Ranger

Odpovědět
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: Ranger

Příspěvek od Ascalante »

No ja jsem sem psal kvuli fizovani summu, neatakovan a sumenim na zalozku jsem neusumil skoro 1lsnko... Jelikoz si obcas rad zahraju s ostrem i solo neco poharvit a potamovat... Tak jsem se jen ptal GM tymu jestli tohle je opravdu cilene nastaveni ostrostrelce...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Dudek píše:Zjistil jsem, že koule ma zajimavou vlastnost, občas fizzneš prakticky vše, ať kouzlo, bandu, nebo i obyčejný útok a fizzuješ pořád, dokud nepopojdeš, prostě v tu chvíli je políčko prokletý, ale než ti to dojde, máš půlku summů někde, kam slunko nesvítí.
Tohle fizzovani delaj nektery pasti kdyz na nich stojis, nebo pres ne prejdes. Taky to myslim delaj nektery specialni utoky, co se chovaj jako past - mirror spider, kdyz se rozmirrori, myslim ze i cyclop co hazi kameny apod.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Dudek píše:Občas se stane že mága neseženu, a radu, ať si ho jdu sám neberu, jdu za ostra tamovat.
si to zmen na druida a mas to i s parou hm?
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Shamanům nejde používat bižuterie. Je to v pořádku?
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

nemoznost nasazeni RRka, GGR, RR je chtěná nebo nechtěná, nikde se o tom nepsalo (u shamana)

dekuji
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Asi změna u wara ovlivnila medvědy..... teď záleží na tom jestli se to stalo omylem nebo to GM udělali schválně
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Balsamiko píše:nemoznost nasazeni RRka, GGR, RR je chtěná nebo nechtěná, nikde se o tom nepsalo (u shamana)

dekuji
Chybka když se to odebíralo Witch Hunterům, bude opraveno. (Do resyncu nepůjde s Gangrelem, Undead Slayerem a Shamanem jíst ryby a bižu)
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Dudek píše:Treba kdyz jdes do Cyclop valley pro musty, tak jdes dost casto bez maga a ty animal guardiani, dread spideri a nightmary, co se tam tak podivne spawnujou, jsou fakt neprijemny, hlavne kdyz ti prvnim masskem natahnou oba musty a zabijou je, cekas na dalsi a ma to tak podivnej spawn, že se to nevyplati. postupně se vyspawnuje vsechno krome mustu, to pozabijis a tak se to vyspawnuje vsechno naraz, ale musti ne, a to už je lepší bez zednika odkopnout.
Super pro tip "jak nezabit musty v CV" od newba:
  • * musty opatrne a co nejrychleji vytahni ven
    * [optional] odtargetuj dready
    * tamni musty (reactive armor muze pomoct s odtargetem)
    * provokni dready s najtou (najta je schopna oba dready postupne zabit ;) )
    * doraz najtu nebo pockej na dotikani
    * ... mistnost clear
Pokud mas veterinu, neodtargetovavej dready, pouze vytahni musty a nech to rovnou provoknout.

Obecne pravidlo pro tyhle situace: na DP je jen par mistnosti, kam musis vlitnout rovnou, takze zastavit se, podivat se predem do mistnosti a trochu popremyslet je hodne vyhodne ;)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ale když jseš vevnitř a čekaš na spawn, tak je ti to někam vběhnout nebo počkat naprd.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Dudek píše:Ale když jseš vevnitř a čekaš na spawn, tak je ti to někam vběhnout nebo počkat naprd.
Pokud čekáš na spawn tak to už je jen tvoje riziko dungy jsou od toho aby byla zábava a procházeli se ne aby se kempovali klidně by sem k těm mustangům tam dal 2 nebo 3 arachy s rychlým spawnem a na dveře by sem dal port políčka pro moby aby se nedali vytahovat ven ať ten kdo si to tam tamuje si to aspoň zaslouží a né tam xy hodin stát a mít musty zadarmo
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ciatronic píše:
Dudek píše:Ale když jseš vevnitř a čekaš na spawn, tak je ti to někam vběhnout nebo počkat naprd.
Pokud čekáš na spawn tak to už je jen tvoje riziko dungy jsou od toho aby byla zábava a procházeli se ne aby se kempovali klidně by sem k těm mustangům tam dal 2 nebo 3 arachy s rychlým spawnem a na dveře by sem dal port políčka pro moby aby se nedali vytahovat ven ať ten kdo si to tam tamuje si to aspoň zaslouží a né tam xy hodin stát a mít musty zadarmo
To bych nedělal, třeba když půjdou dva bylo by to hodně o držku.vem si co ti tři araši dokážou způsobit za problémy. i když nepopírám bylo by to zajímavé.. umrtnost mustu by byla daleko větší. Pokud bys chtěl zamezit kempení mustů musel bys to pravděpodobně ošetřit pravidlově.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

a nebo ty mustangy posunout nekde dal at je klid kdyz uz tam jsou ti dva mustove :) i kdyz jeden hnusnejsi jak druhy :) popripade osetrit jako u nb runy
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Svýho času tam byli jen najtmary a byvalo to v klidu, ted se tam daly tyhle vselijaky cuzy, a ony se zas tak dobře vytahnout nedají, pokud chces vytahnout musta, uz se ti ten prvni smejd s masskem projevi, protoze na tebe vidi.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Dudek píše:Svýho času tam byli jen najtmary a byvalo to v klidu, ted se tam daly tyhle vselijaky cuzy, a ony se zas tak dobře vytahnout nedají, pokud chces vytahnout musta, uz se ti ten prvni smejd s masskem projevi, protoze na tebe vidi.
a pak to nejde jit na solo a to je tragedie ze? :) tak u toho trochu premyslejte mi pripominate ty uplakanky co tu breceli kdyz se posunul must v deceitu
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Arianna píše:
Dudek píše:Svýho času tam byli jen najtmary a byvalo to v klidu, ted se tam daly tyhle vselijaky cuzy, a ony se zas tak dobře vytahnout nedají, pokud chces vytahnout musta, uz se ti ten prvni smejd s masskem projevi, protoze na tebe vidi.
a pak to nejde jit na solo a to je tragedie ze? :) tak u toho trochu premyslejte mi pripominate ty uplakanky co tu breceli kdyz se posunul must v deceitu
To není zdaleka o solování... jde o to, že oba dread spideři hodí tři masska a je po mustangách. Jaký závěr?
Nač tam teda jsou, když je ti dva pavouci dokážou sundat. A jaksi healit dva musty zaráz s rangerem nejde(s mágem už tuplem ne)
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Je to jen o nešikovnosti....soluju si za ranga celé CV a nestalo se mi, že by mi chcípnul must....stačí si je nejdřív vytahnout ven
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Jak se da shodit 170 tactics zpet na 100?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Page (chvíli byli buglé štíty, na koho se přijde že s tim hraje aniž by to nahlásil tak bude mít vážný problém).
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Taktika uz je v pohode. Nevim, jak to maji ted rangove se speckama, ale mam ostra a vypada to, ze mam 105 taming, je to ucel? Page jsem uz kdyztak napsal na tu taktiku :)
Skriptor
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Skriptor »

navrhoval by som quest pre shamana na novu formu alebo nejaky item co zvysi rychlost pohybu ... napriklad forma do leoparda rychlejsie behanie ... alebo ako u vampa premenit cast topka na nejake charges do top morfu v ktorom by mal shaman rychlejsi pohyb... co vy na to ? a co GMs ?
Odpovědět