Historický problém se zónou na začátku, kde se to překrýváKelnor píše:V některých částech Yewských krypt nejde lootovat.
NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout
Re: NB dungeon Vesper, Nujel'm, Yew, Orcish Hideout
Bez podpisu
Šlo by prosím pěkně přidat na začátek jeslí mumii někam? Děkuji
.

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
copak? nevzal sis bandy, nebo co?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Díky za tu mumku, ta mi tam chyběla
.

Se tam snad budu muset jit podivat na, co ti chybela a jak s ni s tema nb skilama ktera tam muzou vypada ten zapas(nemyslim tedy zosta a skyhawka)Randall píše:Díky za tu mumku, ta mi tam chyběla.

Ona tam není, to jsem napsal na potrápení DudkaPheme píše:Se tam snad budu muset jit podivat na, co ti chybela a jak s ni s tema nb skilama ktera tam muzou vypada ten zapas(nemyslim tedy zosta a skyhawka)Randall píše:Díky za tu mumku, ta mi tam chyběla.

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mám takovej dotaz, vlastně 2, k Yewskym kryptam:
1) V části nejde lootit protože to pořád je kousek zóny z cechu.
2) Je ten Sorcerrer normální? Já do něj biju paladinem s +5 scimem, do toho mě podporuje kler, a sorcerrer si s klidným srdcem vyspamuje nad hlavu, že použil magical attack, a vesele mu jdou HP daleko přez 300, i když jsem slezl ze zosta, a sel do nej přez all kill stejně mu přibývaly HP.
1) V části nejde lootit protože to pořád je kousek zóny z cechu.
2) Je ten Sorcerrer normální? Já do něj biju paladinem s +5 scimem, do toho mě podporuje kler, a sorcerrer si s klidným srdcem vyspamuje nad hlavu, že použil magical attack, a vesele mu jdou HP daleko přez 300, i když jsem slezl ze zosta, a sel do nej přez all kill stejně mu přibývaly HP.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co sa tyka sorcerera, pri nb postavach je to normalne. je rozdiel ked ti da melee attack ked mas tct 20 a tct 90 napr.
a tych par mobov kt nemozes vylootit ti plne vynahradi poklad kt ziskas velmi lahkym sposobom.
a tych par mobov kt nemozes vylootit ti plne vynahradi poklad kt ziskas velmi lahkym sposobom.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Neziskam, protoze sorcerrera nedam a nepujdu s nim v zadech do licha 

Kdyz jsem trenoval palata tak jsem tam chodival. Neni to z meho pohledu teda vubec pro nb postavy, musel sem uz mit poradny skily(co vlez dovoli) a vybavu
Ale jestli jde jen o to tam pravidelne otevirat truhlu tak si vem skaje
Ale jestli jde jen o to tam pravidelne otevirat truhlu tak si vem skaje
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nejde mi o to otvirat truhlu, aspoň ne pro mě, ale ten kler co tam byl se mnou hraje 3 tydny a pro něj by to bylo příjemný, ale nějak jsme to nebyli schopni dat.
Nauč ho Dudku základům provokování, když jsem rozjížděl pala, tak s min skillama jsem to měl proběhlý za chvíli:) Dorazit vítěze stylem hit 'n run a je to:) Jinak pokud to jdete ve dvou, tak stačí využít toho, že je npczaměřené vždy na jeden char a druhý může mlátit a první dělat návnadu a naopak
Kazdej kdo tam umite nejak rozumne provoknout ty dve npc na konci, mate mou zavist
Dorazit viteze stylem hit 'n run ti muzu rict, ze s min skilama u palata muze bejt nic moc
Dorazit viteze stylem hit 'n run ti muzu rict, ze s min skilama u palata muze bejt nic moc
Mě se ho povedlo trefit silent huntkou
takže luck

jako s minimálním skillem je hit n run pořád asi nejlepší, než 10x misnout a stát u něj a pak se s min skillem healit 10 min
mno a efekt se skladackou za xxx gp, asi zbytečný komentovat:)

Ahoj,
dnes som sa snazil dostat do Orkish Hideout s vampom Magery 36.1, Wrestling 94.4, Tactics 97.0, Healing 61.4, Fame 6137, skillcup 1085.7 a nechcelo ma pustit s hlaskou "Si prilis pokrocily". Platia pre Orkish hideout stale hodnoty obmedzujuce vstup pre vampov na: Magery < 75.0, Wrestling < 100.0, Tactics < 100.0, Healing < 75.0, Fame < 7000, skillcup < 1400? Mohol by sa na to niekto mrknut prosim? Dakujem.
E: Tato chyba nastava iba pri vstupe z Cove minidungu. Vstup z Ilshenaru funguje ako ma.
dnes som sa snazil dostat do Orkish Hideout s vampom Magery 36.1, Wrestling 94.4, Tactics 97.0, Healing 61.4, Fame 6137, skillcup 1085.7 a nechcelo ma pustit s hlaskou "Si prilis pokrocily". Platia pre Orkish hideout stale hodnoty obmedzujuce vstup pre vampov na: Magery < 75.0, Wrestling < 100.0, Tactics < 100.0, Healing < 75.0, Fame < 7000, skillcup < 1400? Mohol by sa na to niekto mrknut prosim? Dakujem.
E: Tato chyba nastava iba pri vstupe z Cove minidungu. Vstup z Ilshenaru funguje ako ma.
Pain, DoHR
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
podminky co jsi vypsal neplati a myslim ze ani nikdy neplatili (aspon tedy ve vstupu, na ktery jsem koukal, mrknu jeste na druhy). Jsou stejne jako pro yew/nujelm/vesper
EDIT: druhy vchod byl nastaven spatne a byl opraveno na podminky pripravky
EDIT: druhy vchod byl nastaven spatne a byl opraveno na podminky pripravky
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to teda se vstupem do NB dungů pro crafty, jestli můžou už vstoupit i když mají max skilly?
Už je to přece pár let co to GM-ka měli pořešit a stále nejde vstoupit.
Už je to přece pár let co to GM-ka měli pořešit a stále nejde vstoupit.

Re:
Byotch píše:Ahoj co se tyce Jesli ve vypisu chybi pozadavky na crafta, ackoli ma craft maxmialni bojove skilly ktery nikdy nedosahnou pozdovane vyse, kvuli skillcuppu tam ale nemuze, je to nutne?
To same dalsi dungy, diky skillcupu tam crat nemuze ackoli svymi bojovymi skilly nesaha ostatnim ani po paty.
Tady je poslední zmínka o tom, že se to bude řešit a pořád nic?Triglav píše:Byotch: opravím
Enquea: opravím
(ale bude mi to chvíli trvat, není teď čas a ještě nějaké jiné komplikace)