ono athi asi to tak ma byt, preci jen kdyz by tam byla rewarda a ten dung by byl moc oblibeny taky by to asi nebylo ono , pak by to bylo delany asi tak jako v risi ze poklad jednou za x mesicu a to by pak lidi breceli po forech jaktoze nemaj poklad a ze nekdo ho ma a ze to je support atd . Proste si myslim ze to ze tam neni rewarda ma i svoje klady, ktere na prvni pohled nemusi byt videt ....Athi píše:Náhodou mi se ten nový kousek líbí.. Draci jsou fajn, ten doteď neznámý flusací pejsek je pěkná mrška, ale žádná hrůza to taky není.. High horizit už jsem si zvykla, že je jen v Pridu a Despu, takže ten mě nepřekvapí, spíš mě překvapila ta krev.. mile, samozřejměAkorát je to na můj vkus moc odfamovací dung a nejde mi do hlavy, proč nedat na konec nějakou tu fame gatu, když je v tolika dunzích, kde se neumírá tolik jako tady.. Zrovna já jako vamp s nabíráním slávy kdekoli jinde ve světě problém nemám, ale dovedu si představit, že to bude jeden z důvodů, proč tenhle kousek nebude tak oblíbený, jak by mohl být..
Destard
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi řekni nákej ? Jdu dung několik hodin. A pak dojdu občas s mín famou než jsem šel a dojdu dung a kopnu bookem. :/ Nevim stačila by aspon odcrim gata z dvojky + pár Gp by taky nezabiloWilson píše:ono athi asi to tak ma byt, preci jen kdyz by tam byla rewarda a ten dung by byl moc oblibeny taky by to asi nebylo ono , pak by to bylo delany asi tak jako v risi ze poklad jednou za x mesicu a to by pak lidi breceli po forech jaktoze nemaj poklad a ze nekdo ho ma a ze to je support atd . Proste si myslim ze to ze tam neni rewarda ma i svoje klady, ktere na prvni pohled nemusi byt videt ....Athi píše:Náhodou mi se ten nový kousek líbí.. Draci jsou fajn, ten doteď neznámý flusací pejsek je pěkná mrška, ale žádná hrůza to taky není.. High horizit už jsem si zvykla, že je jen v Pridu a Despu, takže ten mě nepřekvapí, spíš mě překvapila ta krev.. mile, samozřejměAkorát je to na můj vkus moc odfamovací dung a nejde mi do hlavy, proč nedat na konec nějakou tu fame gatu, když je v tolika dunzích, kde se neumírá tolik jako tady.. Zrovna já jako vamp s nabíráním slávy kdekoli jinde ve světě problém nemám, ale dovedu si představit, že to bude jeden z důvodů, proč tenhle kousek nebude tak oblíbený, jak by mohl být..
edit: Napsal jsem odcrim gatu. K ty famě jsem jen podotknul že když se to nevydaří tak kopu z booku a nic z toho. Přijde mi to takové, jak to nazvat. Dojdu dung a musim kopnout knížkou, hezčí je když si projdu tou gatou. A stim dropem nevim nevim.
Festra můžete smazat, ale on se vrátí !
dva mustangove a drop jako cunik ti ji(tu gatu), myslim, vynahrazujou...
krom toho, gaty sou vsude... proc nemuze bejt jeden, kde neni...
"neni tak strasne nemozne v tom dngu neumrit..."
vase chapani dngu - musim vylest vzdy jako lord a s ololol mamonem... jde mi me chapani...
dle meho sou gaty davajici fame(az na desp) zbytecnym luxusem, kterej bych klidne zrusil...
krom toho, gaty sou vsude... proc nemuze bejt jeden, kde neni...
"neni tak strasne nemozne v tom dngu neumrit..."
vase chapani dngu - musim vylest vzdy jako lord a s ololol mamonem... jde mi me chapani...
dle meho sou gaty davajici fame(az na desp) zbytecnym luxusem, kterej bych klidne zrusil...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Re: Destard
V poslední místnosti u horní stěny se nedá ressovat ... bylo by to možno opravit?
to len usla zonka urcite, by sa nemalo dat ressovat v celej miestnosti, ne len u jednej stenyEmpair píše:V poslední místnosti u horní stěny se nedá ressovat ... bylo by to možno opravit?

a ten kříž je tam jenom na odzobu ne ? :p
4 Big Bud, Severka: Poslední místnost Destardu je ta kde je takovej modrej dráček.
Naposledy upravil(a) Empair dne 27.04.2010 14:11:26, celkem upraveno 1 x.