Edit: Sry že se nevyjadřuju přesnějc, dybych napsal jednim příkazem, tak by to bylo jasný hned jak to myslim

aha, mas a pouzivas funkci ktera je vlastne nesmysl O.oSpike píše:Nene, neni to vymyslena vec, takovou rutinu skutecne mam a pouzivam.
No to je prave to, fuknce, ktera spusti skript a ceka az se dokonci je nesmysl
Kód: Vybrat vše
UO.WarMode( not UO.WarMode() );
A kdo tvrdi ze jsi neco naznacoval? Ja jsem pouze odpovidal Dondorovi na tohle:Carda píše:Nemám ten dojem, že bych naznačoval, že chování obou zápisů je naprosto stejný
Dondor píše:nebo se uo.exec("waitmenu bla bla bla") chová jinak než uo.waitmenu("bla","bla","bla")?
No ono kdyz uz jsme u te rychlosti, nejrychlejsi prepnuti warmodu je pres tab klavesu, na to zadnej skript nepotrebujesCarda píše:Jo no, ale myslim, že je docela patrný, že použití uo.exec(..) je rychlejší, praktičtější a přehlednější.
Edit: Sry že se nevyjadřuju přesnějc, dybych napsal jednim příkazem, tak by to bylo jasný hned jak to myslim
Ano, nevidim zadny zpusob vyuziti tvoji virtualni funkce ktera spusti skript a ceka na jeho dokonceni a je v jednom tvem postu nesmysl a zaroven ji mas a pouzivas a v dalsim "rozhodne neni nesmyslna".. promin noSpike píše:Proc kritizujes neco jen pro to, ze nevidis smysl pouziti? Ta funkce ma svoje pouziti a rozhodne neni nesmyslna, to ze ty zadnej zpusob pouziti nevidis je tvoje minus.
Ale nee, ty to furt nechapesMole Two píše:Ano, nevidim zadny zpusob vyuziti tvoji virtualni funkce ktera spusti skript a ceka na jeho dokonceni a je v jednom tvem postu nesmysl a zaroven ji mas a pouzivas a v dalsim "rozhodne neni nesmyslna".. promin noSpike píše:Proc kritizujes neco jen pro to, ze nevidis smysl pouziti? Ta funkce ma svoje pouziti a rozhodne neni nesmyslna, to ze ty zadnej zpusob pouziti nevidis je tvoje minus.