Tak nemyslis ze ked uz 7.-8. rok hram iba PvP a stale to beham za vsetky postavy ze asi o tom daco trocha viem? :/Me píše:Tak už Stigwyrovi konečně dopřejte tu radost a dejte mu plné pravomoce na vybalancování postav. Potom se mu můžeme smát celý dny.
(Ironie - hlavně neposlouchejte ty jeho lobistický kecy. Stejně je to jen o tom, kdo ho zrovna pojel, proto se ty názory furt mění).
A je to tak ze jednoducho mi nepride normalne ked poznam ostrov/druidov rozdiel v PvP avsak vobec sa mi nepaci napriklad to ze za ostra davam s elven LC rany za 20 a striela to ovela pomalsie ako kedysi a naky druid s +7 mi zacne nakladat gulomet... A to nevravim ani o tom fizzovali... Vobec by mi to nevadilo keby to bolo tak ostalo ako to bolo na zaciatku, ziadnu turborychlost druid s LC nemal ani to nefizzovalo bandu/naprah/spell...
A ten ostro mal aj ako-taky DMG po zavedeni, avsak potom sa mu ubrala nielen DMG ale aj rychlost, sak to neni mozne aky je ostro slaby s +9 lukom a druidkou, s tym som behal a je taka postava takmer absolutne nepouzitelna...
Nech uz je druid silny ako je, nebeha vela druidov v pvp ... Lenze aspon nech sa ten ostro nako spravi nech je zaujimavejsi do toho PvP, nejake abilitky, nove zbrane s efektami a mu pridat rychlost a dmg...