Necromancer
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
U necro kouzla se fizz kontroluje 2x poprve prez necro skill, kdyz naklikavas svitek a podruhe pri zacilovani prez mgry (hodne malej fizz, ale obcas se to stane), proto ti taky pri treningu necra leze mgry.Deathcore píše:malá otázočka .. prečo sa mi bugujú za negra halušky a summon undead ?:) skill mám 40 ... a keď poklikám na zvitok tak mi to bez výberu targetu fizzne :/ .. hral som za negra asi pred 5 rokmi a toto sa mi nestávalo .. radili mi aj hýbať so svitkami a tak.. ale nič nepomáha .. čo robííííť ?:D
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
jasné chápem úplne...Enquea píše:U necro kouzla se fizz kontroluje 2x poprve prez necro skill, kdyz naklikavas svitek a podruhe pri zacilovani prez mgry (hodne malej fizz, ale obcas se to stane), proto ti taky pri treningu necra leze mgry.
... takže vlastne keď mne to pri poklikaní rovno fízzne,bez výberu targetu, znamená to vlastne to, že mám málo necromancy... ták ďakujem natrením na vyšší skill a opäť skúsim
In dying days!!! \m/
Nekromancer-trenovani
hosi ahoj...
chcel by som sa spytat cim je lepsie trenovat nekromancera cim je to uzitocnejsi a lacnejsi?
tak za 1,
trenovat clumsami max ngr a pak svetlo?
alebo za 2,
trenovani clumsami max ngr a pak FEEBLEMIND? prej s tymhle lezu rezisty a nevim ci s tym neleze aj ngr?
-poradite mi prosim?
chcel by som sa spytat cim je lepsie trenovat nekromancera cim je to uzitocnejsi a lacnejsi?
tak za 1,
trenovat clumsami max ngr a pak svetlo?
alebo za 2,
trenovani clumsami max ngr a pak FEEBLEMIND? prej s tymhle lezu rezisty a nevim ci s tym neleze aj ngr?
-poradite mi prosim?
Když dotreníš mgr celou šipkama, což doporučuji, i když je to pomalejší, tak ti rezisty vylezou docela dost, já je tuším dostal na 70% a když běháš PvP tak máš 100% za chvilku.Stich píše:no resisty su v pvp dost dolezite ale je dost drahe ich vytrenovat ja som na magovi ked som sipkoval minul do 70mgr 400k a to som mal mozno 50 resisty