě dycky nejvíc bavilo Slide-a-lama! u toho sem seděl hodiny a hodiny : pppp
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Zvireci bojovnik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Carolyn píše:Conflux + tam ten nemrtvej hrad
ja mam taky dycky jako zaklad conflux :P a hrdinu hlavne smerem magie ... a kdys se postesti pribrat draky z dungeonu, ale to neni podstatny (ale vyhrali mi tu tydenni hru pri rozhodujici bitce ... kamosovi zbyly kostry(hodne) a mi draci(stredne) tak sem tem kostram krapet pomoh kouzlama k zemi :P holt cerni draci ukouzlit nesli :D )
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

doporucuju ageofconan.cz pri to bude nejlepsi novinka roku 2008 8)
http://www.ageofconan.com/ pro znalce aj.
ja osobne se nato uz moc tesim nekolik mesicu =)
hral sem i wow i lineage na ofiku delal gmko na freecku a muzu rict ze ani jedna hra se nehrabe na aoc ...bude to bomicka =)

ale jinak ULTIMA FOREWER!
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Zvireci bojovnik píše:Conflux
Kurňa já nechápu jak za to můžete hrát, jsem se s tím nikdy nějak nezžil .p
Zvireci bojovnik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

dyt to neni tak spatny :) jedu si hera na vsecky 4 magie a to se to pak smazi :twisted:
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Inkvizitor Dan píše:Toz zahral bych si s nekym Total anihilation jednicku spis... CC me nebavi.
Total anihilation je aj dvojka? uf:p

kazdopadne s tou jednickou mas recht:P nehorazne velke armady plechov, to by som si dal povedat. Tu gamesku som jednu dobu strasne drtil ale iba singlac, vtedy som moc o multiplayeroch neuvazoval. Core rules:p
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Archon I
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Archon I »

Zaparim klido CoD4, C&C3 (i kanes wrath), CS, Red Alerty, nezahral by si ale nekdo World in Conflict? to je navykovka jako svine :p
Jaká Sphere, takové fórum. (Viz. staré fórum DP :oP)

Hra je o životě a život je o hraní.....
Odpovědět