Ranger

Odpovědět
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Ranger

Příspěvek od Dudek »

Toje všechno pěkný, ale pokud má být v ranged dmg jako destro v melee, tak to by musel přijit o sumy a mít klamaky lvl 1, a to ja nechci.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

No, ranga jak sem hrál tak mě používali pro tu výhodu že šlape pasti jako předskokan jde první vyšlape co se dá hodí klamáka a hidne a bud zdechne nebo ne ... mission accomplished :)
No a druhá věc je taming ... ale na top dungy je ostro nedostatečný a mít tam víc rangů nemá smysl... je to papír.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raziel píše:No, ranga jak sem hrál tak mě používali pro tu výhodu že šlape pasti jako předskokan jde první vyšlape co se dá hodí klamáka a hidne a bud zdechne nebo ne ... mission accomplished :)
No a druhá věc je taming ... ale na top dungy je ostro nedostatečný a mít tam víc rangů nemá smysl... je to papír.
Taming, ano to je další nesmysl kterej vznikl při rozdělení specek. Kurňa trenoval jsem taming stejně tvrdě jako ostatní rangové, tak proč bych sakra nemohl tamovat všechno? Prostě zas někdo nepřemýšlel, stejně jako u klamáků.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mozno by nebolo zle zrusit druidovi abilitu, ze striela z obyc LC rychlejsie ako ostro z elven LC, pekna blbost. Teraz ma DPS v PvP druid vacsiu ako ostro, a to ani nevravim o dalsich vela vymozenostiach, krasa...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

strig umrel na druida.. :p
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:Mozno by nebolo zle zrusit druidovi abilitu, ze striela z obyc LC rychlejsie ako ostro z elven LC, pekna blbost. Teraz ma DPS v PvP druid vacsiu ako ostro, a to ani nevravim o dalsich vela vymozenostiach, krasa...
mozno by nebolo zle konecne zrusit teba
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

By mě zajímalo, jak může mít druid větší dps než ostro, ono 100% archery a 120% archery je sakra znát. A neporovnával bych 1 specku s 1 zbraní a 2. specku s jinou zbraní. 1) miss s pouze 100% archery je i v pvp děsnej a za 2) trošku armoru a moc si druid s tou LC neškrtá
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Strig, pochop, pvp vs pvm je na tomto serveri 2:8...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Mně se líbí, jak se Strigwyr snaží oslabit druida, ale na toho nekra a wara,co v tom (do něj) jeli taky, nějak zapoměl.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Xan píše:By mě zajímalo, jak může mít druid větší dps než ostro, ono 100% archery a 120% archery je sakra znát. A neporovnával bych 1 specku s 1 zbraní a 2. specku s jinou zbraní. 1) miss s pouze 100% archery je i v pvp děsnej a za 2) trošku armoru a moc si druid s tou LC neškrtá
Jednoducho ma vacsiu DPS pretoze ta rychlost jednoducho je ovela vyssia ako u ostra, za ostra s LC natiahnem raz za pol hodinu a druid s tym dava gulomet. A do vacsieho AR ani nevravim ze ma blesky/paru...jednoducho je druid lepsi teraz aj do PVP aj do PVM, to si myslim ze by sa s tym malo nieco spravit.

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Strigu měl by si smazat uo a utíkat na detox. Druid má jen dvě šance jak dávat dmg kuší a to za A-mít skládačku(není levné) a za B-mít mystik(nepoužitelné do pvp)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Rainbow píše:Strigu měl by si smazat uo a utíkat na detox. Druid má jen dvě šance jak dávat dmg kuší a to za A-mít skládačku(není levné) a za B-mít mystik(nepoužitelné do pvp)
Ty by si sa mal zmazat a overit si fakty ze druid dava s obyc LC o kus vyssi DPS do prska ako ostro, a to je len zaciatok, nevravim o tych milion vyhodach v PVM a este do PvP ma ako vravim blesky port paru takze druid ma vyssiu dmg aj do plechov aj do prskov tak to jednoducho je

