Craftsman
Refashion Tools - nejde vyrobit ... 30 fizzu z 30 pokusu
mrkněte na to někdo prosim.Diky.
Edit .. bylo by možno odišit v menu nějak graficky jinak .. barvou nebo nějak, je to spiš nahodato tam najít.

Edit .. bylo by možno odišit v menu nějak graficky jinak .. barvou nebo nějak, je to spiš nahodato tam najít.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
- Tonda Bijec
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
problem je v nynejsi dobe prosetrovan Triglavem tak vyckejte
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
nikdy sem to nepocital, ale pokud to je pravda tak je to hodne levnej skillRomulus píše:Jen takovej dotaz týká skilu tailoring.Pustil sem se do toho,jedu to v bandanech už druhej měsíc(fkt furt tailor).Prišlo mně to na cca 150 K GP zatim(nakup latky)-vyše skilu 90 ,odpovidá to tak,kdo s tim má jakou zkušenost?nebo se to dá trenit líp?
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tailoring je dle me jeden z nejlevnejsich vyrobnich skillu krafta, ktery se absolutne neda srovnavat napr. s Carpentry, kde platite za jeden barel lid v podstate dle ceny logu na trhu 10gp. Zase se tady neuvazuje moznost, ze si logy tezite sami trenenim Lumber, ale to ani u Miningu a BS atp. Podle me je potrebnej pocet vyrobenejch bandan neco kolem 90k ?Mozna min ted ani uz nevim. Pokud bychom uvazovali taky tech 80-90k barel lidu u Carpentry (za predpokladu ze pocet vyrobku pro dosahnuti 100 je u carp i tailor. +/- stejny), tak carp vychazi na tech 900k +/-.
- Nazir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Stačí moře oveček (na zapadlém ostrůvku)... ;^)JoeMoe píše:jop, oproti bs/tink/carp je to skoro zadarmo.
na druhu stranu je skoro nemozne si "natazit" material.
Tailoring byl jediný skill, na který jsem materiál kupoval, na vše ostatní jsem si materiál nasekal/vytěžil/nalovil... Jde to.takze bs/tink/carp su vlastne zadarmo, bo si clovek moze vsetko natazit...
mne z tailoru tusim vyliezlo 60k band...
jojo, ide. ale stale je daleko jednoduchsie si tu latku kupit, nanosit bolty do baracku a uz len sit a strihatNazir píše: Stačí moře oveček (na zapadlém ostrůvku)... ;^)
Tailoring byl jediný skill, na který jsem materiál kupoval, na vše ostatní jsem si materiál nasekal/vytěžil/nalovil... Jde to.

ist to ide, ale lumber som nerobil. teda mam len asi 60%. behat s tym furt do banky, proste opruz. a tusim aj tink som dokoncoval z nakupenych ingov. ale toho bolo menej, asi len 30k....

- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jakoze i pri miningu 100% je kopat ingy na BS pruda nejvetsi. Furt litat jak kreten a kolik me to stalo recall svitku:)). Tink jsem dodelaval tak, ze jsem kamosum delal lockpicky z jejich bronzu na nich to leze pekne. Carpentry zatim neresim a tailor jsem si udelal trosku kvuli vlascum. Sem tam kdyz je cas si delam sipky(hned BC 60%).JoeMoe píše:ist to ide, ale lumber som nerobil. teda mam len asi 60%. behat s tym furt do banky, proste opruz. a tusim aj tink som dokoncoval z nakupenych ingov. ale toho bolo menej, asi len 30k....
edit: nj pismenko

Naposledy upravil(a) Stain dne 21.12.2006 09:42:29, celkem upraveno 1 x.
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna