U necro kouzla se fizz kontroluje 2x poprve prez necro skill, kdyz naklikavas svitek a podruhe pri zacilovani prez mgry (hodne malej fizz, ale obcas se to stane), proto ti taky pri treningu necra leze mgry.Deathcore píše:malá otázočka.. prečo sa mi bugujú za negra halušky a summon undead ?:) skill mám 40 ... a keď poklikám na zvitok tak mi to bez výberu targetu fizzne :/ .. hral som za negra asi pred 5 rokmi a toto sa mi nestávalo
.. radili mi aj hýbať so svitkami a tak.. ale nič nepomáha .. čo robííííť ?:D
jasné chápem úplne...Enquea píše:U necro kouzla se fizz kontroluje 2x poprve prez necro skill, kdyz naklikavas svitek a podruhe pri zacilovani prez mgry (hodne malej fizz, ale obcas se to stane), proto ti taky pri treningu necra leze mgry.
Když dotreníš mgr celou šipkama, což doporučuji, i když je to pomalejší, tak ti rezisty vylezou docela dost, já je tuším dostal na 70% a když běháš PvP tak máš 100% za chvilku.Stich píše:no resisty su v pvp dost dolezite ale je dost drahe ich vytrenovat ja som na magovi ked som sipkoval minul do 70mgr 400k a to som mal mozno 50 resisty