Pokial ostro ostane v stave aky je tak treba druidovi znizit dmg o 50% pripadne mu zobrat vsetky strelne zbrane :p

Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Tvrdíš, že Druid sejme +9lcčkem maka dřív než ostro +9 lukem?
V pvm bych ty chary vůbec nesrovnával, protože mají úplně jiné povinnosti v dungeonu ostro je spíše war na dálku kdežto druida bych spíš přirovnal k vampovi před speckama - je to char který má podržet partu, uklidnit situaci a samozřejmě má taming hůlku na mávnutí. To, že se teď ostrové do pvm netahají bych nepřičítal ani tak tomu, že jsou slabí, ale spíše změně systému pastí na dp.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

běž se taky občas nadejchat ven čerstvýho vzduchu strigwire....
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Winis píše:běž se taky občas nadejchat ven čerstvýho vzduchu strigwire....
ano dakujem dam na tvoju radu, este nejake recepty a rady od inteligenta? :p
Rainbow píše:Tvrdíš, že Druid sejme +9lcčkem maka dřív než ostro +9 lukem?
mozme to skusit, dnes to skusim.

Edit: keby mali obaja LC tak stavim na druida 1m ze ma vacsiu DPS jak ostro

okrem toho mi to ani nepride normalne aby mal druid co len porovnatelnu DMG s ostrom kde to druid ma milion abilit na PVM a este okrem toh do pvp ma port paru blesky, artefakt... co viac si mozes priat

Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Strigwyr píše:
Rainbow píše:Tvrdíš, že Druid sejme +9lcčkem maka dřív než ostro +9 lukem?
mozme to skusit, dnes to skusim.

Edit: keby mali obaja LC tak stavim na druida 1m ze ma vacsiu DPS jak ostro

okrem toho mi to ani nepride normalne aby mal druid co len porovnatelnu DMG s ostrom kde to druid ma milion abilit na PVM a este okrem toh do pvp ma port paru blesky, artefakt... co viac si mozes priat
Tazke experimenty :D Inak, skusaju sa nejak nove postavy v boji s ostatnymi? Alebo sa skratka vytvori ako sa to zda dobre a potom podla reakcii sa postavy donekonecna upravuju? ;)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Jojo, druid je moc OP, potřeba ho oslabit, ale to že destro dává ik kde komu v armoru i za 150 hp, to je ok:) sry za OT
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Strigwyr píše:Ty by si sa mal zmazat a overit si fakty ze druid...
povedal clovek co ledva klika ostra clovekovi co klika druida aj shama :roll:
neviem preco by sa mal druid oslabovat. zrovna druid mi pride asi ako najlepsie zvladnuty ranger subclass. skor by som sa lepsie pozrel tomu ostrovi na dmg zbrani...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Shadowsong píše:
Strigwyr píše:Ty by si sa mal zmazat a overit si fakty ze druid...
povedal clovek co ledva klika ostra clovekovi co klika druida aj shama :roll:
neviem preco by sa mal druid oslabovat. zrovna druid mi pride asi ako najlepsie zvladnuty ranger subclass. skor by som sa lepsie pozrel tomu ostrovi na dmg zbrani...
Vsak hadam viem aky je ostro odpad... okrem toho nevravim ze sa nutne musi oslabit druid lenze neviem ci sa tu dockame posilenia ostra...
Xan píše:Jojo, druid je moc OP, potřeba ho oslabit, ale to že destro dává ik kde komu v armoru i za 150 hp, to je ok:) sry za OT
nie ubezpecim ta ze taku dmg destro nedava, s +17 halou (500k narozdiel od ostrovych 20k za LC) a fightkou kazdu 3. ranu nedam IK nekrovi/magovi za 110... okrem toho destra ked zabijes mas z neho aj naky loot

Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Tak už Stigwyrovi konečně dopřejte tu radost a dejte mu plné pravomoce na vybalancování postav. Potom se mu můžeme smát celý dny.
(Ironie - hlavně neposlouchejte ty jeho lobistický kecy. Stejně je to jen o tom, kdo ho zrovna pojel, proto se ty názory furt mění).
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Odpovědět